Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.12.2011.

15:14

Sloboda nezadovoljna ponudom Zvezde

Predsednik Slobode iz Užica Dragan Subotić izjavio je da su pregovori o prelasku Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića u Crvenu zvezdu odloženi do nedelje.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Da sam zadovoljan Zvezdinom ponudom već bih do sada potpisao ugovor o prelasku Kasalice i Maksimovića u redove crveno-belih. Ovako smo produžili pregovore do nedelje", izjavio je Subotić.

Subotić je naveo da klubovi još pregovaraju o visini transfera za oba igrača, garancijama za isplatu i procentu za dalju prodaju užičkih fudbalera.

"Naša očekivanja od ovih transfera bila su veća, ali smo realni i učinićemo sve da sa Zvezdom dodjemo do korektnog rešenja i za klub i za igrače", naglasio je predsednik užičkog superligaša.

Subotić je dodao da su za 22-godišnjeg Kasalicu, a posebno kapitena Maksimovića zainteresovani Partizan, Vojvodina i holandski Utreht, ali da bi voleo da ih vidi u timu Crvene zvezde, zbog građenja odnosa sa klubom, sa kojim Užičani do sada nisu imali sportsku saradnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu