Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.11.2013.

20:17

Kediru i Di Mariju želi Junajted?

Tandem veznih fudbalera Real Madrida, Sami Kedira, Anhel di Marija mogao bi u zimskom prelaznom roku da napusti “kraljevski klub”.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Kako navode španski mediju, za Nemca i Argentinca zainteresovan je Mančester Junajted, a menadžer “Đavola” Dejvid Mojs odlučan je u nameri da ih dovede na “Old Traford”.

Branilac titule u Premijer ligi je spreman da za Kediru ponudi 35 miliona funti, dok Di Mariju procenjuju na 18 miliona. Bliži odlasku sa “Santjago Bernabeua” je Argentinac, na čije mesto je letos doveden Geret Bejl.

Oba fudbalera su u Realu od 2010. godine, Kedira je stigao iz Štutgarta, nakon sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i od tada je u belom dresu odigrao 89 utakmica i postigao šest golova.

Di Marija postao “kraljević” u 25 miliona evra vrednom transferu iz Benfike, 102 puta se našao u sastavu Reala, a 19 puta je tresao mrežu.

U “kraljevskom klubu” su osvojili tri trofeja, Primeru (2011/12), Kup Kralja (2010/11) i Superkup Španije (2012).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu