Nova vest
Fudbal

Petak, 08.04.2011.

15:12

Prosinečki: "Teško je motivisati"

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je, nakon pobede protiv Partizana u derbiju, teško motivisati igrače za duel protiv Čukaričkog.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prosinečki je, međutim, naveo da je pobeda obaveza u trci za titulu šampiona.

"Posle derbija i tenzije koja je pratila tu utakmicu, sigurno će biti teško motivisati ekipu za Čukarički."

"Moraćemo opet da damo sve od sebe, zato što sada jurimo titulu i potrebno je da pobedimo u svakom meču kako bi ostali u trci sa Partizanom", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crvena zvezda je u sredu savladala Partizan sa 1:0 u revanšu polufinala Kupa Srbije, ali su dalje otišli crno-beli zbog trijumfa u prvom meču od 2:0. Šef stručnog štaba crveno-belih kazao je da će odmoriti nekoliko fudbalera koji su u prethodnom periodu odigrali veliki broj utakmica.

Kako je naveo Prosinečki, igrač sredine terena Nikola Mijailović povredio se u sredu protiv Partizana, a neizvestan je nastup Brazilca Kadua i Andrije Kaluđerovića.

Prosinečki je rekao i da protiv Čukaričkog neće igrati štoper Milan Vilotić, kojem je, kako je naveo, potreban odmor.

U timu opet neće biti ni reprezentativca Gane Li Adija, koji je nedavno kasnio sa povratkom u Beograd nakon utakmice za nacionalni tim. Prosinečki je i ranije bio nezadovoljan zalaganjem Adija na treninzima.

"Ništa se nije promenilo, ako hoće da se vrati u tim moraće puno da zapne", zaključio je hrvatski trener.

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Uroš Ćosić rekao je da ne potcenjuje Čukarički, iako je tim sa Banovog brda poslednji na tabeli. Utakmica 21. kola Super lige Srbije Crvena zvezda-Čukarički igra se u nedelju od 18 sati na Marakani. Crveno-beli trenutno zaostaje tri boda za vodećim Partizanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu