Nova vest
Fudbal

Petak, 23.03.2012.

21:30

Nejmar bežao od brutalnih rivala

Napadač Santosa Nejmar strahovao je za svoju bezbednost na utakmici Kupa Libertadores protiv peruanskog kluba Huan Aurih u četvrtak uveče.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Brazilski reprezentativac je naveo da bi sigurno završio u bolnici da nije izbegao više brutalnih startova protivničkih igrača.

"Meč je izgledao kao borba na ultimejt prvenstvu, a ne fudbalski dogadjaj", rekao je 20-godišnji Nejmar, jedan od najtalentovanijih svetskih fudbalera.

Trener Santosa Maurisi Ramaljo naglasio je da bi Nejmaru bila slomljena noga da nije skočio prilikom startova igrača peruanskog predstavnika.

Branilac titule Kupa Libertadores pobedio je na domaćem terenu ekipu Huana Auriha sa 2:0 i preuzeo vođstvo u Grupi 1 takmičenja, a Nejmar je postigao drugi pogodak za svoj tim.

Iako se dugo pisalo da će karijeru skoro sigurno nastaviti u Real Madridu, Nejmar je navodno već dogovorio transfer u Barselonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu