Nova vest
Fudbal

Subota, 03.12.2011.

20:44

JSL: Ilić doneo trijumf Vojvodini

Fudbaleri Vojvodine pobedili su sa 3:1 Borac u poslednjem meču odigranom u subotu u okviru 14. kola Jelen Superlige Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U poslednjem meču na svom terenu u jesenjem delu sezone Vojvodini je trijumf doneo Brana Ilić, sa dva pogotka, dok se u strelce upisao i Bojović.

Počasni gol za Čačane postigao je Radivojević tri minuta pre kraja susreta.

U prvom poluvremenu viđena je bleda igra na obe strane, a jedinu izglednu šansu imao je Borac u 38. minutu kada je Radivojević pogodio prečku. Sve se promenilo u drugom delu igre, pošto su Novosađani krenuli mnogo agresivnije, pa su u 53. minutu preko Bojovića došli u vođstvo.

Vojvodina je tada nastavila sa napadima, Abubakar je imao odličnu priliku, ali je lopta završila iznad gola, dok je isti slučaj bio i u narednom napadu, samo što je akter bio Ilić. Ipak, u 76. minutu Ilić je povećao na 2:0 posle kontanapada koji je poveo Medojević, a u akciji je učestvovao i Merešvili.

Mirnu završnicu za Vojvodinu ugrozio je golman domaćeg tima Supić, koji je u 87. minutu nepotrebno pokušao da dribla Radivojevića i Damjanovića na ivici svog šesnaesterca, i izgubio loptu pa se Jovan Radivojević sa njom ušetao u gol. Na kraju ubedljivu pobedu Vojvodini u sudijskoj nadoknadi doneo je Ilić, posle asistencije Abubakara.

Tim trijumfom, Vojvodina se probila na treće mesto na tabeli sa 12 bodova manje od vodećeg Partizana, a samo dva od Crvene zvezde, koja ima i utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu