Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.03.2013.

23:24

Šeki: I kuću i imanje na Hrvate

Legenda jugoslovenskog fudbala i druga "Zvezdina zvezda" Dragoslav Šekularac rekao je u intervjuu za "Jutarnji list" da će Hrvatska pobediti Srbiju.

Izvor:

Autor:

Default images

"Staviću celu imovinu na pobedu vaših u petak. Ne vidim načina kako bi to Srbija mogla da dobije, osim uz puno sreće. Možda ako povede rano, ali i onda će biti 'spasavaj se ko može'. Iako, znate, nama je uvek ležao Zagreb. I ja sam strahovito voleo igrati protiv Dinama. Izvrsna atmosfera, divan travnjak, hotel 'Esplanada'. Uživancija", rekao je Šekularac.

Popularni Šeki je dodao da ne veruje da će biti incidenata u Zagrebu i da će utakmica biti najmirnija do sad.

"Mislim da će to biti jedna od najmirnijih utakmica, bez najmanjeg incidenta. I vi i mi svesni smo da nas motre i da se moramo ponašati korektno", smatra Šekularac.

Šekularac nema dilemu od koga preti najveća opasnost.

"Jako mi se sviđa onaj mali koji sada igra u Realu. Nemojte imati uopšte nikakvu dilemu u vezi s njim. Čim su ga uzeli, znači da je igračina. Ne može bilo ko da stigne do Reala", jasan je Šeki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu