Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.07.2013.

13:46

Rodžers: Reina otišao zbog novca

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da su razlozi zbog kojih je pustio golmana Pepea Reinu na pozajmicu u Napoli isključivo finansijske prirode.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Početkom sledeće nedelje Reina će i zvanično preći na pozajmicu u Napoli, za koji će braniti do kraja sezone.

Rodžers je krajem juna u klub doveo bivšeg golmana Sanderlenda Simona Minjolea, a mediji su spekulisali da će Reina izgubiti mesto u prvom timu.

Trener kluba sa Enfilda naglasio je da je dozvolio španskom golmanu da ode u Napoli samo zbog odluke kluba o smanjivanju troškova i plata.

"Moramo da pazimo na finansije. To je bio razlog odlaska Pepea Reine, sigurno je da se inače ne bismo odrekli dobrog golmana. U klubu je takvo stanje nekoliko meseci i morao sam da pripremim dolazak novog golmana", rekao je Rodžers."Pepe je dobar momak. On potpuno razume šta sam želeo da uradim. Pred njim je važna sezona, pošto je sledeće godine Svetsko prvenstvo i sigurno je da bi kao rezerva u klubu ugrozio svoje šanse za odlazak na Mundijal."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve