Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

11:16

“Baloteliju niko ne može da veruje”

Menadžer Mančester Sitija Roberto Mančini izjavio je da nema povrenje u kontroverznog napadača Marija Balotelija, zbog njegove naravi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Ne verujem Baloteliju. Njemu niko ne može da veruje. On je vrhunski igrač. U stanju je da uradi sve, postigne dva gola protiv Arsenala sledeće nedelje, ali i da dobije crveni karton”, rekao je Mančini.

Siti u subotu dočekuje Sanderlend, ali nije sigurno da će Baloteli biti u timu zbog svog ponašanja ove nedelje. Italijan je prvo iskoristio slobodan dan da ‘skokne’ do Milana, a tamo je upao na konferenciju za štampu na kojoj je Andrea Stramaćoni predstavljen za novog trenera Intera. Samo dan pošto se vratio u Englesku, Mančini ga je izbacio sa treninga zbog nedovoljnog zalaganja.

Za sada je sigurno da Mančini za utakmicu protiv Sanderlenda, koja se igra od 16 časova, ne može da računa na Serhija Aguera, koji je dobio opekotine na tabanima, dok se igrao sa sinom Bendžaminom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu