Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.04.2014.

11:47

Hauard: Ne zanima nas Arsenal

Golman Evertona Tim Hauard rekao je da njegov tim ne oseća pritisak od strane Arsenala, istakavši da je sve na njemu i njegovim saigračima.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ovo je tačno ono što smo želeli. Radili smo snažno i jako da bi stigli do ovde i svakako da ne želimo sve to da bacimo. Ne može bolje od ovoga, sada ne moramo da razmišljamo o tome šta je Arsenal uradio, pa možemo da se koncentrišemo samo na sebe".

'Karamele' su trijumfom protiv Sanderlenda preskočile 'Tobdžije' na četvrtom mestu, pet kola pre kraja, pa sada plasma u Ligu šampiona zavisi isključivo od njih samih.

"Najviše znači na mentalnom planu. Nastupamo dobro, oseća se 'hemija' u svlačionici, atmosfera je sjajna i momci daju sve od sebe. Nećemo biti pod pritiskom, jer ima još mnogo 'šta i kako' do kraja trke. Ali, mi ćemo se boriti do poslednjeg minuta, a iskreno se nadam i da ćemo uspeti", dodao je američki golman.

Everono naredni meč igra protiv ekipe Kristal Palasa, dok Arsenal dočekuje Vest Hem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu