Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.05.2013.

21:54

Uroš Spajić u Tuluzu za 1,5 mil. €

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić na korak je od transfera u francuski Tuluz vredan 1,5 miliona evra, prenose "Novosti".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dva kluda dogovorila su transfer, a pre potpisivanja ugovora Spajić će morati da prođe medicinske preglede u Tuluzu, gde će otputovati u četvrtak.

Zvezda će posle odbijanja procenata i menadžerske komisije zaraditi oko 1,2 miliona evra, koje će iskoristiti za izmirivanje dugovanja koja 'koče' dobijanje licence FSS za nastup u Ligi Evrope predstojeće sezone.

Početna ponuda Tuluza iznosila je milion evra, dok su "crveno-beli" tražili 2,7 miliona. Dva kluba su se na kraju dogovorila za 1,5 miliona, pa će se 20-godišnji štoper pridružiti bivšem igraču Zvezde Pavlu Ninkovu koji je pre dve godine prešao sa "Marakane" u Tuluz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d