Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.11.2013.

08:59

Mojs: Dečko je zakačio Janga

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojs žali što njegov tim nije slavio u San Sebastijanu i verovatno rešio pitanje plasmana u nokaut fazu Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Junajted je igrao bez golova sa Real Sosijedadom, a 15-ak minuta pre kraja meča na Anoeti Robin van Persi je promašio penal.

"Ispustili smo šansu da osvojimo tri boda. Mislim da smo ih zaslužili. I dalje smo u dobroj poziciji, ali smo propustili šansu da osiguramo poziciju", rekao je Mojs.

Meč u Baskiji obeležili su penal za Junajted, koji je iznudio Ešli Jang, koji je često kritikovan kao simulant, te isključenje Maruana Felainija u 90. minutu.

"Nisam video, ali je dečko sigurno udario Janga u kaznenom prostoru. Sudija je bio dva metra od događaja i odlučio je da to svira. Isti slučaj je i sa crvenim kartonom. On je morao da vidi razlog i za penal i za isključenje. Bolje je ne komentarisati ove odluke", istakao je Škot.



Trener Real Sosijedada Jagoba Arasate je srećan što je njegov tim osvojio prvi bod u elitnom takmičenju.

"Moramo istaći vrednost ovog prvog boda. Najvažnija stvar je trud koji su igrači uložili. Skoro su mrtvi od umora, dali su sve što su mogli na terenu. Želimo da radimo stvari bolje, uključujući i više opcija u ovom takmičenju, ali moramo biti svesni ko nam je bio protivnik", rekao je Arasate.

Dva kola pre kraja takmičenja Real Sosijedad ima četiri boda manje od Šahtjora, u borbi za mesto koje vodi u Ligu Evrope.

"Naš glavni cilj je bio da ostanemo živi u takmičenju, a ovaj bod je to uradio. Sada putujemo u Ukrajinu gde moramo da pobedimo, kako bi imali šansu da ostanemo u Evropi. Zbog toga je ovaj bod važan", dodao je trener baskijskog tima.

Arasate je takođe istakao da nije video dobro penal situaciju, ali da mu je Markel Bergara, koji ga je skrivio, rekao da je samo dotakao Janga rukom i da je ovaj pao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu