Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.02.2014.

17:31

FA: Everton i Šefild u 1/4 finalu

Fudbaleri Evertona bili su bolji u osmini finala FA kupa od Svonsija 3:1 i tako su se pridružili Mančester Sitiju, Viganu i Sanderlendu u četvrtfinalu.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

U drugoj nedeljnoj utakmici, Šefild Junajted je sa dva gola u zaostavnom vremenu došao do pobede protiv Notingem Foresta 3:1.

Notingem Forest je poveo golom Patersona u 28. minutu, da bi Šefild izjednačio preko Koudija u 66. Kada se činilo da će se odigrati još jedna utakmica, Porter je sa dva gola u 90. iz penala i u 93. minutu doneo pobedu domaćinu.

U prvoj utakmici nedeljnog programa, golom na svom debiju, Evertonu je prednost doneo Lasina Traore, da bi De Guzman izjednačio 10 minuta kasnije. "Karamele" su do pobede došle golovima Nejsmita i Bejnsa u drugom poluvremenu.

U nedelju se igra i jedan od dva derbija ove faze takmičenja, meč između Arsenala i Liverpula.

Utakmica između Šefild Vendzdija i Čarltona je trebalo da se odigra u subotu, ali je meč odložen jer je teren u Šefildu usled obilnih padavina bio poplavljen.

Poslednji meč osmine finala FA kupa igra se u ponedeljak od 20.45 časova kada se sastaju Hal i Brajton.

U nedelju je obavljen i žreb za četvrfinale FA kupa, a zanimljivo je da ćemo u ovoj fazi takmičenja videti reprizu prošlogodišnjeg finala.

Parovi osmine finala FA Kupa:

nedelja:
Everton - Svonsi Siti 3:1
Šefild Junajted - Notingem Forest 3:1

Arsenal - Liverpul 2:1

subota:
Sanderlend - Sautempton 1:0
Kardif Siti - Vigan Atletik 1:2
Šefild Venzdi - Carlton Atletik odloženo

Mančester Siti - Čelsi 2:0

ponedeljak:
20.45 Brajton i Hov Albion - Hal Siti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu