Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.05.2013.

14:11

Da li će Đurđić ostati u Firtu?

Grojter Firt je eliminisan iz Bundeslige, što pokreće pitanje da li će Nikola Đurđić ostati u timu i igrati Cvajtu naredne sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srpski internacionalac je na 12 mečeva u Bundesligi postigao pet pogodaka i dokazao da može da igra u elitnom rangu nemačkog fudbala.

On je protiv Hanovera postigao dva gola i postao prvi fudbaler Firta koji je bio dvostruki strelac u Bundesligi. Đurđić ima ambiciju za elitni fudbal, ali ima ugovor do 2016. godine, a Firt ne želi da ga proda.

"Svako ko želi da igra za nacionalni tim takođe mora da igra na najvišem nivou. Ja sam ambiciozan momak", kratko je rekao Đurđić ne otkrivši da li će ostati u Firtu.

To, sa druge strane, nije upitno za predsednika kluba Helmuta Haka.

"Igrači sa dugoročnim ugovorima nisu dostupni za prodaju u ovom trenutku", jasno je iskazao stav kluba Hak.

Đurđić je u januaru stigao u Nemačku iz Skandinavije, a trener Grojter Firta Frank Kramer smatra da on golovima u Cvajti može da se vrati u Bundesligu i ostane reprezentativac.

"Nema razloga da ga prodamo. Mora postići mnogo golova u drugoj ligi ako želi da se vrati u Bundesligu. To će ga dovesti i do nacionalnog tima", rekao je Kramer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve