Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.06.2011.

19:39

B92: Ninkov na korak od Tuluza

Kako B92 nezvanično saznaje, kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov vrlo je blizu prelaska u francuski Tuluz.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tuluz je, podsetimo, i prošle godine prema pisanju beogradskih medija bio zainteresovan za kapitena ’crveno-belih’.

Kako saznajemo, iako su za beka Zvezde već dugo zainteresovani na prvom mestu belgijski klubovi Briž i Anderleht, pa i turska Bursa, najkonkretnija ponuda u Ljutice Bogdana stigla je iz redova francuskog prvoligaša.

U pitanju je višegodišnji ugovor, finansijski daleko najpovoljniji od pominjanih do sada. Iako do potpisivanja ugovora ostaju još neki sitni tehnički detalji, sada ostaje samo pitanje da li neko od ostalih zainteresovanih klubova želi da uđe u trku sa Tuluzuom.

Ninkov ima 26 godina, a u Zvezdi je od 2008. godine kada je stigao iz Čukaričkog. U ’crveno-belom’ dresu nastupio je više od 100 puta, a četiri puta igrao je i za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Zamena za Pavla Ninkova na poziciji desnog beka u Crvenoj zvezdi mogao bi da bude nekadašnji fudbaler Rada Aleksandar Todorovski koji prema pisanju beogradskih medija pokušava da raskine ugovor sa Polonijom i obuče ’crveno-beli’ dres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d