Nova vest
Fudbal

Subota, 30.10.2010.

17:49

Partizan siguran protiv Jagodine

Fudbaleri Partizana pobedili su Jagodinu na svom terenu sa 3:0, u utakmici desetog kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golove za tim Aleksandra Stanojevića postigli su Moreira u 52. Iliev u 86. i Petrović u 90. minutu iz penala.

’Crno-beli’ sada na čelu tabele imaju 25 bodova, tri više od Crvene zvezde koja u nedelju igra protiv Hajduka u Kuli.

Ranije u subotu odigrano je pet mečeva 10. kola, a osim duela u Kuli, u nedelju je na programu i derbi kola između Rada i Vojvodine.

Partizan je tokom svih 90 minuta vršio veliki pritisak na odbranu Jagodine, koja je uspela da izdrži do 52. minuta. Prvi gol postigao je Almami Moreira koji je savladao golmana gostiju Bondžulića posle asistencije Klea.

Jagodinci ni u nastavku meča nisu ugrozili gol Stojkovića, pa su do kraja primili dva gola. Četiri minuta pre kraja rezervistva Iliev odlično je ispratio akciju svoje ekipe, ušao u kazneni prostor i rutinski savladao golmana Jagodine za 2:0, a konačan rezultat postavio je Radosav Petrović u poslednjem minutu iz penala koji je iznudio Stefan Babović.

Partizan: Stojković, Miljković, Lazevski, Savić, Krstajić, Smiljanić, Tomić (od 46. Iliev), Ilić, Moreira, Boja (od 83. Petrović), Kleo (od 65. Babović).

Jagodina: Bondžulić, Simić (od 11. M. Živković), Protić, Ilić, Nastić, Đilas, Bojan Živković, Beljić, Bojović (od 60 Đenić), Ognjenović (od 67. Vušljanin), Šljivić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu