Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2013.

23:54

Jojić: Bitno da smo pobedili

Strelac pobedničkog gola za Partizan u meču protiv Tuna u Miloš Jojić rekao je da je najvažnije to da je njegov tim slavio pobedu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Najbitnije je da smo pobedili, a to što sam ja dao gol i nije toliko bitno. Igrali smo dobro, kontrolisali celu utakmicu, ali nedostajala nam je završnica. Gol nas je pokrenuo, dobili smo na samopouzdanju i sada ćemo videti da li je ovo dovoljna prednost pred revanš sa Tunom koji nije nimalo naivna ekipa", rekao je Jojić.

Partizan je u Beogradu pobedio u prvom meču baraža za Ligu Evropa, a revanš se igra za sedam dana u Švajcarskoj.

Napadač Aleksandar Mitrović ocenio je da je utakmica bila korektna, a rezultat krajnje realan.

"Odigrali smo korektnu utakmicu. Moglo je i bolje. Ostvarili smo povoljan rezultat, krajnje realan, ali sam siguran da u revanšu neće biti nimalo lako", rekao je Mitrović, kome je ovo bio poslednji meč na stadionu Partizana.

Golman Vladimir Stojković rekao je da je tim "muški izginuo" na terenu.

"Igrali smo napadački. U drugom poluvremenu smo izašli visoko i tada nam je pretila opasnost od dubinskih lopti, ali smo muški izginuli i došli do velike pobede. Idemo na revanš u Švajcarsku da izborimo grupnu fazu. Imamo dobar rezultat", rekao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve