Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.12.2013.

18:49

Bunja, Pjana i Perica opet u Zvezdi

U senci haosa koji je već godinama standardno stanje u Crvenoj zvezdi, veterani kluba spremaju se na turneju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Grupa igrača koji su nosili crveno-beli dres u prethodnih dvadesetak godina organizovala je tim koji će učestvovati na turnirima veterana.

Želimo na bilo koji način da pomognemo klubu koji je u teškom stanju. Ovo je krajnji trenutak. Okupilo se nas tridesetak, ima još bivših igrača koji nam se javljaju i žele da se uključe u ovo“, rekao je za B92 jedan od nekadašnjih kapitena Zvezde Dragan Mladenović..

Grupu predvode nekadašnji kapiteni Perica Ognjenović, Goran Bunjevčević, Nebojša Krupniković, Dragan Mladenović, koji su uglavnom karijere završili pre samo nekoliko godina.

Uz njih će ponovo zaigrati Mihajlo Pjanović, Leo Lerinc, Jovan Stanković, Milivoje Vitakić, Dalibor Škorić, Nikoslav Bjegović, Dragan Vanić...

Želja im je da iskoriste veliki marketinški potencijal nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta, koji ima navijače na svim meridijanima.

Aktiviraćemo nastupe veterana, već imamo neke pozive da igramo turnire u inostranstvu, a sva putovanja i sve aktivnosti ćemo sami finansirati. Ovo je samo početak“, dodao je Mladenović.

Osim nastupa na veteransnkim turnerima ovi igrači planiraju i da obnove svoje članstvo u klubu kao veterani, učestvuju aktivnije u radu Skupštine, zakupe ložu na stadionu, prisustvuju svim mečevima, i pomognu klubu kontaktima koje su stvorili igrajući u inostranstvu.

Do sada je sekcija veterana u FK Crvena zvezda okupljala igrače koji su karijere završili osamdesetih i ranije, a njen uticaj u prethodnim sezonama bio je mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve