Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.07.2013.

17:30

B92: Ivanov igra protiv Širaka!

Ekipa Partizana biće jača protiv jermenskog Širaka u sredu za štopera Ivana Ivanova, kojem je propao transfer u Bazel, saznaje B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ivanov je prethodnih dana bio u Švajcarskoj, ali se vratio u Beograd i trenira sa ekipom u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu, za meč u sredu.

Ivanov je bio na korak od prelaska u Bazel, ali šampion Švajcarske nije uspeo da proda defanzivca Aleksandra Dragovića, i pored interesovanja Intera i kijevskog Dinama, pa je odustao od dovođenja Bugarina iz Partizana.

Tako će odbrana Partizana dobiti veliko pojačanja pred revanš sa Širakom u sredu (20:45). U prvom meču u Gjumriju bilo je 1:1.

Partizan bi narednih dana trebalo da dobije i pojačanje u veznom redu, očekuje se finalizacija dogovora sa Kameruncem Erikom Đemba-Đembom, a ostaje da se vidi situacija sa već dogovorenim dolaskom iskusnog štopera Milana Obradovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu