Nova vest
Fudbal

Subota, 20.08.2011.

14:58

RP: “Očekujem sigurnu pobedu”

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju Javor iz Ivanjice u okviru drugog kola Superlige Srbije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Crveno-beli su u četvrtak protiv francuskog Rena izuzetno tešku utakmicu u kojoj je došlo do emotivnog i fizičkog pražnjenja igrač, ali trener Zvezde Robert Prosinečki i prvotimac Duško Tošić očekuju dobro izdanje i sigurnu pobedu.

Da bismo odigrali kako treba, sigurno da što pre treba da zaboravimo poraz protiv Rena, jer igrači i dalje pričaju i razmišljaju o tom meču. Nadam se da ćemo do uspeti da se usredsredimo samo na Javor. Favoriti smo, i uz jedan dobar pristup, očekujem trijumf”, rekao je Prosinečki.

Na reči stratega crveno-belih nadovezao se Duško Tošić, koji se na konferenciji za medije pojavio sa "uspomenom", odnosno podlivom ispod levog oka, koji je dobio u četvrtak u bespoštednoj borbi sa Francuzima.

Ivanjičani igraju čvrst fudbal, kao opomena mora da nam posluži iskustvo iz prošle sezone kada smo ih pobedili u 93. minutu. Nemamo više prava na kiks, kredit smo istrošili u Subotici i očekujem da igrom i rezultatom sami sebi podignemo samopouzdanje pred revanš sa Renom”, istakao je Tošić.

Zgusnut raspored i serija teških mečeva naterali su Prosinečkog da da za premijeru u nacionalnom prvenstvu na svom stadionu odmori neke igrače i šansu pruži onima koji su manje vremena proveli na terenu.

Biće rotacija, Kadu je povređen, i posle treninga ću odlučiti ko će dobiti šansu. Potrebno je da održimo svežinu ekipe, i verujem da svi moji igrači imaju kvalitet da prikažu dobru igru”, naglasio je Prosinečki, koji je još dodao da očekuje da je Javor tvrda ekipa, predvođena trenerom Milojevićem koji je prošle godine radio u omladinskoj školi Crvene zvezde i koji je upoznat sa načinom igre crveno-belih, ali i da je njegov tim u ovom momentu kvalitetnija ekipa.

Karte za utakmicu prodaju se na blagajni Zvezdinog stadiona, po ceni od 200 dinara za ‘sever’, 300 za ‘istok’, a 400 za ‘zapad’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu