Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.04.2011.

13:45

Koroman: "Derbi odlučuje prvaka"

Zvezda je ostvarila osam pobeda u prolećnom delu sezone, u fenomenalnoj je formi, ali sve to mora da se potvrdi u 140. derbiju u subotu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najsikusniji igrač "crveno-belih" Ognjen Koroman uveren je da će pobeda jednog tima u derbiju rešiti pitanje titule.

“Debi će sigurno rešiti prvenstvo. Sa nerešenim ishodom ostaće neizvesno do kraja, a sa pobedom mi ili oni rešavano pitanje titule”, istakao je Koroman.

Večiti su se u proteklih mesec dana već dva puta sastajali, Partizan je sa 2:0 slavio u Humskoj, a Zvezda minimalnim rezultatom na “Marakani”. To su bili Kup mečevi.

“Sigurno da ovaj ima veću težinu i veću draž pošto ovaj derbi odlučuje o tituli. Imperativ pobede je ispred nas, skupićemo snage, volje i znanja i da ćemo da ostvarimo pobedu. Nadam se da ćemo da ponovimo tu agresiju i borbenos od prvog minuta i ostvarimo pobedan rezultat te se posle utakmice svi se radujemo”, istakao je Koroman.



Po rečima mladog crnogorskog internacionalca Marka Vešovića, Crvena zvezda je u poslednja dva duela sa Partizanom pokazala više od večitog rivala. Vešović naglašava da sve na “Marakani” ohrabruje i igra iz drugog poluvremena utakmice protiv Slobode i da je baš to pravi recept za subotnji “večiti derbi”.



Na pomoćnom terenu "Marakane" fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji otvoreni trening uoči 140. "večitog" derbija. Rad Prosinečkog sa igračima pratilo je dosta novinara, koji su očekivali da će treningu prisustvovati i "Delije", koje neće otići na Stadion Partizana zato što se utakmica igra na Veliku subotu. U pitanju je, međutim, bila dezinformacija, pa je trening posmatralo tek oko 150 znatiželjnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu