Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.09.2010.

16:27

Fudbaleri otputovali na F.Ostrva

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u sredu za Farska Ostrva, gde će u petak odigrati prvu utakmicu u kvalifikacijama za EP 2012. godine.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

U avionu za Torshavn našao se i prvotimac moskovskog CSKA Zoran Tošić, koji je prethodna dva dana imao visoku temperaturu.

Fudbaler ruskog Zenita Aleksandar Luković veruje da će on i njegovi saigrači uspeti da osvoje sva tri boda na Farskim Ostrvima i da steknu neophodno samopuzdanje pre duela protiv Slovenije, koji je na programu 7. septembra u Beogradu.

"Dobro je što Beogradu prethodnih dana nije bilo isuviše toplo, jer će nam biti lakše na Farskim Ostrvima gde je prilično hladno. Cilj su nam pobede u prva dva meča, a do njih ćemo stići samo maksimalnim pristupom. Tako treba da shvatimo i Farska Ostrva, jer danas više nema lakih protivnika", rekao je Luković.



On ističe da je atmosfera u reprezentaciji odlična i da su svi već zaboravili na Južnu Afriku i kasnije dešavanja oko selektora Radomira Antića.

"Koncentrisani smo samo na ova dva meča. Ne razmišljamo više o Mondijalu i svemu onome što se dešavalo u avgustu oko selektora", kaže Luković.

Utakmica izmedju Farskih Ostrva i Srbije na programu je u petak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve