Nova vest
Fudbal

Subota, 20.11.2010.

20:25

Partizan bez greške na Brdu

Partizan je bez većih problema savladao Čukarički Stankom rezultatom 4:2 u 13. kolu Jelen Superlige Srbije i rutinski upisao 11 prvenstvenu pobedu.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Golove za ‘crno-bele’ postigli su Ivica Iliev u 7, Stefan Babović u 23, Almami Moreira u 31. i Kleo u 56. minutu.

Na drugoj strani, dvostruki strelci za Čukarički bio jes Ćakić u 74. i 93. minutu. Već posle prvog poluvremena bilo je jasno da će 'crno-beli' upisati novu pobedu pošto su na odmor otišli sa vođstvom od 3:0.

Izabranici trenera Aleksandra Stanojevića su tokom prvih 45 minuta igrali veoma požrtvovano, stvarali šanse i u tim trenucima stalno se igralo na polovini Čukaričkog. Bez obzira na sigurnu igru Partizana i vođstvo od 3:0 domaći tim se nije predavao, pa je i u nastavku meča igrao veoma borbeno. Fudbaleri Čukaričkog nisu odustali ni posle pogotka Klea, kojim je Partizan došao do ubedljivog vođstva od 4:0.

Stanojević je u drugom poluvremenu pružio šansu Nemanji Tomiću (zamenio Sašu Ilića), Marku Jovanoviću (Mladen Krstajić) i Marku Šćepoviću (Kleo), ali je to dovelo do pada u igri šampiona, naročito u defanzivi. U završnici meča posebno se osetio nedostatak kapitena Krstajića.



Domaći tim je to znao da iskoristi, pa je Mihajlo Cakić sa dva gola ublažio poraz i postavio konačnih 4:2. Cakić je oba puta savladao golmana Stojkovića iz daljine - prvo, u 74.minutu, lob udarcem sa 35 metara, a potom i u sudijskoj nadoknadi vremena iz slobodnog udarca, sa preko 20 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu