Nova vest
Fudbal

Subota, 26.01.2013.

22:13

Kleo na pozajmici u Kašiva Rejsolu

Bivši fudbaler Partizana Brazilac Kleverson Kordova Kleo ove godine će igrati kao pozajmljen igrač u Kašiva Rejsolu iz Japana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kleo je prethodne dve godine bio jedan od ključnih igrača Gvangdžua u osvajanju dve titule šampiona Kine, ali je trener Marčelo Lipi rekao da ne računa na njega za narednu sezonu, pa se je Brazilac, koji poseduje i srpski pasoš, morao da potraži novi klub.

Poslednjih dana spekulisalo se da Klea želi vicešampioni Điangsu, koga vodi Dragan Okuka, ali je na kraju on odlučio da ipak ode u Japan, u tim koji će ove godine učestvovati u Azijskoj ligi šampiona. Kleov novi tim 2011. godine je bio šampion Japana, dok je prošle sezone osvojio Carski kup.

Kleo je tokom dve sezone u Kini odigrao 50 utakmica i postigao 22 golova. U Gvangdžu je došao iz Partizana za koji je na 67 utakmica postigao 42 pogotka. Pre toga je kratko igrao za Crvenu zvezdu, portugalski Olivais Moskavide u kojem je počeo karijeru 2004. godine, te Atletiko Paranense i Figueirense u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve