Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2012.

22:05

Đurić: "Niko nije ušao sa Juga"

Predsednik Partizana Dragan Đurić nije video da su navijači sa južne tribine sišli na atletsku stazu posle meča sa Slobodom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Naravno da navijačima nije mesto na atletskoj stazi. Nije niko ušao s južne tribine. Ko to kaže? Bio sam na utakmici i stvarno to nisam video", rekao je Đurić, a prenose "Novosti".

Međutim, zvaničan izveštaj delegata sa utakmice Partizan – Sloboda, Časlava Lukića u potpunosti ga demantuje.

"Po završetku utakmice fudbaleri su prišli južnoj tribini, a oko 50 navijača je tada preskočilo ogradu", jasno je napisao delegat meča u izveštaju Zajednici Superligaša.

Po završetku utakmice pojavila se informacija da je jedan navijač Partizana ošamario Lazara Markovića za šta je mladi napadač "crno-belih" prvo istakao da se ne plaši za sigurnost, a onda posle demanta kluba istakao za B92 da je bio samo odgurnut.

Napad je osudio i koordinator za sportska pitanja srpskog šampiona Albert Nađ, dok je predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić istakao da je incident preuveličan.

Navijači su u pismu ministru policije Ivici Dačiću poslali zahtev da otkrije ko je nasrnuo na Markovića, dok je Zajednica Superligaša pokrenula potupak protiv Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve