Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.04.2012.

17:53

Prekid u Đenovi, napadnut Janković

Fudbaleri Sijene deklasirali su domaću Đenou sa 4:1, a frustrirani domaći navijači su 9. minutu drugog poluvremena izazvali prekid meča.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Malo je nedostajalo da se desi repriza duela Italije i Srbije od pre godinu i po dana na istom stadionu u Đenovi, pošto su navijači ubacivali baklje na teren i sukobili se sa redarima.

Jedna grupa je verbalno napala Boška Jankovića koji je sedeo na tribinama, ali srpski reprezentativac nije želeo da za B92 komentariše incident neposredno pošto se dogodio.

Domaći "ultrasi" popeli su se na zaštitnu ogradu (kao što je to udario Ivan Bogdanov) i ušli na teren "Luiđi Ferarisa".

Posle 15 minuta haosa, gostujući fudbaleri su napustili teren i otišli u svlačionicu, ali su se vratili nakon što se situacija smirila.

Kapiten Đenoe Marko Rosi i iskusni Đuzepe Skuli su razgovarali sa navijačima. Kapiten je počeo da skuplja dresove saigrača nakon što se sa tribina orilo: "Skinite dresove, skinite dresove".

Đandomeniko Mesto je pritom zaplakao, dok je Skuli odbio da skine dres. Meč je potom nastavljen i Đenoa je poražena 4:1.

Đenoa ima najlošiju odbranu u Seriji A (62 primljena gola u 34 meča) i nalazi se samo jedan bod od Lečea koji je najbliži zoni ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu