Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2014.

13:18

FSS: Drulović privremeno selektor

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović biće vršilac dužnosti selektora seniora, potvrđeno je na sednici Odbora za hitna pitanja FSS.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ilija Petković je imenovan za savetnika predsednika i koordinatora u radu sa A reprezentacijom.

Drulović će voditi ‘Orlove’ na prijateljskom meču sa Republikom Irskom 5. marta, a dogovoreno je da se o trajnom rešenju ne pre kraja aprila ili početka maja ove godine.

Izvršni odbor FSS zakazan je za 28. februar, a sednica Skuptine FSS za 18. mart.

Drulović je vodio mladu reprezentaciju Srbije koja je prošle godine postala šampion Evrope i postigla najveći uspeh u istoriji srpskog fudbala. S druge strane, Petković, koji se pominjao kao jedan od kandidata za selektora, odveo je selekciju Srbije na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

Poslednjih dana mnogi treneri su se pominjali kao mogući naslednici Siniše Mihajlovića, ali je bilo evidentno da pronalaženje rešenja nije blizu.

Izgledalo je da bi Aleksandar Stanojević mogao da bude imenovan za selektora, ali je on pre nekoliko dana potvrdio da neće preuzeti tu funkciju. Od tada, kao mogući kandidati pominjali su se Dragan Stojković Piksi, Ljubiša Tumbaković, Dragan Okuka, Ilija Petković i Aleksandar Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu