Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.01.2012.

13:57

Bjekoviću 16.500 evra otpremnine

Nekadašnji sportski direktor Partizana, u poslednje vreme savetnik predsednika, Nenad Bjeković u utorak je definitivno napustio ‘crno-bele’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bjeković je otišao u privremenu penziju, zbog staža, ali i svih zasluga, koje se boduju, kada je zaposlednje u klubu u pitanju, i zbog toga mu sleduje otpremnina od 1.750.000 dinara, odnosno 16.500 evra.

Bjeković je smenjen pre nekoliko nedelja, kada su otkaze dobili prvo sportski direktor Mladen Krstajić, a potom i trener Aleksandar Stanojević. On je u utorak izneo sve svoje stvari iz svoje kancelarije u Humskoj, a nekoliko dana pre njega to je učinio i Krstajić.

U dosadašnju Krstajićevu kancelariju uselili su se članovi Upravnog odbora Ratomir Babić i Dragoljub Vukadinović, dok će se, prema našim izvorima, do kraja nedelje isprazniti i kancelarija sada već bivšeg portparola Marka Vjetrovića. Tu kancelariju ubuduće će koristiti deo marketinga kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve