Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.06.2010.

10:19

Neobičan početak Lige šampiona

Prva utakmica novog ciklusa Lige šampiona nije odigrana zbog lošeg stanja terena u Andori.

Izvor: B92, Independent

Autor:B92, Independent

Default images

Meč Santa Koloma - Birkirkara zakazan za utorak uveče na komunalnom stadionu u La Velji nije igran posle protesta potpredsednika malteškog prvaka Džona Borga koji je dan ranije bio "ogorčen stanjem terena" u glavnom gradu Andore. Na terenu su tokom juna izvođeni radovi ali nisu završeni pa je, posle velikog pljuska koji je prethodio nesuđenom početku meča, igralište bilo neupotrebljivo.

Delegat UEFA konstatovao je da uslova za igru nema, a na zvaničnom sajtu Birkirkare navodi se da su "domaćini najavili završne radove na dan utakmice".

Očekuje se da UEFA odluku o sudbini utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona objavi već u sredu kada se igra i druga utakmica prvog kola, Tre Fjori (San Marino) - Rudar Pljevlja (Crna Gora).

Sudeći po dostupnim informacijama tim sa Malte dobiće meč službenim rezultatom (3:0) a revanš će se igrati sledeće srede na tom ostrvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu