Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.07.2013.

13:29

Zvezda: Milevski, Umaru, Betao?

Bliži se početak kvalifikacija za Ligu Evrope, a Crvena zvezda traži pojačanja za odbranu i napada da kompletira tim za 18. jul.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dolascima igrača Ninkovića, Pečnika i Kovačevića tim dobija fizionomiju, ali "crveno-beli" i dalje traže štopera, i od pre nekoliko dana napadača.

Najzvučnije ime je Artem Milevski, nekadašnji napadač Dinama i ukrajinski reprezentativac koji je slobodan igrač. Govori se i o povratku Aleksandar Lukovića i Abubakara Umarua, te dvojici Latinoamerikanaca Peruanca Arauha i Brazilca Betaa.

Opšti utisak je da će sredina terena biti veliki adut crveno-belih, posebno nakon najava da bi i Luka Milivojević mogao da ostane u Ljutice Bogdana.

Napad će nakon odlaska Mudrinskog, možda dobiti prinovu, mediji najavljuju da je čelnicima Zvezde ponovo interesantan Abubakar Umaru, a veliko iznenađenje mogao bi da predstavlja dolazak ukrajinskog reprezentativca i napadača kijevskog Dinama Artema Milevskog.

Ukrajinski napadač, poznat po velikim fudbalskim kvalitetima, ali i po boemskom životu, trenutno nema klub, a kontakt je uspostavljen preko njegovog odličnog prijatelja, Miloša Ninkovića. Prošle sezone nije bio strelac na 15 utakmica.

Mnogo veće i "goruće" pitanje je pozicija centralnih defanzivaca. Beogradski mediji danima se već bave licitacijama i imenima. Čak i skraćena lista broji najmanje desetak-ak imena, a gotovo svaki dan pojavljuje se neko novo.

Ipak, kako saznajemo, imena Peruanca Migela Arauha Blanka i Aleksandra Lukovića trenutno su u prvom planu.Sve to moglo bi da se promeni, i ukoliko ponovo Ninković pomogne i uspostavi kontakt sa još jednim svojim višegodišnim saigračem Brazilcem Betaom.

On je u dva kluba bio saigrač prvoj zvezdi crveno-belih, ali će, ukoliko do njega i dođe, nakon prvog kontakta, ostatak posla, u skladu sa finansijskim mogućnostima morati da završi uprava kluba.

Jedan centralni defanzivac stiže do evropske premijere crveno-belih, ali je jasno i da će teško debitovati na tom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve