Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.03.2014.

20:47

Gigs: Bajern favorit, ali mi smo MU

Legenda Mančester Junajteda Rajan Gigs rekao je za britanske medije da ne postoji nikakav sukob izmeu njega i menadžera Dejvida Mojsa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Velšanin je ujedno demantovao spekulacije da će naslediti Škota na trenerskoj poziciji sledeće sezone.

"Imamo dobar odnos. Nemam nikakav problem sa trenerom. Očigledno je da se svašta priča, ali zaista ne znam odakle dolaze te informacije", rekao je Gigs.

Gigs je rekao da nije igrao često u poslednje vreme, ali da je bez obzira na tu činjenicu uvek spreman da pomogne svojim saigračima i pruži svoj maksimum.

"Svaki igrač želi da igra što više, da igra svaku utakmicu, ali to je nemoguće. Poslednji put kada sam igrao, bio je to ujedno i prvi put u poslednjih šest-sedam nedelja, ali to ne znači da treba da budem uvređen zbog toga. Moje je da izađem na teren i dam sve od sebe", dodao je Gigs.

Fudbaler Junajteda rekao je i da će njegova ekipa pružiti maksimum protiv Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i da veruje u pobedu, iako je Bajern favorit.

"Bajern je fantastičan, jak tim. Oni su verovatno favoriti u očima većine ljudi, ali mi smo Mančester Junajted, igramo na Old Trafordu, ovo je četvrtfinale, i mi verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Biće teško, to je sigurno, ali uvek je tako u završnici LŠ", rekao je Gigs .

Prvi duel četvrtfinala Lige šampiona izmedju ove dve ekipe na programu je u utorak od 20:45, a revanš ih očekuje 9. aprila u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu