Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.07.2013.

11:26

Bane za B92: Murinjo je impresivan

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je za B92 da je bio impresioniran prvim susretom sa novim menadžerom Žozeom Murinjom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

"Imali smo prvi susret sa Murinjom, deluje impresivno i za svaku pohvalu. Mislim da će Čelsi u budućnosti delovati kao tim i da ćemo i individualno mnogo napredovati. Mislim da je on za naš klub, za naše navijače, mnogo bitan i da ćemo opravdati njegova očekivanja“, rekao je Ivanović.

Ivanović je u ponedeljak uveče bio gost na Gala večeri koju je Novak Đoković organizovao u Londonu.

"Za mene je velika čast što sam ovde. Ovo Gala veče samo još jednom potvrđuje veličinu Novaka Đokovića. Kada pogledate sve ljude koji su došli, shvatate koliko je on veliki, da je posle finala organizovao ovako nešto. Prikupiti novac za Fondaciju je uvek teško i to je još jedan njegov potez za pohvalu“, istakao je Ivanović.

Srpski fudbaler je istakao da nije stigao na nedeljno finale Vimbldona, u kojem je Novak izgubio od Endija Marija, ali da uvek bodri najboljeg tenisera sveta.

"Doleteo sam u nedelju, pa nisam stigao na finale, ali sam bio svim srcem uz Novaka. Njega ja uvek podržavam, bez obzira da li ga gledam ili ne“, naglasio je fudbaler Čelsija.

Srpski fudbaler je u redove ’plavaca’ stigao godinu dana pošto je portugalac napustio klub, u koji se vratio pre nekoliko nedelja, a u ponedeljak obavio prvu prozivku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu