Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.07.2013.

19:52

"Obezbediti prolaz već u Beogradu"

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica ne želi da komentariše potencijalne rivale u trećem kolu kvalifikacija za LE, već da prvo treba da se savlada IBV.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Napadač crveno-belih se nada da će njegova ekipa već u prvom meču protiv islandskog IBV-a na doći do rezultata koji će im garantovati plasman u narednu rundu.

"Svi mi, igrači, članovi stručnog štaba, kao i navijači imamo ista očekivanja, a to je siguran prolaz u sledeće kolo kvalifikacija. Bićemo maksimalno motivisani da pred našom publikom, ako to bude bilo moguće, rešimo u velikoj meri pitanje pobednika, i da na Island otputujemo rasterećeni. Videli smo i spisak potencijalnih rivala u trećoj rundi, ali još je rano da to komentarišemo", rekao je Kasalica.

Jedan od mogućih otkrovenja sezone u Zvezdi Stefan Mihajlović istakao je da je atmosfera u ekipi odlična i da su apsolutni favoriti protiv islandkog predstavnika.

"Ostalo je još nekoliko dana do prve zvanične utakmice i polako sklapamo kockice za taj duel. Ostalo je da poradimo na još nekoliko detalja i smatram da smo apsolutni favoriti, barem na papiru, a uveren sam da ćemo to dokazati i na terenu. Ukoliko prodjemo Islandjane u narednoj rundi kvalifikacija očekuje nas teži rival i radujemo se tim duelima", naveo je Mihajlović.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope Crvena zvezda igra protiv IBV -a u četvrtak od 20.30h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu