Nova vest
Fudbal

Petak, 10.06.2011.

13:59

Babić i zvanično predstavljen

Doskorašnji fudbaler BSK-a iz Borče Dejan Babić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i postao treće pojačanje crno-belih.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Ostvario mi se san, oduvek sam navijao za Partizan. Nadam se da ću uspeti da se izborim za mesto u prvom timu", kazao je 22-godišnji Babić.

On je dodao da će mu biti veliko zadovoljstvo da ponovo zaigra sa Stefanom Savićem, koji je pre godinu dana, takođe iz BSK-a stigao u Humsku. "Voleo bih da krenem Savićevim stopama“, rekao je Babić.

"Doveli smo veoma talentovanog i kvalitetnog igrača. Očekujem da nam Babić pomogne da igramo brže i bolje", izjavio je sportski direktor Mladen Krstajić.

Babić je rođen 1989. godine, igrač je veznog reda, ali se podjednako dobro snalazi u ofanzivi i defanzivi. Prve fudbalske korake načinio je u Sinđeliću, nastavio u novobeogradksom Radničkom, da bi od 2008 – 2011. nastupao za BSK iz Borče, za koji je na 28 utakmica postogao četiri gola.

Pre Babića, crno-beli su angažovali Aleksandra Volkova iz moldavskog Šerifa i Vladimira Jovančića iz Rada, iako prelazni rok zvanično počinje 20. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve