Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2011.

15:34

Ferguson: "Veliki problem"

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson rekao je da je povreda Vidića veliki udarac za taj klub, ali da je uveren da ima igrača koji će ga uspešno zameniti.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Njegovo neigranje će nam predstavljati veliki problem, svi su mogli da vide koliko nam je nedostajao kada je bio povređen na početku sezone. On je sjajan momak, vrhunski igrač koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru. Ipak, imamo nekoliko fudbalera koji mogu da 'uskoče', Evansa, Džonsa, Smolinga, a naravno, tu je i Rio", kazao je Ferguson.

Vidić je u sredu na meču sa Bazelom u Ligi šampiona povredio ligamente desnog kolena i neće igrati do kraja sezone.

"Odmah se videlo da je u pitanju ozbiljna povreda. Nemanja će u ponedeljak otići kod lekara specijaliste i tada ćemo tačno znati plan oporavka. Sigurno je jedino da ne može odmah na operaciju, jer prvo mora da mu spadne otok na nozi", objasnio je trofejni stručnjak.

Ekipa Mančester Junajteda porazom od Bazela oprostila se od takmičenja u Ligi šampiona, a nastaviće na proleće da igra u Ligi Evrope. Ferguson je prvo izjavio da će to biti zaslužena kazna za njegove igrače, ali je potom ublažio stav.

"To je dobro i jako takmičenje, pogledajte koji sve klubovi igraju u Ligi Evrope. Upotrebio sam izraz kazna, jer je ovaj klub u poslednjih 20 godina stalno igrao u Ligi šampiona", naveo je on.

Ferguson je dodao da će Junajted pokušati da osvoji trofej u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu