Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.03.2013.

16:15

Treniraju u ponoć, ležu u zoru

Reprezentativci Nemačke održaće trening nešto pre ponoći pred meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Kazahstana u gostima.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Pored čudnog termina za trening, Nemci će u krevet leći oko četiri sata posle ponoći.

'Panceri' će zbog vremenske razlike od pet sati izmedju Kazahstana i Nemačke "ostati" u srednjeevropskom vremenu, kako zbog ovako kratkog puta ne bi prekidali ritam.

"Vremenska razlika je pet sati i u normalnim okolnostima to zahteva adaptaciju od pet dana. Pošto nemamo vremena da se adaptiramo, nećemo menjati svakodnevni ritam", rekao je lekar reprezentacije Nemačke Tim Majer.

On je dodao da će svi časovnici biti podešeni na srednjeevropsko vreme, a raspored obroka i spavanja biće isti kao kod kuće.

Kako je planirano, Nemci će u Astani u četvrtak imati trening oko 23 sata po lokalnom vremenu - odnosno 18 sati po srednjeevropskom, a otići će na spavanje oko četiri ujutro.

Nemačka u grupi C vodi sa deset bodova iz četiri utakmice, ispred Švedske koja ima sedam bodova i utakmicu manje, dok je Kazahstan pretposlednji sa jednim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu