Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.01.2011.

19:01

Partizan sa Dinamom (B) bez golova

Fudbaleri Partizana odigrali su bez pogodaka sa bukureštanskim Dinamom u prvoj test utakmici na pripremama u Antaliji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Stanojević izveo je u dva poluvremena različite postave a drugih 45 minuta odigrali su i Argentinci Rosi i Kuško.

Nije bilo velikih uzbuđenja a 0:0 je najrealniji ishod meča. Sledeću utakmicu 'crno-beli' igraju u sredu, protivnik je Toronto.

Na početku su se na terenu pojavili Stojković - Miljković, Savić, Krstajić, Kizito - Smiljanić, Petrović, Babović, Saša Ilić - Iliev i Šćepović.

U prvih deset minuta Dinamo, inače šestoplasirana ekipa rumunskog prvenstva, bio je bolji. Jednom stativa, jednom Stojković, ostalo je 0:0, a onda su fudbaleri Partizana uspostavili ravnotežu na terenu. Prilike su imali Babović i Iliev, ne velike, a na drugoj strani je Stojković zaustavio nezgodan udarac sa dvadesetak metara. Najopasniji u bukureštanskom timu bili su Munteanu i Kone.

U drugom poluvremenu Stanojević je promenio ceo tim pa su počeli Radiša Ilić - Stevanović, Jovanović, Stanković, Lazevski - Kamara, Rosi, Tomić, Bogunović - Kleo i Kuško.

U 47. minutu Kleo je pao posle starta golamana u šesnaestercu Dinama ali jedanaesterac nije dosuđen, četiri minuta kasnije odličan udarac Meda Kamare zaustavio je golma rumunske ekipe. Priliku za Dinamo u 58. minutu imao je Ganea, dobio je loptu 'u prostor' ali i šutirao pravo u Ilića. Kuško, jedan od dvojice igrača Boke Juniors na probi u Partizanu, pripremio je solidnu priliku Bogunoviću a par minuta kasnije sjajnu šansu nije iskoristio Dančiulesku, fudbaler koji je i 2004. igrao za Dinamo protiv Partizana.

Odbrana prvaka Srbije je delovala nešto čvršće u prvih 45 minuta ali su 'crno-beli' prilično lako sprečavali napade Rumuna koji su deset dana duže na pripremama pa su i spremniji. U napadu su nešto konkretniji bili oni koji su u igru ušli u drugom poluvremenu ali pravih prilika nije bilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu