Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

19:33

LE: Neftči – Partizan (18:00)

Fudbaleri Partizan gostuju u četvrtak u Azerbejdžanu, gde će od 18:00 igrati protiv Neftčija u Bakuu, meč 5. kola Lige Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U prethodna četiri kola oba tima su osvojila po bod, i to međusobnim remijem u Beogradu na početku takmičenja, kada nije bilo golova.

Partizan je posle serije od deset pobeda proteklog vikenda poražen u "večitom" derbiju, dok je Neftči slavio sa čak 8:1.

Ekipe su bez šansi za plasman u grupnu fazu LE, ali će im ovo biti idealna šansa da sezonu u Evropi okončaju sa bar jednom pobedom.

Partizan nije slavio na gostovanju u Evropi od 2005. godine kada je minimalnim rezultatom savladao Dnjipro u Ukrajini. Te godine Partizan je jedini put dočekao proleće u evrokupovima u poslednje dve decenije.

Trener Partizana Vladimir Vermezović je uoči meča izjavio da je ubeđen u pobedu svog tima, dok je njegov kolega iz Neftčija Bojukaga Hadžijev takođe optimista pred meča sa srpskim šampionom.

Golman Neftčija Saša Stamenković obećao je domaćim navijačima da će sačuvati svoju mrežu kao i u Beogradu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve