Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.01.2013.

21:29

Lamin Dijara razbio Mersin

Lamin Dijara nastavlja da briljira u dresu Antalije, u sredu je postigao dva gola i namestio treći u Kupu Turske protiv Mersina.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dijara je dominirao u prvom poluvremenu, već u prvih pet minuta postigao je dva gola, a potom u 38. asistirao Emrahu Basanu za 3:0.

U drugom pluvremenu Koraj Arslan je postigao još jedan gol za Antaliju, dok su Burhan Eset i Morison Nduka Ozokvo ublažili poraz Mersina.

Milan Mitrović odigrao je ceo meč za Mersin, dok u sastavu nije bilo njegovog saigrača iz odbrane Milana Stepanova.

Dijara je oba gola postigao na njemu nekarakterističan način, glavom. Prvo je to uradio posle centaršuta sa leve strane nakon što je sjajno skočio u petercu:



Samo pet minuta kasnije pogodio je i posle kornera, iskoristivši lošu reakciju odbrane rivala koja ga je ostavila samog na desetak metara:



Antalija ima devet bodova iz pet mečeva u Grupi B, dok je Mersin doživeo i peti poraz. Lider je Bursa sa 12, dok Eskisehirspor ima šest, uz meč manje.

U drugom meču dana, u Grupi A, Fenerbahče je remizirao bez golova sa Sivasporom. Fener ima 13, a Sivas 8 bodova. U utorak su bez golova igrali i Bursa (4 boda) i Trabzon 1461 (2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu