Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.02.2012.

11:00

Koromanu preti zatvor?

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde Ognjenu Koromanu 21. februara počinje suđenje na osnovu optužnice za krivično delo nasilnog i nedoličnog ponašanja.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Koroman se tereti da je u maju 2009. godine u tunelu stadiona Crvene zvezde pretukao fudbalera Hajduka iz Kule Duška Dukića.

Za ovo krivično delo zakonom je predviđena kazna od jedne do osam godina zatvora, jer je kvalifikovano teškim povredama oštećenog Dukića koji je od posledica batina dobio potres mozga i iščašen zglob.

Prema navodima tužilaštva, Koroman je u tunelu "Marakane" najpre udario Dukića u vilicu. Kada je igrač Hajduka od posledica udarca pao niz stepenice, bivši reprezentativac ga je udario još jednom, a nastavak sukoba sprečili su ostali igrači.

U lekarskom nalazu konstantovano je da je Dukić zadobio lakši potres mozga i iščašenje zgloba, navodi se u optužnici. Koroman se nedugo posle izvinio Dukiću i klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu