Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.03.2010.

15:27

Adžić: "Cilj - destabilizacija CZ!"

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić odbacio je optužbe predsednika Jagodine Gorana Milanovića da su 'crveno-beli' u subotu pobedili na neregularan način.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", rekao je Adžić. "Verujem da će Milanović dobro razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz Zvezdino ime, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je on.

Milanović je ranije ocenio da je sudija Miodrag Gogić pogrešio kada je dosudio penal za Crvenu zvezdu, koji nije iskorišćen, ali i prekršaj posle koga je Nikola Ignjatijević postigao jedini gol na meču. Predsednik Jagodine je, između ostalog, naveo da gledaoci na pojedinim utakmicama, posebno na onima sa klubovima iz Beograda, nemaju šta da vide osim krađe i lopovluka.

"Njegove izjave najbolje govore o njemu samom. Subotnji duel je gledalo više publike nego sve ostale utakmice Superlige tog dana, a ljudi sigurno nisu došli da gledaju Jagodinu. Osim toga, Goran Milanović je poslednji čovek u srpskom fudbalu koji ima pravo da komentariše suđenje", istakao je Adžić.

"Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu. Milanovićeva izjava je samo deo plana da se svaki uspeh Zvezde omalovažava", dodao je sportski direktor Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve