Nova vest
Fudbal

Subota, 08.09.2012.

18:55

Jovetić u Sitiju sledećeg leta?

Fiorentina je uspela da zadrži Stevana Jovetića za ovu sezonu, ali spekuliše se da će crnogorski fudbaler od sledećeg leta biti igrač Mančester Sitija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Viola je tokom leta odolela pokušajima Sitija i Juventusa da kupe bivšeg kapitena Partizana, dobila je i 30 miliona evra, ali je spremna da ga "unovči" sledeće godine.

Siti je pokušao da dovede Jovetića u paketu sa Matijom Nastasićem koji je na kraju prešao na "Itihad" za 20 miliona evra. Siti je nudio deset više za Stefana, ali će morati da izdvoje još pet.

"Najbolja stvar je što je ostao. I on je srećan zbog zbog toga. Da li je bio blizu odlaska? Bilo je zahteva ali ga je predsednik ubedio da ostane", istakao je generalni menadžer Fiorentine Sandro Menkuči.

Pretpostavlja se da je Jovetić odlučio da ostane još jednu sezonu u Fiorentini, uz garanciju da će moći da ide sledeće.

"Fiorentina se dogovorila sa njim. Rekli su mu: 'Ostani još jednu godinu kako bi mogli da isplaniramo tvoj odlazak na kraju sezone'. Istu stvar uradili su sa Lukom Tonijem godinu pre nego što je otišao", istakao je izvor Goal.com.

Toni je napustio Fiorentinu 2007. godine posle dve sjajne golgeterske sezone na "Artemio Frankiju", ali je Jovetić trenutno mnogo traženiji od njega u to vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve