Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.12.2013.

13:06

Varga: Partizan je Partizan

Pomoćni trener fudbalera Partizana Zvonko Varga rekao je da će crno-belima u četvrtfinalu kupa protiv Spartaka u Subotici biti mnogo teže nego u prvenstvu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Naše ambicije su uvek najveće, želimo da na kraju ovog dela prvensta i dalje budemo lideri i da izborimo plasman u polufinale kupa. Hteli mi to ili ne, favoriti smo. Šampion tako mora da se ponaša, želimo pobedu, ali smo svesni da će biti teže nego pre par dana", rekao je Varga na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik.

Partizan je prošle subote u prvenstvenom duelu slavio sa 2:0, a u sredu će gostovati na Gradskom stadionu u Subotici.

Varga je dodao da očekuje da Spartak zaigra još ofanzivnije nego u prethodnoj utakmici.

"Spartak je veoma dobra ekipa, pobedili smo ih u prvenstvu, ali smo i odigrali možda jednu od najboljih utakmica na našem stadionu ove sezone. Sada oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima. Željni su revanša i pokušaće da nam se suprotstave ofanzivnijom igrom", istakao je pomoćni trener Partizana.

Varga je ocenio da je Spartak jedna od boljih ekipa u Srbiji i da je poštuje.

"Bez obzira na sve, Partizan je Partizan, idemo da pobedimo", rekao je on.

Prema njegovim ečima u timu neće biti Andrije Živkovića koji ima problema sa povredom primicača. Varga je naveo i da je atmosfera ekipi veoma dobro posle tri uzastopne prvenstvene pobede.

Crno-beli će u sredu odigrati i prvi meč pred navijačima posle večitog derbija, pošto su u prvenstvenim duelima protiv Donjeg Srema, Voždovca i Spartaka morali da "jure" bodove pred praznim tribinama.

"Možda nam je, da budem iskren, protiv Donjeg Srema to i pomoglo, gubili smo sa 2:0, ali smo u poslednjih pola sata prebrodili pritisak. Posle dobrih igara navijači nam nedostaju, igrači sada već pričaju o tome", zaključio je Varga.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Spartaka i Partizana igra se u sredu od 13 sati u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu