Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.10.2013.

11:06

Pečnik: Da probijem led u derbiju

Fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik rekao je da crveno-beli malu prednost nad Partizanom imaju u sredini terena, ali da će u derbiju odlučivati nijanse.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„Partizan ima mnogo mladih i talentovanih igrača koji su pokazali da znaju da igraju fudbal. Tu je i iskusni Obradović u odbrani. Imaju dobar tim, ali nadam se da mi imamo bolji i da ćemo to pokazati u subotu. Iskusniji smo u sredini terena, iako oni imaju Sašu Ilića. Bilo bi dobro kada bi tribine bile pune i da nam navijači pomognu“, kazao je Pečnik.

Zvezda je u Kupu pobedila Radnički iz Kragujevca 3:0 i napravila je dobru uvertiru za dvoboj sa Partizanom.

„Važni je da smo dobili meč i da u pozitivnom raspoloženju dočekujemo derbi. Već nekoliko utakmica nisam dao gol, bilo bi dobro ako tako pomognem ekipi u derbiju, ali to je najmanje važno, važno je da mi pobedimo i učinimo prvenstvo zanimljivijim“, rekao je slovenački internacionalac.

Napadač Dragan Mrđa kaže da je pobeda u Kupu važna jer tim mirne glave dočekuje ’večiti derbi’.

„To je utakmica u kojoj nema mnogo kalkulacija, srce na teren i nadam se da ćemo izboriti povoljan rezultat. Nadam se da će se Ninković oporaviti, on bi nam mnogo značio, a odsustvo Kovačevića jeste hendikep. Možemo mnogo da dobijemo, ali i mnogo da izgubimo. Ne smemo da se zalećemo, treba da budemo zreli i koncentrisani, da odigramo taktički perfektno“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu