Nova vest
Fudbal

Subota, 09.02.2013.

18:03

PL: Proradio Čelsi, moćni Miču

Mečeve 26. kola Premijer lige obeležile su ubedljive pobede Čelsija i Svonsija uz sjajnu partiju Mičua, te tesan trijumf Arsenala.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čelsi je sa 4:1 nadigrao Vigan i vratio se na treće mesto na tabeli, dok je Miču bio dvostruki strelac i asistent u identičnoj pobedi Svonsija nad nemoćnim KPR-om.

Santi Kasorla je ponovo spasao Arsenal koji je uspeo da sa igračem manje izvuče tri boda iz Sanderlenda. Stouk je sa 2:1 nadigrao Reding, dok su Norič i Fulam igrali bez golova. Kasnije Mančester Siti gostuje Sautemptonu.

Čelsi je prekinuo seriju od dva meča bez pobede i produžio Rafaelu Benitesu boravak na "Stamford Bridžu". Londonski tim je sa 4:1 savladao Vigan. Ramireša i povratnik Azar su doneli 2:0, Šon Maloni je pola sata pre kraja najavio uzbudljiv finiš meča, ali su Lampard i Marin u završnici dotukli rivala.

Sjajan dan imao je Španac Miču koji je pregazio Kvins Park Rendžers. Zvezda Svojsija postigla je dva i na mestila još jedan gol za ubedljivih 4:1 sa Velšane, koji su takođe pobedili posle dva neuspešna kola.

Arsenal je slavio treći put u poslednja četiri kola, opet minimalnim rezltatom kao protiv Stouka prošle nedelje, a junak je ovaj put bio Santi Kasorla na sjajnu asistenciju Tia Volkota. Arsenal je uspeo da sačuva vođstvo i posle isključenja Dženkinsona u 62. minut, a problem za Arsena Vengera je povreda Džeka Vilšira.

Premijer liga, 26. kolo:
Čelsi - Vigan 4:1
Ramireš 23, Azar 51, Lampard 87, Marin 91 - Maloni 58
Sanderlend - Arsenal 0:1
Kasorla 36
Svonsi - KPR 4:1
Miču 8, 67, Rangel 18, Ernandes 50 - Zamora 48
Stouk Siti - Reding 2:1
Hut 67, Džerom 81 - Mariapa 83
Totenhem - Njukasl 2:1
Norič - Fulam 0:0

18:30 Sautempton - Mančester Siti

nedelja:
14:30 Aston Vila - Vest Hem
17:00 Mančester Junajted - Everton

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu