Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.03.2010.

16:45

Partizan siguran, dva gola Tomića

Fudbaleri Partizana osvojili su tri boda na gostovanju kulskom Hajduku. Branioci titule pobedili su rezultatom 2:0, oba gola postigao je Tomić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' su u Kulu došli opterećeni neuspehom u prethodnom kolu i zaostatkom od (trenutno) osam bodova u odnosu na jedinog konkurenta u borbi za titulu ali su na očajnom terenu odigrali sigurno i ostvarili pobedu.

Pred nešto više od dve hiljade ljudi Partizan je rano došao do vođstva. Nemanja Tomić je loptu dobio na tridesetak metara od gola Hajduka, posle nekoliko koraka šutirao i savladao Jovšića, igrao se 7. minut - 0:1.

Moreira, koji je počeo utakmicu, imao je par dobrih asistencija, a posle dodavanja Portugalca u 35. minutu Davidov je pogodio prečku.

U nastavku je Partizan imao nekoliko poluprilika a u 66. minutu dosuđen je slobodan udarac za Beograđane na 17 metara od gola Hajduka. Izveo ga je Tomić i pogodio uz samu stativu - 0:2.

Do kraja meča 'crno-beli' su mirnom igrom čuvali i sačuvali prednost.

U startnoj postavi Partizana nije bilo povređenog reprezentativca Petrovića, Saše Ilića i Dijare, a u drugom delu prvi superligaški nastup 'upisao je' mladi Darko Brašanac.

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je posle pobede svog tima u Kuli da je "prezadovoljan pobedom" i dodao da je njegov tim bio "autoritativan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu