Nova vest
Fudbal

Subota, 17.12.2011.

13:16

Mladenović zvanično u Zvezdi

Doskorašnji igrač čačanskog Borca Filip Mladenović najnovije je pojačanje Crvene zvezde.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mladenović, koji je u redove crveno-belih došao je na insistiranje trenera Roberta Prosinečkog, potpisao je četvorogodišnji ugovor i na promociji nije krio uzbuđenje.

“Ispunila mi se velika želja dolaskom u ovako veliki klub, kao što je Crvena zvezda. Velika je čast i obaveza nositi njen dres”, rekao je Mladenović.

Zahvalio bih se još i mom dojučerašnjem klubu Borcu iz Čačka za prelepi period koji sam u njemu proveo, kao i menadžerskoj agenciji Vladimira Jugovića koji su imali veliki uticaj na moju odluku da dođem na Marakanu”, dodao je mladi reprezentativac Srbije koji će nositi dres sa brojem 25.

Mladenović je istakao i da se ne plaši konkurencije i da veruje u svoje kvalitete.

Nikada nisam menjao poziciju levog beka na kojoj igram i iskreno ne znam da li bih se na nekoj drugoj snašao. Ne smeta mi, naprotiv, prija zdrava konkurencija, jer je ona preduslov za još bolji rad, zalaganje i napredak. Moj konkurent, Nikola Petković je sjajan igrač, ali i ja ću dati sve od sebe da izborim mesto u startnoj postavi”, naglasio je Mladenović.

O novom pojačanju Crvene zvezde na predstavljanju je govorio i generalni sekretar kluba Đorđe Stefanović.

Šef stručnog štaba Robert Prosinečki, zajedno sa tadašnjim sportskim direktorom Ivanom Adžićem, pratio je Filipa tokom čitave prethodne sezone i o njegovim kvalitetima imao je samo reči hvale. Mladenović je bio Robijeva i Adžićeva velika želja, koju smo uspeli da realizujemo. Verujem da će naš novi igrač pokazati sav svoj kvalitet, i da će izrasti u vrhunskog igrača našeg kluba i reprezentacije”, rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu