Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.01.2013.

09:33

Lampard definitivno napušta Čelsi

Fudbalski klub Čelsi sigurno neće ponuditi Frenku Lampardu novi ugovor, reči su agenta engleskog fudbalera.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Već duže vreme se očekuje da će Lampard na kraju sezone napustiti klub u koji je došao 2001. godine, a Stiv Katner ističe da su čelnici ’Plavaca’ to i saopštili igraču.

Čelnici Čelsija su u Japanu, tokom Svetskog klupskog prvenstva, rekli Frenku, a potom su i meni potvrdili posle pobede nad Evertonom, da mu ni u kakvim okolnostima neće ponuditi novi ugovor da bi ostao u klubu i posle ove sezone“, rekao je Katner, „Po tom pitanju se ništa nije promenilo. Frenk je morao da prihvati to i sada želi da nastavi da igra za Čelsi i završi sezonu što je uspešnije moguće“.

Tokom vikenda su se pojavile informacije da bi Čelsi možda bio zainteresovan da ipak zadrži Lamparda, kao i da mu je ponuđeno veliko smanjenje plate da bi ostao u klubu.

Navijači Čelsija su tokom meča sa Sautemptonom u okviru trećeg kola FA kupa, koji su ’Plavci’ dobili sa 5:1, jasno stavili do znanja šta misle o odlasku Lamparda, pošto su sve vreme uzvikivali da žele da ostane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve