Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.11.2013.

14:54

Gogić: Tri pobede do kraja

Fudbaler Crvene Zvezde Goran Gogić rekao je da veruje da njegova ekipa može da zabeleži tri pobede do zimske pauze u prvenstvu.

Izvor:

Autor:

Default images

Gogić je za klupski sajt rekao da je njegova ekipa slabo ušla u prethodni meč sa Slobodom, ali da je, za razliku od nekih prethodnih utakmica, uspela da preokrenemo rezultat.

"Brzo smo izjednačili, Milijaš je odlično centrirao i omogućio mi da postignem svoj prvi gol u Zvezdi. Nakon toga mislim da smo bili mnogo bolji tim, a potvrda svega toga jeste i ubedljiva pobeda", rekao je Gogić.

On je dodao da očekuje da će Zvezdina serija pobeda potrajati do kraja jesenjeg dela sezone.

U naredom kolu Zvezda gostuje OFK Beogradu na Karaburmi. Nakon toga očekuju je dva meča s Vojvodinom, prvo u četvrtfinalu Kupa, pa u poslednjem delu jesenje polusezone - oba puta na "Marakani".

"OFK Beograd u svojim redovima ima dosta mladih i kvalitetnih igrača. Moramo maksimalno ozbiljno i motivisano da pristupimo tom meču. Do
zimske pauze ostalo je još tri duela i verujem da možemo da ostvarimo maksimalan učinak
", naveo je Gogić.

Vezni fudbaler Zvezde je kazao i da su se crveno-beli stabilizovali formu u najboljem trenutku.

"Takođe, smatram da nam je pobeda u 'večitom' derbiju puno značila na planu samopouzdanja, što se primećuje na terenu', rekao je Gogić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve