Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

19:04

Milinković:Dokaz da nismo gubitnici

OFK Beograd je "penicilin" za Crvenu zvezdu. U samo deset dana "romantičari" su dva puta savladali "crveno-bele", a u sredu su ih eliminisali iz Kupa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ekipa Zorana Milinkovića je ponovo nadigrala velikog favorita, ovaj put na "Marakani", i donela renesansu u do pre nekoliko nedelja očajnoj sezoni.

Milinković je istakao da su njegovi igrači dokazali da nisu gubitnici i da u nastavak sezone ulaze sa velikim ambicijama.

"OFK je pokazao da zna da igra fudbal. Kao što smo najavili, došli smo da se nadigravamo. Imali smo uspone i padove, ali, posle izjednačujućeg gola Zvezde, uspeli smo da izdržimo napade i iskoristimo prostor za nove šanse", rekao je Milinković posle utakmice četvrtfinala Kupa Srbije na stadionu Crvene zvezde.

OFK je tako drugi put u 10 dana pobedio Zvezdu, pošto je prethodno savladao sa 1:0 u Jelen Superligi Srbije.

"O ovim igračima OFK Beograda mnogi su govorili da su gubitnici, ali pokazali su da nije tako i ja im čestitam. Nije lako pobediti Crvenu zvezdu dva puta za kratko vreme. Nalazimo se u dobroj formi i zadovoljan sam zbog toga", kazao je Milinković.

Tim sa Karaburme sezonu je počeo sa nekoliko poraza, ali se dolaskom Milinkovića ekipa preporodila i pobegla iz zone ispadanja. Sada ima šansu da napravi značajan rezultat i u Kupu.

"Nije prvi put da je OFK Beograd u polufinalu Kupa, ali je velika stvar što smo u roku od deset dana dva puta pobedili Zvezdu. Čekamo proleće sa velikim ambicijama i želimo da 'guramo' do kraja", rekao je Milinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve