Fudbal 146

Ponedeljak, 01.03.2010.

15:27

Adžić: "Cilj - destabilizacija CZ!"

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić odbacio je optužbe predsednika Jagodine Gorana Milanovića da su 'crveno-beli' u subotu pobedili na neregularan način.

Adžiæ: "Cilj - destabilizacija CZ!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

dr.Lazarevic

pre 14 godina

Adzicu vidim da ti je citanje slabija strana,jer da si procitao izjavu Van Gala,posle utakmice Bajarn-Fiorentina,gde je glasno i jasno kazao da je sudija pogresio kada je priznao gol,i da je postojao ofsajd.Od tebe se ocekivalo da kazes da li je prekrsaj napravljen faul van sesnajsterca ili nije;Takodje sudija moze da napravi gresku i pred 15.000 i pred 60.000 gledalaca.Tvoja odbrana je skroz bez veze i odvratna.

Sirko

pre 14 godina

Molio bih Adzica da pogleda snimak tekme i neka on kao veliki poznavalac fudbala(smatram da nije neki igrac,iz njegove fenracije on je bio samo onaj koji je pritrcavao da se raduje)i da vidi da li jer bio penal ili ne.A to sto prica da je ova Zvezda jaka...kralju pogledaj tim ,kad sve saberes ,podjelis,pomozis i oduzmes,ako izadje sve 5 miliona ubij me...PS:Mjerili je evropa a ne utakmice sa Radom ili Cukarickim(cast tim timovima,bez namjere da ih vrijedjam)...ja jesam zvezdas ,ali objektivni...sve se vidilo u derbiju gdje nas je Partizan na komade rasalovao...

pravda

pre 14 godina

U KK zvezdi i" spasioci"traže SRPSKU ligu.Zašto?zato što fk neće jadansku ligu jer u oba slučaja nemogu da rade šta hoće.Zato što tamo neće biti:babarogića,jokića i ostalih likova koji će "suditi"da državna ljubimica bude zadovoljna.Ovako niko nesme da im prigovori,sudije sviraju kako im se naredi,e zato treba privatizacija pod hitno.

Hellas Verona

pre 14 godina

Realno Adzic brani sebe i vodjstvo,a pomalo klub,jer oni su dosli na krilima promena i imaju staklenu podrsku...i cim kola zastanu navijaci ce traziti i njegov i Lukicev odlazak,pa je normalno da on napada druge i sebe predstavlja kao zrtvu...mozete vi pricati da nije bas genije ali realno on i ne moze nesto puno pomoci,pa bar prica da opravda sebe i rukovodstvo za eventualne neuspehe...

NAVIJAC, u pravom smislu te reci!

pre 14 godina

Samo vi verujte vasim Lukicima i Adzicima da je Zvezda mocan klub, da svi hoce da je uniste i ostalo... I ovako raspali Partizan je deset puta kvalitetniji od vas. Uostalom videcete vec krajem leta kada krenu opet da vas deru Gruzijci, Azerbejdzanci i ostali Serifi evropskog fudbala! Kada budete prestali da pobedjujete sa 1:0 i to iz vrlo sumnjivih situacija i kada budete poceli da igrate fudbal a ne da se vucete po terenu kao invalidi, onda ce i prestati price da namestate. Mozda i jeste sve to slucajnost, ali mnogo je ima. Krenite da pobedjujete i da igrate kao ljudi, pa onda nece niko vise moci da vas DESTABILIZUJE!
Vas tim je blagi uzas, kako samo ne vidite... ???

mitar markovic

pre 14 godina

Adzicu, Lukicu svaka cast zvezdu vracate gdje joj je i mjesto a to je svima krivo pogotovo Djuricu i njegovim pijunima.Pitam se koje taj Dzuric krojac kako se razumije u fudbal nikako nek se vrati u nazad nek se sjeti ili nega mu kazu sigiurno ne zna ko je zvezda i sta prestavlja u Evropi, Svijetu. To su misevi dzaba im sve ZVEZDA SAMPION

Free Jagodinac

pre 14 godina

Fudbal i liga su nam dotakli dno dna,g.Goran Milanović komentariše i priča o poštenju,čovek koji nekog novog Insajdera treba da se boji kao đavo krsta,i on i njegov nalogodavac,ovde više nema smisla da postoji fudbal!
Dotočnu osobu lično poznajem....tako da znam o čemu pričam,neka neko proveri ko su *menageri* fudbalera Jagodine,ko gradi stadion,na koji se način klub finansira....ne nasedajte na priču o uspešnoj opštinskoj vlasti....Rudar iz Pljevalja je mala beba za trenutno stanje u Fk Jagodina......nadam se da će se to brzo videti u nekoj novoj akciji snaga reda i zakona...dco tada Milanoviću tišina,zadnji ko može da prigovori nešto si ti i tvoji nalogodavci!

Free Jagodinac
Jagodina cela Crveno I Bela

sinisa

pre 14 godina

jel Zvezda institucija? JESTE
jel bilo 20.000 navijaca? JESTE
jel sudija gresio? JESTE

Navijam za C.Zvezdu od malih nogu,pratim vec 28 godina sve Zvezdine generacije,al cini mi se da ovaj fudbal sto sam gledao u subotu je daleko najnizeg kvaliteta u svih ovih 28 godina mog pracenja C.ZVEZDE..
ILI je mozda Jagodina ojacala,pa mi se samo ucinilo..

Filip Kazimirovic

pre 14 godina

Evo šta italijani pišu o početku prolećnog dela lige kod nas i čiju sliku su stavili.

http://www.gexplorer.net/notizie/2010/03/serbia-magazzino-dello-sport/

Van Der Berg

pre 14 godina

Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu

ma ja sam prosto siguran da je to u pitanju...a clue : NO

Abruzzi

pre 14 godina

Cilj je svima da sruse Zvezdu, a nije nasao za shodno da prokomentarise sudijske odluke kod 'penala'i faula koji je prethodio pogotku,sto je u stvari i rekao taj Jagodinac...bitno da je u Krusevcu osvetljenje bilo lose a i sudija nije dao gol!Do vidjenja u sledecoj epizodi vec na Banjici!

PPrepot

pre 14 godina

Auuuu, koji stepen nadrkanosti, nevidjeno! Ovi su ocigledno ili gladni ili zedni ili imaju tezak slucaj neuroze....! Po njima niko ne sme progovoriti na racun njih, oni mogu raditi sta hoce i tisina misevi! Ocigledno je da se stari izhrndjali macor pred krepac jos trza i grebe opako sve oko sebe pre nego ode bogu na istinu! U CZ moraju da shvate da mogu igrati u nekom drustvu(Ligi) u kojoj ce imati neko postovanje prema svim ucesnicima i da se liga ne igra zbog njih niti zbog Partizana. FSS mora reagovati na ovakve lagurije i izmisljanje velicina koje imaju za cilj omalovazavanje svih.Ispada da su svi protiv njih bili juce i da su i danas te da su svi nerodjeni Srbi zvezdasi a pokoji rodjeni je pogresno orjentisan...
U ostalom,covek iz Jagodine samo trazi regularnost takmicenja i nista vise. Sta radi disciplinska komisija FSS? Ovo je prevrsilo svaku meru,ta njihova nadrkanost koja vredja sve ligase. Ako su preveliki ili tako misle za ovu ligu neka slobodno idu u neku jacu ako ih neko zeli kao "velikane".Nece Jadransku jer tamo ne bi mogli ovako da se ponasaju. I njihova prica i marketinske lazi ne vrede ni pola centa. Vrlo cudna koincidencija:naduvenost do prskanja i pomoc iz kasica-prasica od dece sirom Srbije.Da li to ide zajedno. A fond za spas nazvali "fondacijom"!?Pa urazumite se i shvatite da svi imaju pravo da kazu istinu a u ravnopravnim uslovima takmicenja svi mogu da dokazu svoj kvalitet. Zasto zla krv?

hahaha!

pre 14 godina

1. "destabilizacija CZ" je, lingvisticki gledano, pleanazam.

2. "Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku" - a nas navijace partizana navijaci zvezde nazivaju komunistima.

smesni ste.

djomla

pre 14 godina

Amandzari bre, askamuja tonone :)))
To verovatno razume Adzic... a u lopovluk se doticni ne razume...on je, zaboga, vec decenijama funkcioner FK SS...

jedan komentar

pre 14 godina

Toliko isfrustriran narod, to je sve sto mogu da primetim citajuci komentare. Kakav vi problem imate sa Adzicem ljudi? Mislite da nekom odgovara Zvezda na prvom mestu? Poseta od 20k, pokretanje novih akcija, sjajna atmosfera... Ovaj uzorak komentara treba poslati u neki institut da se utvrdi do koje mere je ovaj narod oboleo na zavis, zlobu, licemerje...

Belgrade Boys

pre 14 godina

Adžiću nemoj da nas brukaš ovakvim izjavama, jer ispadamo smešni kao klub! Penal nije bio i to je jasno kao dan! Igramo očajno, niste vratili dugove, očajno smo se pojačali, prestanite po novinama da se igrate Svetinjom!

Niksicko pivo

pre 14 godina

Ja sam fudbalski sudija i navijac Zvezde. Iskreno mogu da kazem da penal nije postojao ni u snu, a prekrsaj kod postignutog gola je bio krajnje diskutabilan (mogao je i da ga svira i da ga ne svira). Ono sto 100% znam je da se utakmica npr. igrala u Nemackoj, Engleskoj, Italiji...sudija sigurno ne bi nista svirao u obne situacije a za prvu bi Ninkov dobio zuti karton.
Pocinjem polako da se brinem za mentalno zdravlje rukovodstva Zvezde. Moguca je paranoja.
(bojan_kljajic, 1. mart 2010 15:46)

Vjerovatno sudis pionirsku ligu, i vjerovatno si grobar.

Mudrac

pre 14 godina

Realno gledano penala nije bilo, ali je bilo faula, koji se desio van kaznenog prostora. Faul je iznudjen, ali sam se nagledao takvih faulova i u Premier ligi i ostalim velikim ligama. Faul je cist. Kod slobodnog udarca je takodje bio faul, a jedini razlozi sto se dize tolika buka jeste sto je pre toga sudjen nepostojeci penal i to sto je dat gol iz te situacije. Ipak, realno gledano, bio je faul u oba slucaja. Voleo bih da Vojvodina ove godine uzme titulu, ali od toga nema posla... Tako da kao neko nepristrasan mogu da komentarisem... A Adzic je sarlatan i prica besmislice...

DekiJA

pre 14 godina

Adzicu, sudeci po prethodnim komentarima izgleda treba da se pokrijes usima... Ali po onome sto radis, izgleda da bi ti i slonovske bile male... Bruko jedna, kako te samo nije sramota, zasto javno ne kazes da li je bio penal ili ne!!!!

cartmanx

pre 14 godina

Ma Adzicu i Lukicu cilj je destabilizacija Zvezde potpuno ste u pravu! Pa ljudi zar ne vidite sta se radi u Avganistanu,Iraku,kakav je odnos svetske politike teorije zavere upravo zbog czv protiv Avganistana,Kina namerno jaca ekonomiju, dosla svetska ekonomska kriza, Rusi ukinuli gas ovima prosle godine,-pa sta mislite ZBOG CEGA sve to-- sve je to zbog zvezde- najveceg srpskog, evropskog,svetskog pa i univerzumskog brenda a vidovita- "gatara" Milan tarot sve to sredio!!!!Ili da mu se javite, da vam pomogne....al zajedno s Milojkom Panticem da klekne i moli onda mozda uspete da se oduprete velikim gore pomenutim mocnicima kao i veoma "mocnom"coveku iz Jagodine, koji je zajedno sa Putinom, Obamom...sve to organizovao!!

Dupla kruna opet u Humskoj.

pre 14 godina

A vidjeli mocni PARTIZAN pa se odmah prepali.Pa pokusavaju na sve nacine da van terene nesto dobiju , jer ocigledno na terenu ne mogu bez pomoci sudija.Zato dosta price.Pokrijte se i cutite.

mladja

pre 14 godina

Zar je moguce da ovoliko navijaca Partizana ostavlja komentar,na ovu vest?

Mislim...Crvena Zvezda je igrala protiv Jagodine i bilo je 20 hiljada navijaca,ej 20 hiljada,fudbal nije bio kvalitetan,penal,faul,sta vec jos...ali opet su ti fudbaleri na kraju dobili ogroman aplauz,podrsku(oni cak i ne zasluzuju onakve navijace)ali niko od nas nije tamo otisao da gleda fudbal,svi smo mi tamo otisli da gledamo Crvenu Zvezdu!
Sad,je l' to institucija,dragi moji...?
Kad se skupite u tolikom broju,protiv Jagodine,Borca,Javora...javite se,do tada molim,ne prozivajte klub!

bobanmkd

pre 14 godina

Godinama ne pišem komentare o CZ.Sada ne mogu da odolim:ADZZZiCU,da je CZ još uvek institucija kao u Vreme SFRJ ti i Vladan Lukic ne bi mogli ni travu da kosite na stadionu a ne da vodite klub! I pozdravi tasta,Shabana Shaulica! Cecu namerno neću da pomenem ovom prilikom!

JankoL

pre 14 godina

Ne smes da kazes da CZ krade, odmah si svakakav. Ne sme se reci da "institucija" krade. To sto je CZ "institucija", postala je to bas na ovakav nacim kako sada radi, a to je bilo davno, a sad...Zna se dobro kako je dosla do silnih titula ta institucija. Kad se kaze Djajic krao, odmah reakcija: on je legenda, a gledaj sta mu rade, kako ih nije starmota, a nije njega sramota da kao legenda krade pare od svog kluba. Zato je nama ovako kako jeste, legende i institucije kradu, a mi slepci navijamo za njih. Adjicu, otidji u USA, pa da vidis kako legende i institucije prolaze kada kradu. Tamo legenda, ako prevare zenu a to se dozna padaju u zaborav, a ako kradu idu 20 godina u zatvor. Jos nesto Adjicu, ako imas neku funkciju u CZ to ne znaci da si i ti legenda i institucija, a koliko je CZ institucija najbolje pokazuje to da ste ti i Lukic na visokim polozajima . Bruka, pa to ti je.

vlada_mauzer

pre 14 godina

Ja jesam Zvezdas al mi Adzic deluje nekako naj_obrazovanije da zna sta radi za razliku od Lukica i Pizona...njih treba malo nauciti manirima ne_mogu da vode najveci klub a da ne znaju da sastave dve recenice...

jedem luka i slanine...

pre 14 godina

Molim vas pomozite ovom coveku, potpuno je skrenuo sa puta... Otvorite fondaciju za pomoc FK Babarogic... :-))) Naziv fondacije neka bude "Zvezdanesterac".

grobari1967

pre 14 godina

Molim te, ne lupetaj. Vec sada mogu da nam cestitam trecu uzastopnu duplu krunu. A pehar ce nam biti predat kada pocetkom maja budete gostovali u Hramu!!!!

slobo

pre 14 godina

Institucijo ne dozvoli da te JAGODINCI destabilizuju jadan si ti ADZICU i tvija institucija nateraj one babe od igraca da daju vise golova i nece biti sumnjivo ipak vi imate reprezentativca LEKICA .

nbp

pre 14 godina

Ivan Adžić je bio rekorder O.Š. "20. oktobar" u bloku 70 u N. Beogradu. U 7. razredu je uspeo da od 13 predmeta izvuče 10 "aseva", kasnije popravljenih na razrednom veću zbog njegovog sportskog doprinosa. Oduvek je bio mnogo pametniji sa loptom.

rasa

pre 14 godina

A tek Pizonova izjava:zimske pripreme su bile izuzetno uspesne jer nije bilo fizickih i verbalnih sukoba medju igracima i na relaciji igraci-strucni stab. covek zadovoljan,niko ga nije od igraca isamarao.

mikis

pre 14 godina

Smatram da je sudija tendenciozno sudio utakmicu.Niti je bio prekrsaj za penal,niti za slobodan udarac.Sramota je da kandfidat za sampionsku titulu pobedjuje na takav nacin,i to vise puta.Verovatno je Babarogic sve to isplanirao.Ova Zvezda nije za titulu i to je jasno svima.Ali,postoji grupa koja je gura videci u tome svoj ,pre svega finansijski interes.Cudi me i pozivanje Lekica u reprezenttaciju.Promenio sam misljenje i o Anticu.Lose nam se pise.Dosta nam je vise tih prevara,jos pred TV auditorijumom.Pa se velica Ignjatijevic,a niko ne pominje da nije bilo prekrsaja.Milanovic je u pravu.Jagodina je zasluzila bar bod,a od Zvezdine titule nece biti nista.

Milos

pre 14 godina

Srpski brend ne moze biti nesto sto ne voli cela nacija...Srpski brend moze biti Karadjordjeva snicla,prsut,sir i kajmak sa Zlatibora,sarma...pita...itd...

ALeksandar

pre 14 godina

Ma ADZICU bataljuj sta drugi pricaju,vidis da nisu vredni pomena..Samo nastavite da radite ovako,i sve ce biti OK...DELIJE su uz vas...!!!

Realno

pre 14 godina

Nikako ne dirati "instituciju", pohapsiti sve barabe koje uzimaju Zvezdino ime u negativnoj konotaciji, ugasiti sve klubove u Srbiji i proglasiti Zvezdu za doživotnog prvaka. Živela demokratija!

Zar je moguce?

pre 14 godina

Ma prica svasta taj lik iz Jagodine,penal je bio za zatvor,a prekrsaj kod gola je bio cak jos ostriji,treba sve ove iz Jagodine uhapsiti jer su se drznuli da spomenu veliki stub srpstva,umesto sudija da im svira jos deset penala on dosudio samo jedan,treba Adzicu dati orden za postenje i meteorsko uzdizanje zvezde,njene igre,njenog finansijskog stanja,i koja je ostavila svih 200000000 gledalaca sirom sveta i univerzuma bez teksta....
P.S.Sada se Tole ne mesa nigde,jer je sve posteno,samo da je zvezda prva i svi mirni.

brance

pre 14 godina

Kada bi bio sms za vasu glupost razni Adzici i Lukici ne bih zalio da UPLATIM. Vi ste taoci one grupe sa severa i mislite da se fudbal igra zbog njh,OD KOJIH POLA NE ZNA NI KOLIKO IGRACA IGRA, a ne zbog nas kojih je mnogo,mnogo vise koji vise ne dolazimo na stadion jer znamo da ako ne krene ,tu je sudija da pomogne.I za komsije vazi isto,sramota. Rasformirati i jedne i druge,pa neka se zovu,KOSMAJ I AVALA,pa ispocetka. Iovako je blizu kraj. Manji a sredjeniji stadioni,bolji rad sa decom,pa za 10 godina da bude nesto od fudbala.Sramota je i slaviti onako pobedu protiv jedne Jagodine,pa to je strah od istih tih navijaca.

ALIBI

pre 14 godina

Jel to onaj lik što se žalio na reflektore i travu u Kruševcu.Tada je to bila najveća zavera u fudbalu.Što se tiče dotičnog prekršaja igrač je pao negde oko peterca,i onda je sam sebe srušio kad je video da ne može da šutne loptu.Tole je sve nameštao dok ste imali Babarogića u u sudjskoj organizaciji kojom i sad rukovodi.
Jasno je injima da će da na kraju ostanu bez obe titule,pa traže

Zaprepascen sam!

pre 14 godina

Duguju 30 miliona!
Džajić i Cvetković čekaju presude!
Otvoreno prete funkcionerima drugih klubova!
Imaju pola Sps-a i DS-a u vrhu kluba!
Imaju crvenu petokraku kao simbol komunizma na srcu!
Osvajaju titulu sa balvanima (sami to priznaju navijači), i sa sumnjivim pobedama od 1:0!
Ako su Batu Butorovića hapsili zbog nameštanja zbog čega sada ne čine isto sa Lukićem i Babarogićem?!!!
Toliko o poštenju, HOĆEMO PRAVDU...

Grobar Ni

pre 14 godina

"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", rekao je Adžić. "Verujem da će Milojević dobro razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz Zvezdino ime, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je on.
"Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu. Miliovanovićeva izjava je samo deo plana da se svaki uspeh Zvezde omalovažava", dodao je sportski direktor Zvezde.

Увек, када се неко из света фудбала усуди да се реално изрази, без увеличавања и коришћења метафора, о ФКЦЗ, нађу се прозваним њени челници, који онда епиком као туком на лук почињу да бране своју „фудбалску институцију“ и не дотичући се онога што је предмет који их је присилио да се лаћу читања лекција о моралу и поштењу. Њихови иступи пуни су претњи и инсинуација о заверама по којима се „велика“ Звезда хоће да уништи, што је смешно. Она је то због великих дуговања и заслужила, тако да су њихова иступања реално велики промашаји, представљају лов у мутном где се они добро сналазе и предузети су са циљем да се додворе својим навијачима. Да није новинарског ћутања у оваквим приликама и нечињења ФСС да због великих дуговања овај клубић коначно буде пребачен у нижи ранг такмичења, не би онда ни челници ФКЦЗ имали храбрости да дају овако бесмислене изјаве, реалније би ценили моћи своје екипе и не би претњама ућуткивали људе да говоре истине о утакмицама које игра „фудбалска институција“. Срамота.

DRZ'TE LOPOVA!

pre 14 godina

Adzic i Lukic-koji elokventni,obrazovani i posteni dvojac na celu stuba srpstva!Prosto se ne zna koji je vispreniji i pametniji,a mrtva trka je i kada ih vidis na slici.Primetio sam da svoj klub koji bi u svakoj pravnoj drzavi bio premesten u 3.ligu zbog dugovanja,non-stop nazivaju nekakvom institucijom,snaznim gigantom,velikanom itd.Samo da im porucim da visestrukim ponavljanjem hvalospeva o sebi, nece uciniti da to i postanu.Da bi to postali,mora neko i osim njih tako da misli,a takvih(osim onih najostrascenijih koji i ne razmisljaju svojom glavom) gotovo i da nema.Sto se tice "istorijskog uspeha" ove uprave koji oni uporno potenciraju(hvale sebe na sva usta),dovoljno je videti sta im pise na dresu,i grohotom se nasmejati.Oni cinjenicu da nisu jos uvek nasli sponzora(sto se nijednoj upravi nije desilo),i sto na dres samo sto nisu stavili broj ziro racuna,sto sebe kao giganta i instituciju stavljaju u isti kos sa bolesnim ljudima koji isto mole za pomoc i kojima je ta pomoc zaista neophodna(za operaciju,za lekove...),predstavljaju kao uspeh.I jos to predstavljaju kao brilijantnu,unikatnu ideju koje se niko na svetu nije setio osim njih.Tu su u pravu,ne verujem da postoji jos jedan klub koji se tako finansira.A sto se tice lopovluka,samo cu reci Branimir Babarogic.Odgovorite mi zasto je on u upravi:ima novac,strucnjak je za sportska pitanja,bivsi zvezdin as,politicar,ili je u pitanju nesto peto?

fe

pre 14 godina

@lignjoslav

ovakvog kompleksasa kjos nisam video.bio je penal ,jel da?podhitno da posetis oftamologa da ti prepiše neku dioptriju.budi samom malo objektivan i nepristrasan pa ćeš videti da je covek startovao 20 cm od noge ninkova.

mile

pre 14 godina

Zvezdas sam od rodjenja, al mi je muka danas slusajuci ove spodobe koje vode zvezdu. Nikada u svojoj istoriji zvezda nije bila jadnija. O kakvi uspesima govori ovaj adzic! Zvezdu tuce drugorazredni klub iz Poljske. Halo bre ljudi dozovite se malo.Koju to ligu igraju Zvezda,Vojvodina,Partizan i ajd da navedem Ofk. Sa kojim fudbalerima, kojim celnicima ovih fudbalskih klubova.Kakva je to boranija! U citavoj ligi nemamo 20- fudbalera vrednih pomena. A nije da nema talenata, nego nema ta sirotinja kinte da gurne nekom u djep da bi mogla da se pojavi dal u zvezdi ili partizanu.Bitno je da Savicevog sina prate neki Englezi godinu dana, al kupice ga na kukovo leto.Da skratim pricu, reci cu da me boli dusa sto se po zvezdi vuku likovi poput Lukica,Adjica,Savica, "najveceg SRBINA od svih SRBINA ovoga sveta".

HAHAHAHHA

pre 14 godina

ja sam samo cuo da je bilo preko 15.000 ljudi na stadionu sto samim tim govori nesto....za one malo starije koji se secaju tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka evrope krenula da se sprema...grobari ne pisite nista jer je uzaludno
(sasa, 1. mart 2010 16:52)

hehhe aheheh u ehehe
"tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka krenula da se sprema" buhahah'
ajoj zabole me stomak ej...pa sa onakvom igrom iz lige cete da ispadnete bruke jedne hahah

kako cete samo na kraju sezone da se pokrijete usima..ajoj...ma niste ni svesni al ako bice sladje na kraju...

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Sta ovaj Adzic zamislja, pa ocigledno je da im je sudija pomogao i da nije postojao ni penal ni prekrsaj koji je prethodio golu i to su svi mogli da vide. sta on zamislja da je Zvezda pa ne sme niko da se drzne da kaze nesto protiv njih i usput jos omalovazava Jagodinu, po tome se vidi da je zvezda mali klub!!!koji zivi u nekim oblacima i od nekih starih zasluga........

zok

pre 14 godina

"
"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", rekao je Adžić. "Verujem da će Milojević dobro razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz Zvezdino ime, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je on.
"

Ovo je cista pretnja!
A i sta bi trebalo da znaci?
"Srpska institucija" i kad krade ne krade, tj. o tome ne sme da se prica.

Batke

pre 14 godina

Adzic i Lukic se ponasaju kao politicari. Sve sto se kaze protiv Zvezde predstavlja atak na SD Crvena Zvezda ??? Dobro nisu rekli da je to atak na Beograd i Srbiju ???
Opste je poznato da su Partizan i Zvezda povlasceni kod sudija i kod fudbalskih foruma i ne vidim zasto to pokusavaju da prikriju. Ja jesam partizanovac ali istina je - istina !
Onaj Knezevic, fudbaler Partizana kome je smanjena kazna trebalo je da bude suspendovan bar na 6 meseci, ali nije jer je Partizan stao iza njega. Zvezda dobija vec ko zna koju utakmicu sa 1:0 i daje golove iz , najblaze receno, sumnjivih situacija i posle gresaka sudija - i to je cinjenica.
E sad, za nekoga je to atak na Zvezdu a za nekoga je atak na - nepravdu !
Jagodnci su 100% u pravu !

Novica mkd

pre 14 godina

I ja imam komsinicu koja je nekad bila brend i institucija u nasem kraju. Ali sada je prilicno potrosena, pa niko vise ne pita za nju niti dolazi da je potrazi.
A udruzenje gradjana moze da skuplja potpise i da podnese inicijativu u Parlamentu za donosenje zakona kojim se ponovo uvodi verbalni delikt, te ce u lepoj buducnosti biti onemoguceno da se komentarise posteni rad ovog sportskog kolektiva (CZ).

bane sine

pre 14 godina

"Milanović ... da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku"

Nekako mi srpske institucije i lopovluk prosto ne idu jedno bez drugog.

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

Adžić:"Cilj destabilizacija Zvezde"

Kakav paranoik!
Pa neka destabilizuju Partizan i neka sude jedan penal u derbiju za crno-bele.Zadnjih 35 utakmica nema penala.
Trebalo bi imati obraz kao djon pa dosuditi onakav penal protiv Jagodine,a posebno izjaviti ovako nesto.
Elem,sve je jasno-cestitam vam titulu jer dalje takmicenje nema smisla.Dobro je da su nam to stavili do znanja u prvom kolu da znamo na cemu smo.
Sami igrajte,sami sudite,sami navijajte,pratite,komentarisite,"uzivajte" u pobedama...Sve na silu i bezobrazluk.Neka vam je na cast.

Lignjoslav

pre 14 godina

Tako je Adzicu!
Navikli su u proslih par godina da Zvezdu nema ko da brani, da je zastiti, da nema ko da stane ispred kluba, jer su je vodili "kontroverzni biznismeni" koji imaju svoje firme, a Zvezda im je sluzila za obrtanje para i upravo te "lopovluke".
Navikli su da u FSS nema ni jednog Zvezdasa (Lukiceva izjava da, dok macke nema, misevi kolo vode, je tacna), da Zvezdu moze da blati i pljuje ko stigne.
Svaka cast Jagodincima na prikazanoj igri, dobro su se borili, ali, zasto niko ne spominje ona 3-4 NEPOSTOJECA OFSAJDA (isti linijski sudija ih je svirao) kad su sanse 1 na 1 imali Lekic i Jevtic?
Zasto niko ne spominje DIVLJACKI start igraca Jagodine nad Ninkovim, koji je bio za zatvor, a ne za iskljucenje?
A sto se penala tice, penal je BIO!! Ninkov je okrenuo njihovog igraca, ovaj se nije zaustavio i oborio ga, da ne bi ubacio loptu ispred Lekica i Perovica!!
Po mom misljenju, sudija je vise ostetio Zvezdu nego Jagodinu, bas zbog tih par ofsajda koji su bili smesni!!
A podsecam vas da je sve dizao isti linijski sudija!! I da su sve sanse bili 1 na 1 sa golmanom!!!

Ђорђе

pre 14 godina

Потпуно се слажем са Аџићевом изјавом.
Звезда многима смета и многи је се плаше.
Ово је тек почетак опоравка, опет ће Звезда да влада не само Србијом него и Европом.

Drazen, Niksic

pre 14 godina

Adzicu, covjek bi vjerovatno nesto drugo pricao, ali bi prica bila neispricana kad bi lopovluk stavio izvan konteksta "institucije".

Nego, kad vec presudjujes ko bi mogao da prica o bilo cemu, mozda bi i ti mogao da odgovoris na jedno prosto pitanje. Ko je bio vlasnik Rudara iz Pljevalja kad si bio tamo?

palexa

pre 14 godina

Јадна звевда сви су се на њу окомили. Онај несретни судија је још требало и да да го па да заврши своју мисију!

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

Sta je bre ovima iz zvezde? Niko ih ne spominje niti sta oni samo se kao brane od nekoga, prozivaju nekoga ni oni sami ne znaju!!! Cutite i radite svoj posao niko vas niti dira niti sta!!

Sta drugo

pre 14 godina

Ma dajte vise, ukinite tu super boranija ligu i sadite krompir na stadione. Liga je iz dana u dan sve gora, igraci ne talentovani a necete moci ni da ih prodate ni u Juzna Samoa B ligu. Osim toga, ionako imate 1-2000 nekih zgubidana koji kao navijaju za klubove a u slobodno vreme guraju baklje policiji u usta i ubijaju strance.

Ivica

pre 14 godina

Palmini tigrovi u akciji. Pljuvanje po svemu što im se ne sviđa... Jagodini svaka čast, zaista su bili odlični i 1:1 ne bi bilo nezasluženo, ali da je utakmica nameštena, pa zar ne bi sudija priznao Kaduov gol iz penala? Sada svi zaboravljaju da je Kadu pogodio, pa sudija poništio gol!!! Kakv to sudija koji namešta utakmicu poništava gol ekipi kojoj "namešta"???

Boki

pre 14 godina

Jao Bozeee....muka mi je vise od njihove arogancije...M U K A!!! Zvezda institucija, ljudi dolaze da gledaju Zvezdu, regionalna liga zbog Zvezde...a onda na dresu broj telefona ne bi li se od ljudi iscackala neka milostinja, crkavica...jer u suprotnom im ne gine KATANAC!!!

Ni jadnijeg kluba ni nadobudnijih ljudi (od navijaca preko igraca do uprave)

Topalovic

pre 14 godina

Opet prica o spoljnim neprijateljima i teorija zavere.A to sto Zvezda nema pojma nije vazno.Ovom pricom o izmisljenim neprijateljima se skrece od glavne teme,Zvezda nema igru i igra najlosije u zadnjih 10 godina.To je smisljena politika kluba,jer istu pricu prica i Lukic.Glavno oruzje Zvezde je marketing a ne fudbal.Da su onakav penal svirali za Jagodinu bilo bi drvlja i kamenja.Videcemo kada sudija prvi put osteti Zvezdu(da li ce to biti?).Tada ce Lukic i Adzic pricati drugu pricu.

Palilulac

pre 14 godina

Pa šta ako je dve godine u fudbalu?.......Zar treba 10 godina biti i videti krađu?...aj Adžiću budi malo kulturniji i neomalovažavaj Jagodinu.....

p.s.ti si mi kao neki vajni fudbalski radnik,a?...Da nisi imao znamo koga ne bi ni za Palilulac igrao....

Kumruzvelt

pre 14 godina

E ja sam zvezdas, ali stvarno mi je muka od ovih izjava lukica i adzica o destabilizaciji zvezde! Bas ljudi nemaju pametnija posla, nego da smisljaju zavere kako da destabilizuju zvezdu...kao da nismo vec dovoljno destabilizovani??

Novosadjanin

pre 14 godina

Ovo je prevrsilo svaku meru, pa zar vise ne dosadi "zvanicnim" licima partizana i zvezde da svaki dan, ceo dan daju izjave, pa sta vise imate da izjavljujete svaki dan?! Dosta je vise beogradizacije i fudbala i svih ostalih sportova!

Јокић

pre 14 godina

ЦИА,БИА,УДБА...тражите разлоге за неуспјехе који вам следе!!!

A то је јадно,бедно,очајно али то је све оно што је ганско...

442km

pre 14 godina

Alibi je uvek isti,veliki klub,institucija.. Da je tako ,tako mali ljudi ne bi bili na čelu kluba! sudeći po rukovodećem kadru Vi ste provinciski klub!!!

Marko

pre 14 godina

Ovaj Adzic je ovako prepotentan jako smesan, posto nista nije uradio u zivotu hajde da se identifikuje sa klubom koji je najvece uspehe postizao sa ljudima koje je ON otearao...

..salefcrs..

pre 14 godina

Ljudi sigurni nisu dosli da gledaju Jagodinu...He he, prava izjava ali Ivane nisu imali da vide nista pametno ni od Zvezde zbog koje su dosli. Ja sam bio na utakmici i dolazicu i dalje, ali posle ove utakmice sam rekao da mi je to najgore potroseno vreme u zivotu. A gledao sam bezbroj meceva....

nuk

pre 14 godina

ma o vama niko nesme nista da napise vi ste institucija koju stiti babarogic tesko jagodincima i ostalima koji kritikuju sudjenje ceka ih 2 liga

Kum Djole

pre 14 godina

Ovakvom reakcijom, prepunom prozivki i bahatosti, braniti ugled "institucije"... to priliči možda Ivanu Adžiću, ali ne i instituciji. Ili se varam?

Mi lan

pre 14 godina

Inace je vrlo smesno kada predsednici klubova,treneri i sl. kod nas optuziju jedni druge za neregularnost ili namestanje. :)) A svi muvaju...

sasa

pre 14 godina

ja sam samo cuo da je bilo preko 15.000 ljudi na stadionu sto samim tim govori nesto....za one malo starije koji se secaju tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka evrope krenula da se sprema...grobari ne pisite nista jer je uzaludno

FR

pre 14 godina

Pazi tek ovog! Ovo je odgovor sportskog direktora? Kakva, bre institucija - vi ste, bre, kratkotalasni, ne dobacujete dalje od pedesetog kilometra ibarske magistrale. A ni vasi blizanci iz Humske nisu nista bolji. Jad i beda.

Pedja J7

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu fanatično od svoje četvrte godine! Ali gospodine Adžiću,njenoj destabilizaciji u mnogome doprinose i IGRAČI koji trenutno za nju nastupaju!

Hoćemo u Evropu,Liga Šampiona,a ovamo se sa Jagodinom mučimo ko da su nam igrači izašli sa intenzivne nege!

Nikolić,Blažić,Bogdanović...su igrači koji ubijaju igru Zvezde TOTALNO!Niko od njih nema kreativnost,maštu,loptu u prazno,šut iz igre...svi igraju samo jednom nogom a druga im služi kao pomagalo.Dok god ne date pare za kvalitet na sredini terena nećemo imati igru,taman da nam napad igraju Eto i Runi!

Pižon je posebna priča.Tvrdoglav,staromodan i hirovit trener,koji ne pravi igrače,i ne daje šansu mlađima,već samo gura one koji su klasični MESARI!Neće on da ih baci u vatru???? Koju crnu vatru,trebali bi da deremo sve ekipe sa 5-0,on ko da igramo nokaut fazu LS...

Mare

pre 14 godina

U pravu su i jedan i drugi,obojica su lopovi i tu se valja složiti,a zajedno sa njima i Đurić iz Partizana.Svi oni su se pošteno nameštali mečeva,ali izgleda da im nije dosta.Jadna li nam je takva liga sa takvim ljudima.

alo breeee

pre 14 godina

Čekaj ja da vam kažem pre nego što nagrnu dokoni grobari sa svojim glupim i zajedljivim komentarima.

Prestanite više sva trojica (Lukić, Pižon i Adžić) da brukate više naš klub sa provaljivanjima i nebuloznim izjavama. To što imate da kažete nekea tim kaže na terenu a ne da krećete sa prozivanjima a da bukvalno nije ni počelo prvenstvo. Lukić najavljuje silnu i moćnu Zvezdu a onda ćorak več na startu. I treba da vas provociraju kad niste upseli da ih ispratite sa 5 komada već se natežete celu utakmicu i ostavljate nas da strepimo od izjednačenja do zadnjeg trenutka. Ovaj mali iz Jagodine je očigledno drčan i bezobrazan ali otkud vama pravo da mu na isti način odgovarate (i Adžić i Pižon) i da se spuštate na njegov nivo. Vama ako je Jagodina nivo meni nije i neću da se moj tim povlači po propucavanjima i raspravama koje priliče razgovoru ispred seoske zadruge. Prekinite više da se brukate i posvetite se poslu, upozoravam vam vas na vreme na katastrofalne posledice koje će uslediti ako Zvezda ne ispuni očekivanja navijača.

Grobarima poručujem da ne gledaju preko tarabe kad je u njihovom dvorištu djubre do guše.

jagodinac

pre 14 godina

ti si igrao canso i pošteno?zamenjuješ teze prijatelju,ne možeš nikog da ubediš da niste namestili barem 80% utakmica u prvenstvu,prošlogodišnja ekipa sa koromanom i milijašem koja je bila za klasu bolja od ove je kiksirala veliki broj puta a sad odjednom ova limitirana ekipa koja gubi od dinamo tbilisija 2-0 pobedjuje sve redom i kuci i u gostima.videli smo protiv jagodine taj mocni tim samo puka sreca i sudija vas je sprecio da ne izgubite.milovanovic je sve u pravu,naše prvenstvo je lakrdija.

Mali od palube

pre 14 godina

Xexe
Ala je ovaj lik (Adžić) podigao nos i umislio nesto.
Sto ne kaze ljudima da je celo leto proveo u Pljevljima sa zna se kim pre nego sto dodje na ovu poziciju.

Branko

pre 14 godina

Od kad je istina destabilizacija?! Pa zar ces ti da ubedjujes da je cela Srbija slepa?! Ne znamo sta smo videli a?! Pricas nebuloze Adzicu! Celo prvenstvo vam se sude penali i forsiraju vas. Lepo sam rekao na pocetku da NECE DOZVOLITI Partizanu da uzme 3 titulu zaredom jer to niko nije uradio od raspada SFRJ! Zovu se gledaoci da gledaju namesteno prvenstvo! Smesna nam je liga kao i cela drzava uopste...

Građanin

pre 14 godina

Ne znam ko je Adžić niti Milanović (Milovanović), ali penala nije bilo i faula za slobodni udarac nije bilo. A te glupisti o srpskoj instituciji i pretnje da se pazi kad se o "srpskoj instituciji" govori dokaz su da ti ne znaš šta su srpske institucije. To nije fudbalski klub, u kome se valjaju neki novci bez dokaza o poreklu, a u njemu nisu igrali samo Srbi, bilo je igrača iz svih krajeva Jugoslavije (pola tima iz Barija nisu bili Srbi), a sada ih ima iz celoga sveta. Šta imaš ti od škole, kad naginješ nacionalizmu? Srpski brend, srpska institucija "Red Star" na "Marakani". Mnogo malo znaš.

bla, bla, bla...

pre 14 godina

Jedne godine destabilizuju Zvezdu, druge godine Partizan, pa opet jedne, pa opet druge, a oni i dalje osvajaju sve trofeje. 'Ajte, manite se praznih prica, vi destabilizovani.

sekena

pre 14 godina

Smem da se kladim u zivot da Lukic i Adzic misle da je Zvezda veca i od Reala, Mancestera, Milana, Juventusa, Bajerna ...
Boze pomozi im ... oni izgleda stvarno u to veruju i zive u bajkama ...

sima

pre 14 godina

Jes,i ja sam prisustvovao sastanku svih klubova iz Srbije kad su se dogovorili da treba da omalovazavaju Zvezdu zato sto je veliki klub i kad su pravili decenijske planove bez nje. I dosli su do zakljucka da ako zvezda lose igra i posluje da ce se zemlja Srbija raspasti. MOBILIZACIJA!!!

grk

pre 14 godina

Zna se zasto je Lukic izdao saopstenje pred sam pocetak prvenstva u stilu drz te.....Kako ovaj fudbalski akademik na svako pitanje odgovara da ali nas gleda dosta publike,pa po tom rezonu kk Partizan treba da bude prvak Evrope.Cinjenica je da se desavaju cudne stvari na zvezdinim utakmicama ajde jedna dve ali citav prvi deo prvenstva akoliko vidimo nastavlja se postena prica ovog kluba koji je po najavi predsednika za tri meseca vec poceo da posluje pozitivno .Kako pravdate to sto na terenu pokazujete.Sila i politika i u pravu je covek iz Jagodine samo da Beograd prezivi i osvoji sve sto moze a vi ostali se samo sagnite.

Konjak,vinjak,rakija...

pre 14 godina

Pričate da se vrši destabilizacija zvezde,a u klubu vam babaroga sedi,nemojte reći da tu nema slučajnosti! Da niste možda pretnja Partizanu,ne verujem,sami ste vi sebi pretnja,deremo vas u derbiju,titule nema već dve sezone,a i u trećoj će biti post!

nemanja s

pre 14 godina

Razgovaraosam sa nekima koji su bili medju tih "vise publike nego na svim utakmicama Super lige" i svi do jednog su mi rekli da penal nije postojao, kao ni prekrsaj koji je prethodio golu. Mozda Adzic nije bio medju navodnih 20.000 gledalaca.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ma pusti miseve neka lupaju,njima je cast sto su bili dio spektakla na Marakani.Kao sto rece,nas je vise gledalo na Marakani u subotu nego sto je bilo gledalaca na svim drugim utakmicama zajedno! :)

medjutim

pre 14 godina

Milanovic izadje u javnost sa izjavom u kojoj prica konkretne stvari. Moze da bude u pravu ili ne, ali rekao je nesto konkretno.

Adzic nigde ne pomene nista o sumnjivim sudijskim odlukama, optuzi Jagodinu za namestanje, objasni Milanovicu kako je tek 2 godine na celu Superligasa (a Adzic je kao duze od tog u upravi zvezde, nije nego), ponovi opsta mesta o mnogo navijaca i svetskoj zaveri protiv zvezde.. Nikad niko ne odgovori na konkretna pitanja..

Da ne zaboravimo, ovo je cetvrta uzastopna utakmica u kojoj protivnici zvezde imaju ozbiljne primedbe na sudjenje. U derbiju nije sviran penal za Partizan, BSK se zalio ( http://sportal.rs/news.php?id=15760 ), protiv Spartaka komican penal nad Lekicem pri rezultatu 0:1, a sad i ovo. A jedini odgovori iz zvezde su price o velikom klubu, mnogo navijaca i zaveri..

Neki ljudi stvarno zasluze svoj nadimak..

bojan_kljajic

pre 14 godina

Ja sam fudbalski sudija i navijac Zvezde. Iskreno mogu da kazem da penal nije postojao ni u snu, a prekrsaj kod postignutog gola je bio krajnje diskutabilan (mogao je i da ga svira i da ga ne svira). Ono sto 100% znam je da se utakmica npr. igrala u Nemackoj, Engleskoj, Italiji...sudija sigurno ne bi nista svirao u obne situacije a za prvu bi Ninkov dobio zuti karton.
Pocinjem polako da se brinem za mentalno zdravlje rukovodstva Zvezde. Moguca je paranoja.

mille grobar

pre 14 godina

E moj Adzicu...samo nemoj o regularnosti,molim te.Ne vredjaj mene a i sve ostale koji nisu \"slepi kod ociju\".Eto vam titula za oporavak kluba i socijalni mir...al\' ne preterujte sa nadobudnim izjavama u medijima i ti i Lukic,kol\'ka god da ste institucija.Pa i ti jagodinci su ravnopravan ucesnik JSL a vase pobede od 1:0 su u najmanju ruku simptomaticne.U evropi i na pripremama vam jedan klub da golova,koliko svi u JSL ne mogu,ne racunajuci Partizan a vi onda okrenete pricu kako vas u stvari napadaju i da ste vi zrtva svih superligasa.Smanjite malo...

Topalovic

pre 14 godina

Opet prica o spoljnim neprijateljima i teorija zavere.A to sto Zvezda nema pojma nije vazno.Ovom pricom o izmisljenim neprijateljima se skrece od glavne teme,Zvezda nema igru i igra najlosije u zadnjih 10 godina.To je smisljena politika kluba,jer istu pricu prica i Lukic.Glavno oruzje Zvezde je marketing a ne fudbal.Da su onakav penal svirali za Jagodinu bilo bi drvlja i kamenja.Videcemo kada sudija prvi put osteti Zvezdu(da li ce to biti?).Tada ce Lukic i Adzic pricati drugu pricu.

Građanin

pre 14 godina

Ne znam ko je Adžić niti Milanović (Milovanović), ali penala nije bilo i faula za slobodni udarac nije bilo. A te glupisti o srpskoj instituciji i pretnje da se pazi kad se o "srpskoj instituciji" govori dokaz su da ti ne znaš šta su srpske institucije. To nije fudbalski klub, u kome se valjaju neki novci bez dokaza o poreklu, a u njemu nisu igrali samo Srbi, bilo je igrača iz svih krajeva Jugoslavije (pola tima iz Barija nisu bili Srbi), a sada ih ima iz celoga sveta. Šta imaš ti od škole, kad naginješ nacionalizmu? Srpski brend, srpska institucija "Red Star" na "Marakani". Mnogo malo znaš.

bane sine

pre 14 godina

"Milanović ... da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku"

Nekako mi srpske institucije i lopovluk prosto ne idu jedno bez drugog.

sekena

pre 14 godina

Smem da se kladim u zivot da Lukic i Adzic misle da je Zvezda veca i od Reala, Mancestera, Milana, Juventusa, Bajerna ...
Boze pomozi im ... oni izgleda stvarno u to veruju i zive u bajkama ...

bojan_kljajic

pre 14 godina

Ja sam fudbalski sudija i navijac Zvezde. Iskreno mogu da kazem da penal nije postojao ni u snu, a prekrsaj kod postignutog gola je bio krajnje diskutabilan (mogao je i da ga svira i da ga ne svira). Ono sto 100% znam je da se utakmica npr. igrala u Nemackoj, Engleskoj, Italiji...sudija sigurno ne bi nista svirao u obne situacije a za prvu bi Ninkov dobio zuti karton.
Pocinjem polako da se brinem za mentalno zdravlje rukovodstva Zvezde. Moguca je paranoja.

medjutim

pre 14 godina

Milanovic izadje u javnost sa izjavom u kojoj prica konkretne stvari. Moze da bude u pravu ili ne, ali rekao je nesto konkretno.

Adzic nigde ne pomene nista o sumnjivim sudijskim odlukama, optuzi Jagodinu za namestanje, objasni Milanovicu kako je tek 2 godine na celu Superligasa (a Adzic je kao duze od tog u upravi zvezde, nije nego), ponovi opsta mesta o mnogo navijaca i svetskoj zaveri protiv zvezde.. Nikad niko ne odgovori na konkretna pitanja..

Da ne zaboravimo, ovo je cetvrta uzastopna utakmica u kojoj protivnici zvezde imaju ozbiljne primedbe na sudjenje. U derbiju nije sviran penal za Partizan, BSK se zalio ( http://sportal.rs/news.php?id=15760 ), protiv Spartaka komican penal nad Lekicem pri rezultatu 0:1, a sad i ovo. A jedini odgovori iz zvezde su price o velikom klubu, mnogo navijaca i zaveri..

Neki ljudi stvarno zasluze svoj nadimak..

Batke

pre 14 godina

Adzic i Lukic se ponasaju kao politicari. Sve sto se kaze protiv Zvezde predstavlja atak na SD Crvena Zvezda ??? Dobro nisu rekli da je to atak na Beograd i Srbiju ???
Opste je poznato da su Partizan i Zvezda povlasceni kod sudija i kod fudbalskih foruma i ne vidim zasto to pokusavaju da prikriju. Ja jesam partizanovac ali istina je - istina !
Onaj Knezevic, fudbaler Partizana kome je smanjena kazna trebalo je da bude suspendovan bar na 6 meseci, ali nije jer je Partizan stao iza njega. Zvezda dobija vec ko zna koju utakmicu sa 1:0 i daje golove iz , najblaze receno, sumnjivih situacija i posle gresaka sudija - i to je cinjenica.
E sad, za nekoga je to atak na Zvezdu a za nekoga je atak na - nepravdu !
Jagodnci su 100% u pravu !

442km

pre 14 godina

Alibi je uvek isti,veliki klub,institucija.. Da je tako ,tako mali ljudi ne bi bili na čelu kluba! sudeći po rukovodećem kadru Vi ste provinciski klub!!!

Palilulac

pre 14 godina

Pa šta ako je dve godine u fudbalu?.......Zar treba 10 godina biti i videti krađu?...aj Adžiću budi malo kulturniji i neomalovažavaj Jagodinu.....

p.s.ti si mi kao neki vajni fudbalski radnik,a?...Da nisi imao znamo koga ne bi ni za Palilulac igrao....

zok

pre 14 godina

"
"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", rekao je Adžić. "Verujem da će Milojević dobro razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz Zvezdino ime, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je on.
"

Ovo je cista pretnja!
A i sta bi trebalo da znaci?
"Srpska institucija" i kad krade ne krade, tj. o tome ne sme da se prica.

Pedja J7

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu fanatično od svoje četvrte godine! Ali gospodine Adžiću,njenoj destabilizaciji u mnogome doprinose i IGRAČI koji trenutno za nju nastupaju!

Hoćemo u Evropu,Liga Šampiona,a ovamo se sa Jagodinom mučimo ko da su nam igrači izašli sa intenzivne nege!

Nikolić,Blažić,Bogdanović...su igrači koji ubijaju igru Zvezde TOTALNO!Niko od njih nema kreativnost,maštu,loptu u prazno,šut iz igre...svi igraju samo jednom nogom a druga im služi kao pomagalo.Dok god ne date pare za kvalitet na sredini terena nećemo imati igru,taman da nam napad igraju Eto i Runi!

Pižon je posebna priča.Tvrdoglav,staromodan i hirovit trener,koji ne pravi igrače,i ne daje šansu mlađima,već samo gura one koji su klasični MESARI!Neće on da ih baci u vatru???? Koju crnu vatru,trebali bi da deremo sve ekipe sa 5-0,on ko da igramo nokaut fazu LS...

jagodinac

pre 14 godina

ti si igrao canso i pošteno?zamenjuješ teze prijatelju,ne možeš nikog da ubediš da niste namestili barem 80% utakmica u prvenstvu,prošlogodišnja ekipa sa koromanom i milijašem koja je bila za klasu bolja od ove je kiksirala veliki broj puta a sad odjednom ova limitirana ekipa koja gubi od dinamo tbilisija 2-0 pobedjuje sve redom i kuci i u gostima.videli smo protiv jagodine taj mocni tim samo puka sreca i sudija vas je sprecio da ne izgubite.milovanovic je sve u pravu,naše prvenstvo je lakrdija.

Drazen, Niksic

pre 14 godina

Adzicu, covjek bi vjerovatno nesto drugo pricao, ali bi prica bila neispricana kad bi lopovluk stavio izvan konteksta "institucije".

Nego, kad vec presudjujes ko bi mogao da prica o bilo cemu, mozda bi i ti mogao da odgovoris na jedno prosto pitanje. Ko je bio vlasnik Rudara iz Pljevalja kad si bio tamo?

Branko

pre 14 godina

Od kad je istina destabilizacija?! Pa zar ces ti da ubedjujes da je cela Srbija slepa?! Ne znamo sta smo videli a?! Pricas nebuloze Adzicu! Celo prvenstvo vam se sude penali i forsiraju vas. Lepo sam rekao na pocetku da NECE DOZVOLITI Partizanu da uzme 3 titulu zaredom jer to niko nije uradio od raspada SFRJ! Zovu se gledaoci da gledaju namesteno prvenstvo! Smesna nam je liga kao i cela drzava uopste...

Zaprepascen sam!

pre 14 godina

Duguju 30 miliona!
Džajić i Cvetković čekaju presude!
Otvoreno prete funkcionerima drugih klubova!
Imaju pola Sps-a i DS-a u vrhu kluba!
Imaju crvenu petokraku kao simbol komunizma na srcu!
Osvajaju titulu sa balvanima (sami to priznaju navijači), i sa sumnjivim pobedama od 1:0!
Ako su Batu Butorovića hapsili zbog nameštanja zbog čega sada ne čine isto sa Lukićem i Babarogićem?!!!
Toliko o poštenju, HOĆEMO PRAVDU...

Boki

pre 14 godina

Jao Bozeee....muka mi je vise od njihove arogancije...M U K A!!! Zvezda institucija, ljudi dolaze da gledaju Zvezdu, regionalna liga zbog Zvezde...a onda na dresu broj telefona ne bi li se od ljudi iscackala neka milostinja, crkavica...jer u suprotnom im ne gine KATANAC!!!

Ni jadnijeg kluba ni nadobudnijih ljudi (od navijaca preko igraca do uprave)

mille grobar

pre 14 godina

E moj Adzicu...samo nemoj o regularnosti,molim te.Ne vredjaj mene a i sve ostale koji nisu \"slepi kod ociju\".Eto vam titula za oporavak kluba i socijalni mir...al\' ne preterujte sa nadobudnim izjavama u medijima i ti i Lukic,kol\'ka god da ste institucija.Pa i ti jagodinci su ravnopravan ucesnik JSL a vase pobede od 1:0 su u najmanju ruku simptomaticne.U evropi i na pripremama vam jedan klub da golova,koliko svi u JSL ne mogu,ne racunajuci Partizan a vi onda okrenete pricu kako vas u stvari napadaju i da ste vi zrtva svih superligasa.Smanjite malo...

Sta drugo

pre 14 godina

Ma dajte vise, ukinite tu super boranija ligu i sadite krompir na stadione. Liga je iz dana u dan sve gora, igraci ne talentovani a necete moci ni da ih prodate ni u Juzna Samoa B ligu. Osim toga, ionako imate 1-2000 nekih zgubidana koji kao navijaju za klubove a u slobodno vreme guraju baklje policiji u usta i ubijaju strance.

nbp

pre 14 godina

Ivan Adžić je bio rekorder O.Š. "20. oktobar" u bloku 70 u N. Beogradu. U 7. razredu je uspeo da od 13 predmeta izvuče 10 "aseva", kasnije popravljenih na razrednom veću zbog njegovog sportskog doprinosa. Oduvek je bio mnogo pametniji sa loptom.

nuk

pre 14 godina

ma o vama niko nesme nista da napise vi ste institucija koju stiti babarogic tesko jagodincima i ostalima koji kritikuju sudjenje ceka ih 2 liga

sima

pre 14 godina

Jes,i ja sam prisustvovao sastanku svih klubova iz Srbije kad su se dogovorili da treba da omalovazavaju Zvezdu zato sto je veliki klub i kad su pravili decenijske planove bez nje. I dosli su do zakljucka da ako zvezda lose igra i posluje da ce se zemlja Srbija raspasti. MOBILIZACIJA!!!

grk

pre 14 godina

Zna se zasto je Lukic izdao saopstenje pred sam pocetak prvenstva u stilu drz te.....Kako ovaj fudbalski akademik na svako pitanje odgovara da ali nas gleda dosta publike,pa po tom rezonu kk Partizan treba da bude prvak Evrope.Cinjenica je da se desavaju cudne stvari na zvezdinim utakmicama ajde jedna dve ali citav prvi deo prvenstva akoliko vidimo nastavlja se postena prica ovog kluba koji je po najavi predsednika za tri meseca vec poceo da posluje pozitivno .Kako pravdate to sto na terenu pokazujete.Sila i politika i u pravu je covek iz Jagodine samo da Beograd prezivi i osvoji sve sto moze a vi ostali se samo sagnite.

DRZ'TE LOPOVA!

pre 14 godina

Adzic i Lukic-koji elokventni,obrazovani i posteni dvojac na celu stuba srpstva!Prosto se ne zna koji je vispreniji i pametniji,a mrtva trka je i kada ih vidis na slici.Primetio sam da svoj klub koji bi u svakoj pravnoj drzavi bio premesten u 3.ligu zbog dugovanja,non-stop nazivaju nekakvom institucijom,snaznim gigantom,velikanom itd.Samo da im porucim da visestrukim ponavljanjem hvalospeva o sebi, nece uciniti da to i postanu.Da bi to postali,mora neko i osim njih tako da misli,a takvih(osim onih najostrascenijih koji i ne razmisljaju svojom glavom) gotovo i da nema.Sto se tice "istorijskog uspeha" ove uprave koji oni uporno potenciraju(hvale sebe na sva usta),dovoljno je videti sta im pise na dresu,i grohotom se nasmejati.Oni cinjenicu da nisu jos uvek nasli sponzora(sto se nijednoj upravi nije desilo),i sto na dres samo sto nisu stavili broj ziro racuna,sto sebe kao giganta i instituciju stavljaju u isti kos sa bolesnim ljudima koji isto mole za pomoc i kojima je ta pomoc zaista neophodna(za operaciju,za lekove...),predstavljaju kao uspeh.I jos to predstavljaju kao brilijantnu,unikatnu ideju koje se niko na svetu nije setio osim njih.Tu su u pravu,ne verujem da postoji jos jedan klub koji se tako finansira.A sto se tice lopovluka,samo cu reci Branimir Babarogic.Odgovorite mi zasto je on u upravi:ima novac,strucnjak je za sportska pitanja,bivsi zvezdin as,politicar,ili je u pitanju nesto peto?

cartmanx

pre 14 godina

Ma Adzicu i Lukicu cilj je destabilizacija Zvezde potpuno ste u pravu! Pa ljudi zar ne vidite sta se radi u Avganistanu,Iraku,kakav je odnos svetske politike teorije zavere upravo zbog czv protiv Avganistana,Kina namerno jaca ekonomiju, dosla svetska ekonomska kriza, Rusi ukinuli gas ovima prosle godine,-pa sta mislite ZBOG CEGA sve to-- sve je to zbog zvezde- najveceg srpskog, evropskog,svetskog pa i univerzumskog brenda a vidovita- "gatara" Milan tarot sve to sredio!!!!Ili da mu se javite, da vam pomogne....al zajedno s Milojkom Panticem da klekne i moli onda mozda uspete da se oduprete velikim gore pomenutim mocnicima kao i veoma "mocnom"coveku iz Jagodine, koji je zajedno sa Putinom, Obamom...sve to organizovao!!

Novica mkd

pre 14 godina

I ja imam komsinicu koja je nekad bila brend i institucija u nasem kraju. Ali sada je prilicno potrosena, pa niko vise ne pita za nju niti dolazi da je potrazi.
A udruzenje gradjana moze da skuplja potpise i da podnese inicijativu u Parlamentu za donosenje zakona kojim se ponovo uvodi verbalni delikt, te ce u lepoj buducnosti biti onemoguceno da se komentarise posteni rad ovog sportskog kolektiva (CZ).

nemanja s

pre 14 godina

Razgovaraosam sa nekima koji su bili medju tih "vise publike nego na svim utakmicama Super lige" i svi do jednog su mi rekli da penal nije postojao, kao ni prekrsaj koji je prethodio golu. Mozda Adzic nije bio medju navodnih 20.000 gledalaca.

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Sta ovaj Adzic zamislja, pa ocigledno je da im je sudija pomogao i da nije postojao ni penal ni prekrsaj koji je prethodio golu i to su svi mogli da vide. sta on zamislja da je Zvezda pa ne sme niko da se drzne da kaze nesto protiv njih i usput jos omalovazava Jagodinu, po tome se vidi da je zvezda mali klub!!!koji zivi u nekim oblacima i od nekih starih zasluga........

Realno

pre 14 godina

Nikako ne dirati "instituciju", pohapsiti sve barabe koje uzimaju Zvezdino ime u negativnoj konotaciji, ugasiti sve klubove u Srbiji i proglasiti Zvezdu za doživotnog prvaka. Živela demokratija!

Kumruzvelt

pre 14 godina

E ja sam zvezdas, ali stvarno mi je muka od ovih izjava lukica i adzica o destabilizaciji zvezde! Bas ljudi nemaju pametnija posla, nego da smisljaju zavere kako da destabilizuju zvezdu...kao da nismo vec dovoljno destabilizovani??

palexa

pre 14 godina

Јадна звевда сви су се на њу окомили. Онај несретни судија је још требало и да да го па да заврши своју мисију!

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

Adžić:"Cilj destabilizacija Zvezde"

Kakav paranoik!
Pa neka destabilizuju Partizan i neka sude jedan penal u derbiju za crno-bele.Zadnjih 35 utakmica nema penala.
Trebalo bi imati obraz kao djon pa dosuditi onakav penal protiv Jagodine,a posebno izjaviti ovako nesto.
Elem,sve je jasno-cestitam vam titulu jer dalje takmicenje nema smisla.Dobro je da su nam to stavili do znanja u prvom kolu da znamo na cemu smo.
Sami igrajte,sami sudite,sami navijajte,pratite,komentarisite,"uzivajte" u pobedama...Sve na silu i bezobrazluk.Neka vam je na cast.

FR

pre 14 godina

Pazi tek ovog! Ovo je odgovor sportskog direktora? Kakva, bre institucija - vi ste, bre, kratkotalasni, ne dobacujete dalje od pedesetog kilometra ibarske magistrale. A ni vasi blizanci iz Humske nisu nista bolji. Jad i beda.

Konjak,vinjak,rakija...

pre 14 godina

Pričate da se vrši destabilizacija zvezde,a u klubu vam babaroga sedi,nemojte reći da tu nema slučajnosti! Da niste možda pretnja Partizanu,ne verujem,sami ste vi sebi pretnja,deremo vas u derbiju,titule nema već dve sezone,a i u trećoj će biti post!

Mali od palube

pre 14 godina

Xexe
Ala je ovaj lik (Adžić) podigao nos i umislio nesto.
Sto ne kaze ljudima da je celo leto proveo u Pljevljima sa zna se kim pre nego sto dodje na ovu poziciju.

Kum Djole

pre 14 godina

Ovakvom reakcijom, prepunom prozivki i bahatosti, braniti ugled "institucije"... to priliči možda Ivanu Adžiću, ali ne i instituciji. Ili se varam?

bla, bla, bla...

pre 14 godina

Jedne godine destabilizuju Zvezdu, druge godine Partizan, pa opet jedne, pa opet druge, a oni i dalje osvajaju sve trofeje. 'Ajte, manite se praznih prica, vi destabilizovani.

Milos

pre 14 godina

Srpski brend ne moze biti nesto sto ne voli cela nacija...Srpski brend moze biti Karadjordjeva snicla,prsut,sir i kajmak sa Zlatibora,sarma...pita...itd...

Marko

pre 14 godina

Ovaj Adzic je ovako prepotentan jako smesan, posto nista nije uradio u zivotu hajde da se identifikuje sa klubom koji je najvece uspehe postizao sa ljudima koje je ON otearao...

jedem luka i slanine...

pre 14 godina

Molim vas pomozite ovom coveku, potpuno je skrenuo sa puta... Otvorite fondaciju za pomoc FK Babarogic... :-))) Naziv fondacije neka bude "Zvezdanesterac".

Grobar Ni

pre 14 godina

"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", rekao je Adžić. "Verujem da će Milojević dobro razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz Zvezdino ime, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je on.
"Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu. Miliovanovićeva izjava je samo deo plana da se svaki uspeh Zvezde omalovažava", dodao je sportski direktor Zvezde.

Увек, када се неко из света фудбала усуди да се реално изрази, без увеличавања и коришћења метафора, о ФКЦЗ, нађу се прозваним њени челници, који онда епиком као туком на лук почињу да бране своју „фудбалску институцију“ и не дотичући се онога што је предмет који их је присилио да се лаћу читања лекција о моралу и поштењу. Њихови иступи пуни су претњи и инсинуација о заверама по којима се „велика“ Звезда хоће да уништи, што је смешно. Она је то због великих дуговања и заслужила, тако да су њихова иступања реално велики промашаји, представљају лов у мутном где се они добро сналазе и предузети су са циљем да се додворе својим навијачима. Да није новинарског ћутања у оваквим приликама и нечињења ФСС да због великих дуговања овај клубић коначно буде пребачен у нижи ранг такмичења, не би онда ни челници ФКЦЗ имали храбрости да дају овако бесмислене изјаве, реалније би ценили моћи своје екипе и не би претњама ућуткивали људе да говоре истине о утакмицама које игра „фудбалска институција“. Срамота.

bobanmkd

pre 14 godina

Godinama ne pišem komentare o CZ.Sada ne mogu da odolim:ADZZZiCU,da je CZ još uvek institucija kao u Vreme SFRJ ti i Vladan Lukic ne bi mogli ni travu da kosite na stadionu a ne da vodite klub! I pozdravi tasta,Shabana Shaulica! Cecu namerno neću da pomenem ovom prilikom!

..salefcrs..

pre 14 godina

Ljudi sigurni nisu dosli da gledaju Jagodinu...He he, prava izjava ali Ivane nisu imali da vide nista pametno ni od Zvezde zbog koje su dosli. Ja sam bio na utakmici i dolazicu i dalje, ali posle ove utakmice sam rekao da mi je to najgore potroseno vreme u zivotu. A gledao sam bezbroj meceva....

mile

pre 14 godina

Zvezdas sam od rodjenja, al mi je muka danas slusajuci ove spodobe koje vode zvezdu. Nikada u svojoj istoriji zvezda nije bila jadnija. O kakvi uspesima govori ovaj adzic! Zvezdu tuce drugorazredni klub iz Poljske. Halo bre ljudi dozovite se malo.Koju to ligu igraju Zvezda,Vojvodina,Partizan i ajd da navedem Ofk. Sa kojim fudbalerima, kojim celnicima ovih fudbalskih klubova.Kakva je to boranija! U citavoj ligi nemamo 20- fudbalera vrednih pomena. A nije da nema talenata, nego nema ta sirotinja kinte da gurne nekom u djep da bi mogla da se pojavi dal u zvezdi ili partizanu.Bitno je da Savicevog sina prate neki Englezi godinu dana, al kupice ga na kukovo leto.Da skratim pricu, reci cu da me boli dusa sto se po zvezdi vuku likovi poput Lukica,Adjica,Savica, "najveceg SRBINA od svih SRBINA ovoga sveta".

JankoL

pre 14 godina

Ne smes da kazes da CZ krade, odmah si svakakav. Ne sme se reci da "institucija" krade. To sto je CZ "institucija", postala je to bas na ovakav nacim kako sada radi, a to je bilo davno, a sad...Zna se dobro kako je dosla do silnih titula ta institucija. Kad se kaze Djajic krao, odmah reakcija: on je legenda, a gledaj sta mu rade, kako ih nije starmota, a nije njega sramota da kao legenda krade pare od svog kluba. Zato je nama ovako kako jeste, legende i institucije kradu, a mi slepci navijamo za njih. Adjicu, otidji u USA, pa da vidis kako legende i institucije prolaze kada kradu. Tamo legenda, ako prevare zenu a to se dozna padaju u zaborav, a ako kradu idu 20 godina u zatvor. Jos nesto Adjicu, ako imas neku funkciju u CZ to ne znaci da si i ti legenda i institucija, a koliko je CZ institucija najbolje pokazuje to da ste ti i Lukic na visokim polozajima . Bruka, pa to ti je.

Belgrade Boys

pre 14 godina

Adžiću nemoj da nas brukaš ovakvim izjavama, jer ispadamo smešni kao klub! Penal nije bio i to je jasno kao dan! Igramo očajno, niste vratili dugove, očajno smo se pojačali, prestanite po novinama da se igrate Svetinjom!

ALIBI

pre 14 godina

Jel to onaj lik što se žalio na reflektore i travu u Kruševcu.Tada je to bila najveća zavera u fudbalu.Što se tiče dotičnog prekršaja igrač je pao negde oko peterca,i onda je sam sebe srušio kad je video da ne može da šutne loptu.Tole je sve nameštao dok ste imali Babarogića u u sudjskoj organizaciji kojom i sad rukovodi.
Jasno je injima da će da na kraju ostanu bez obe titule,pa traže

Zar je moguce?

pre 14 godina

Ma prica svasta taj lik iz Jagodine,penal je bio za zatvor,a prekrsaj kod gola je bio cak jos ostriji,treba sve ove iz Jagodine uhapsiti jer su se drznuli da spomenu veliki stub srpstva,umesto sudija da im svira jos deset penala on dosudio samo jedan,treba Adzicu dati orden za postenje i meteorsko uzdizanje zvezde,njene igre,njenog finansijskog stanja,i koja je ostavila svih 200000000 gledalaca sirom sveta i univerzuma bez teksta....
P.S.Sada se Tole ne mesa nigde,jer je sve posteno,samo da je zvezda prva i svi mirni.

rasa

pre 14 godina

A tek Pizonova izjava:zimske pripreme su bile izuzetno uspesne jer nije bilo fizickih i verbalnih sukoba medju igracima i na relaciji igraci-strucni stab. covek zadovoljan,niko ga nije od igraca isamarao.

mikis

pre 14 godina

Smatram da je sudija tendenciozno sudio utakmicu.Niti je bio prekrsaj za penal,niti za slobodan udarac.Sramota je da kandfidat za sampionsku titulu pobedjuje na takav nacin,i to vise puta.Verovatno je Babarogic sve to isplanirao.Ova Zvezda nije za titulu i to je jasno svima.Ali,postoji grupa koja je gura videci u tome svoj ,pre svega finansijski interes.Cudi me i pozivanje Lekica u reprezenttaciju.Promenio sam misljenje i o Anticu.Lose nam se pise.Dosta nam je vise tih prevara,jos pred TV auditorijumom.Pa se velica Ignjatijevic,a niko ne pominje da nije bilo prekrsaja.Milanovic je u pravu.Jagodina je zasluzila bar bod,a od Zvezdine titule nece biti nista.

Јокић

pre 14 godina

ЦИА,БИА,УДБА...тражите разлоге за неуспјехе који вам следе!!!

A то је јадно,бедно,очајно али то је све оно што је ганско...

grobari1967

pre 14 godina

Molim te, ne lupetaj. Vec sada mogu da nam cestitam trecu uzastopnu duplu krunu. A pehar ce nam biti predat kada pocetkom maja budete gostovali u Hramu!!!!

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

Sta je bre ovima iz zvezde? Niko ih ne spominje niti sta oni samo se kao brane od nekoga, prozivaju nekoga ni oni sami ne znaju!!! Cutite i radite svoj posao niko vas niti dira niti sta!!

brance

pre 14 godina

Kada bi bio sms za vasu glupost razni Adzici i Lukici ne bih zalio da UPLATIM. Vi ste taoci one grupe sa severa i mislite da se fudbal igra zbog njh,OD KOJIH POLA NE ZNA NI KOLIKO IGRACA IGRA, a ne zbog nas kojih je mnogo,mnogo vise koji vise ne dolazimo na stadion jer znamo da ako ne krene ,tu je sudija da pomogne.I za komsije vazi isto,sramota. Rasformirati i jedne i druge,pa neka se zovu,KOSMAJ I AVALA,pa ispocetka. Iovako je blizu kraj. Manji a sredjeniji stadioni,bolji rad sa decom,pa za 10 godina da bude nesto od fudbala.Sramota je i slaviti onako pobedu protiv jedne Jagodine,pa to je strah od istih tih navijaca.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ma pusti miseve neka lupaju,njima je cast sto su bili dio spektakla na Marakani.Kao sto rece,nas je vise gledalo na Marakani u subotu nego sto je bilo gledalaca na svim drugim utakmicama zajedno! :)

Mi lan

pre 14 godina

Inace je vrlo smesno kada predsednici klubova,treneri i sl. kod nas optuziju jedni druge za neregularnost ili namestanje. :)) A svi muvaju...

Lignjoslav

pre 14 godina

Tako je Adzicu!
Navikli su u proslih par godina da Zvezdu nema ko da brani, da je zastiti, da nema ko da stane ispred kluba, jer su je vodili "kontroverzni biznismeni" koji imaju svoje firme, a Zvezda im je sluzila za obrtanje para i upravo te "lopovluke".
Navikli su da u FSS nema ni jednog Zvezdasa (Lukiceva izjava da, dok macke nema, misevi kolo vode, je tacna), da Zvezdu moze da blati i pljuje ko stigne.
Svaka cast Jagodincima na prikazanoj igri, dobro su se borili, ali, zasto niko ne spominje ona 3-4 NEPOSTOJECA OFSAJDA (isti linijski sudija ih je svirao) kad su sanse 1 na 1 imali Lekic i Jevtic?
Zasto niko ne spominje DIVLJACKI start igraca Jagodine nad Ninkovim, koji je bio za zatvor, a ne za iskljucenje?
A sto se penala tice, penal je BIO!! Ninkov je okrenuo njihovog igraca, ovaj se nije zaustavio i oborio ga, da ne bi ubacio loptu ispred Lekica i Perovica!!
Po mom misljenju, sudija je vise ostetio Zvezdu nego Jagodinu, bas zbog tih par ofsajda koji su bili smesni!!
A podsecam vas da je sve dizao isti linijski sudija!! I da su sve sanse bili 1 na 1 sa golmanom!!!

fe

pre 14 godina

@lignjoslav

ovakvog kompleksasa kjos nisam video.bio je penal ,jel da?podhitno da posetis oftamologa da ti prepiše neku dioptriju.budi samom malo objektivan i nepristrasan pa ćeš videti da je covek startovao 20 cm od noge ninkova.

Dupla kruna opet u Humskoj.

pre 14 godina

A vidjeli mocni PARTIZAN pa se odmah prepali.Pa pokusavaju na sve nacine da van terene nesto dobiju , jer ocigledno na terenu ne mogu bez pomoci sudija.Zato dosta price.Pokrijte se i cutite.

hahaha!

pre 14 godina

1. "destabilizacija CZ" je, lingvisticki gledano, pleanazam.

2. "Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku" - a nas navijace partizana navijaci zvezde nazivaju komunistima.

smesni ste.

HAHAHAHHA

pre 14 godina

ja sam samo cuo da je bilo preko 15.000 ljudi na stadionu sto samim tim govori nesto....za one malo starije koji se secaju tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka evrope krenula da se sprema...grobari ne pisite nista jer je uzaludno
(sasa, 1. mart 2010 16:52)

hehhe aheheh u ehehe
"tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka krenula da se sprema" buhahah'
ajoj zabole me stomak ej...pa sa onakvom igrom iz lige cete da ispadnete bruke jedne hahah

kako cete samo na kraju sezone da se pokrijete usima..ajoj...ma niste ni svesni al ako bice sladje na kraju...

alo breeee

pre 14 godina

Čekaj ja da vam kažem pre nego što nagrnu dokoni grobari sa svojim glupim i zajedljivim komentarima.

Prestanite više sva trojica (Lukić, Pižon i Adžić) da brukate više naš klub sa provaljivanjima i nebuloznim izjavama. To što imate da kažete nekea tim kaže na terenu a ne da krećete sa prozivanjima a da bukvalno nije ni počelo prvenstvo. Lukić najavljuje silnu i moćnu Zvezdu a onda ćorak več na startu. I treba da vas provociraju kad niste upseli da ih ispratite sa 5 komada već se natežete celu utakmicu i ostavljate nas da strepimo od izjednačenja do zadnjeg trenutka. Ovaj mali iz Jagodine je očigledno drčan i bezobrazan ali otkud vama pravo da mu na isti način odgovarate (i Adžić i Pižon) i da se spuštate na njegov nivo. Vama ako je Jagodina nivo meni nije i neću da se moj tim povlači po propucavanjima i raspravama koje priliče razgovoru ispred seoske zadruge. Prekinite više da se brukate i posvetite se poslu, upozoravam vam vas na vreme na katastrofalne posledice koje će uslediti ako Zvezda ne ispuni očekivanja navijača.

Grobarima poručujem da ne gledaju preko tarabe kad je u njihovom dvorištu djubre do guše.

djomla

pre 14 godina

Amandzari bre, askamuja tonone :)))
To verovatno razume Adzic... a u lopovluk se doticni ne razume...on je, zaboga, vec decenijama funkcioner FK SS...

Mare

pre 14 godina

U pravu su i jedan i drugi,obojica su lopovi i tu se valja složiti,a zajedno sa njima i Đurić iz Partizana.Svi oni su se pošteno nameštali mečeva,ali izgleda da im nije dosta.Jadna li nam je takva liga sa takvim ljudima.

DekiJA

pre 14 godina

Adzicu, sudeci po prethodnim komentarima izgleda treba da se pokrijes usima... Ali po onome sto radis, izgleda da bi ti i slonovske bile male... Bruko jedna, kako te samo nije sramota, zasto javno ne kazes da li je bio penal ili ne!!!!

Ivica

pre 14 godina

Palmini tigrovi u akciji. Pljuvanje po svemu što im se ne sviđa... Jagodini svaka čast, zaista su bili odlični i 1:1 ne bi bilo nezasluženo, ali da je utakmica nameštena, pa zar ne bi sudija priznao Kaduov gol iz penala? Sada svi zaboravljaju da je Kadu pogodio, pa sudija poništio gol!!! Kakv to sudija koji namešta utakmicu poništava gol ekipi kojoj "namešta"???

slobo

pre 14 godina

Institucijo ne dozvoli da te JAGODINCI destabilizuju jadan si ti ADZICU i tvija institucija nateraj one babe od igraca da daju vise golova i nece biti sumnjivo ipak vi imate reprezentativca LEKICA .

Mudrac

pre 14 godina

Realno gledano penala nije bilo, ali je bilo faula, koji se desio van kaznenog prostora. Faul je iznudjen, ali sam se nagledao takvih faulova i u Premier ligi i ostalim velikim ligama. Faul je cist. Kod slobodnog udarca je takodje bio faul, a jedini razlozi sto se dize tolika buka jeste sto je pre toga sudjen nepostojeci penal i to sto je dat gol iz te situacije. Ipak, realno gledano, bio je faul u oba slucaja. Voleo bih da Vojvodina ove godine uzme titulu, ali od toga nema posla... Tako da kao neko nepristrasan mogu da komentarisem... A Adzic je sarlatan i prica besmislice...

Ђорђе

pre 14 godina

Потпуно се слажем са Аџићевом изјавом.
Звезда многима смета и многи је се плаше.
Ово је тек почетак опоравка, опет ће Звезда да влада не само Србијом него и Европом.

sinisa

pre 14 godina

jel Zvezda institucija? JESTE
jel bilo 20.000 navijaca? JESTE
jel sudija gresio? JESTE

Navijam za C.Zvezdu od malih nogu,pratim vec 28 godina sve Zvezdine generacije,al cini mi se da ovaj fudbal sto sam gledao u subotu je daleko najnizeg kvaliteta u svih ovih 28 godina mog pracenja C.ZVEZDE..
ILI je mozda Jagodina ojacala,pa mi se samo ucinilo..

Niksicko pivo

pre 14 godina

Ja sam fudbalski sudija i navijac Zvezde. Iskreno mogu da kazem da penal nije postojao ni u snu, a prekrsaj kod postignutog gola je bio krajnje diskutabilan (mogao je i da ga svira i da ga ne svira). Ono sto 100% znam je da se utakmica npr. igrala u Nemackoj, Engleskoj, Italiji...sudija sigurno ne bi nista svirao u obne situacije a za prvu bi Ninkov dobio zuti karton.
Pocinjem polako da se brinem za mentalno zdravlje rukovodstva Zvezde. Moguca je paranoja.
(bojan_kljajic, 1. mart 2010 15:46)

Vjerovatno sudis pionirsku ligu, i vjerovatno si grobar.

jedan komentar

pre 14 godina

Toliko isfrustriran narod, to je sve sto mogu da primetim citajuci komentare. Kakav vi problem imate sa Adzicem ljudi? Mislite da nekom odgovara Zvezda na prvom mestu? Poseta od 20k, pokretanje novih akcija, sjajna atmosfera... Ovaj uzorak komentara treba poslati u neki institut da se utvrdi do koje mere je ovaj narod oboleo na zavis, zlobu, licemerje...

Novosadjanin

pre 14 godina

Ovo je prevrsilo svaku meru, pa zar vise ne dosadi "zvanicnim" licima partizana i zvezde da svaki dan, ceo dan daju izjave, pa sta vise imate da izjavljujete svaki dan?! Dosta je vise beogradizacije i fudbala i svih ostalih sportova!

mladja

pre 14 godina

Zar je moguce da ovoliko navijaca Partizana ostavlja komentar,na ovu vest?

Mislim...Crvena Zvezda je igrala protiv Jagodine i bilo je 20 hiljada navijaca,ej 20 hiljada,fudbal nije bio kvalitetan,penal,faul,sta vec jos...ali opet su ti fudbaleri na kraju dobili ogroman aplauz,podrsku(oni cak i ne zasluzuju onakve navijace)ali niko od nas nije tamo otisao da gleda fudbal,svi smo mi tamo otisli da gledamo Crvenu Zvezdu!
Sad,je l' to institucija,dragi moji...?
Kad se skupite u tolikom broju,protiv Jagodine,Borca,Javora...javite se,do tada molim,ne prozivajte klub!

PPrepot

pre 14 godina

Auuuu, koji stepen nadrkanosti, nevidjeno! Ovi su ocigledno ili gladni ili zedni ili imaju tezak slucaj neuroze....! Po njima niko ne sme progovoriti na racun njih, oni mogu raditi sta hoce i tisina misevi! Ocigledno je da se stari izhrndjali macor pred krepac jos trza i grebe opako sve oko sebe pre nego ode bogu na istinu! U CZ moraju da shvate da mogu igrati u nekom drustvu(Ligi) u kojoj ce imati neko postovanje prema svim ucesnicima i da se liga ne igra zbog njih niti zbog Partizana. FSS mora reagovati na ovakve lagurije i izmisljanje velicina koje imaju za cilj omalovazavanje svih.Ispada da su svi protiv njih bili juce i da su i danas te da su svi nerodjeni Srbi zvezdasi a pokoji rodjeni je pogresno orjentisan...
U ostalom,covek iz Jagodine samo trazi regularnost takmicenja i nista vise. Sta radi disciplinska komisija FSS? Ovo je prevrsilo svaku meru,ta njihova nadrkanost koja vredja sve ligase. Ako su preveliki ili tako misle za ovu ligu neka slobodno idu u neku jacu ako ih neko zeli kao "velikane".Nece Jadransku jer tamo ne bi mogli ovako da se ponasaju. I njihova prica i marketinske lazi ne vrede ni pola centa. Vrlo cudna koincidencija:naduvenost do prskanja i pomoc iz kasica-prasica od dece sirom Srbije.Da li to ide zajedno. A fond za spas nazvali "fondacijom"!?Pa urazumite se i shvatite da svi imaju pravo da kazu istinu a u ravnopravnim uslovima takmicenja svi mogu da dokazu svoj kvalitet. Zasto zla krv?

NAVIJAC, u pravom smislu te reci!

pre 14 godina

Samo vi verujte vasim Lukicima i Adzicima da je Zvezda mocan klub, da svi hoce da je uniste i ostalo... I ovako raspali Partizan je deset puta kvalitetniji od vas. Uostalom videcete vec krajem leta kada krenu opet da vas deru Gruzijci, Azerbejdzanci i ostali Serifi evropskog fudbala! Kada budete prestali da pobedjujete sa 1:0 i to iz vrlo sumnjivih situacija i kada budete poceli da igrate fudbal a ne da se vucete po terenu kao invalidi, onda ce i prestati price da namestate. Mozda i jeste sve to slucajnost, ali mnogo je ima. Krenite da pobedjujete i da igrate kao ljudi, pa onda nece niko vise moci da vas DESTABILIZUJE!
Vas tim je blagi uzas, kako samo ne vidite... ???

Abruzzi

pre 14 godina

Cilj je svima da sruse Zvezdu, a nije nasao za shodno da prokomentarise sudijske odluke kod 'penala'i faula koji je prethodio pogotku,sto je u stvari i rekao taj Jagodinac...bitno da je u Krusevcu osvetljenje bilo lose a i sudija nije dao gol!Do vidjenja u sledecoj epizodi vec na Banjici!

Filip Kazimirovic

pre 14 godina

Evo šta italijani pišu o početku prolećnog dela lige kod nas i čiju sliku su stavili.

http://www.gexplorer.net/notizie/2010/03/serbia-magazzino-dello-sport/

Van Der Berg

pre 14 godina

Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu

ma ja sam prosto siguran da je to u pitanju...a clue : NO

Hellas Verona

pre 14 godina

Realno Adzic brani sebe i vodjstvo,a pomalo klub,jer oni su dosli na krilima promena i imaju staklenu podrsku...i cim kola zastanu navijaci ce traziti i njegov i Lukicev odlazak,pa je normalno da on napada druge i sebe predstavlja kao zrtvu...mozete vi pricati da nije bas genije ali realno on i ne moze nesto puno pomoci,pa bar prica da opravda sebe i rukovodstvo za eventualne neuspehe...

sasa

pre 14 godina

ja sam samo cuo da je bilo preko 15.000 ljudi na stadionu sto samim tim govori nesto....za one malo starije koji se secaju tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka evrope krenula da se sprema...grobari ne pisite nista jer je uzaludno

Free Jagodinac

pre 14 godina

Fudbal i liga su nam dotakli dno dna,g.Goran Milanović komentariše i priča o poštenju,čovek koji nekog novog Insajdera treba da se boji kao đavo krsta,i on i njegov nalogodavac,ovde više nema smisla da postoji fudbal!
Dotočnu osobu lično poznajem....tako da znam o čemu pričam,neka neko proveri ko su *menageri* fudbalera Jagodine,ko gradi stadion,na koji se način klub finansira....ne nasedajte na priču o uspešnoj opštinskoj vlasti....Rudar iz Pljevalja je mala beba za trenutno stanje u Fk Jagodina......nadam se da će se to brzo videti u nekoj novoj akciji snaga reda i zakona...dco tada Milanoviću tišina,zadnji ko može da prigovori nešto si ti i tvoji nalogodavci!

Free Jagodinac
Jagodina cela Crveno I Bela

dr.Lazarevic

pre 14 godina

Adzicu vidim da ti je citanje slabija strana,jer da si procitao izjavu Van Gala,posle utakmice Bajarn-Fiorentina,gde je glasno i jasno kazao da je sudija pogresio kada je priznao gol,i da je postojao ofsajd.Od tebe se ocekivalo da kazes da li je prekrsaj napravljen faul van sesnajsterca ili nije;Takodje sudija moze da napravi gresku i pred 15.000 i pred 60.000 gledalaca.Tvoja odbrana je skroz bez veze i odvratna.

Sirko

pre 14 godina

Molio bih Adzica da pogleda snimak tekme i neka on kao veliki poznavalac fudbala(smatram da nije neki igrac,iz njegove fenracije on je bio samo onaj koji je pritrcavao da se raduje)i da vidi da li jer bio penal ili ne.A to sto prica da je ova Zvezda jaka...kralju pogledaj tim ,kad sve saberes ,podjelis,pomozis i oduzmes,ako izadje sve 5 miliona ubij me...PS:Mjerili je evropa a ne utakmice sa Radom ili Cukarickim(cast tim timovima,bez namjere da ih vrijedjam)...ja jesam zvezdas ,ali objektivni...sve se vidilo u derbiju gdje nas je Partizan na komade rasalovao...

ALeksandar

pre 14 godina

Ma ADZICU bataljuj sta drugi pricaju,vidis da nisu vredni pomena..Samo nastavite da radite ovako,i sve ce biti OK...DELIJE su uz vas...!!!

vlada_mauzer

pre 14 godina

Ja jesam Zvezdas al mi Adzic deluje nekako naj_obrazovanije da zna sta radi za razliku od Lukica i Pizona...njih treba malo nauciti manirima ne_mogu da vode najveci klub a da ne znaju da sastave dve recenice...

pravda

pre 14 godina

U KK zvezdi i" spasioci"traže SRPSKU ligu.Zašto?zato što fk neće jadansku ligu jer u oba slučaja nemogu da rade šta hoće.Zato što tamo neće biti:babarogića,jokića i ostalih likova koji će "suditi"da državna ljubimica bude zadovoljna.Ovako niko nesme da im prigovori,sudije sviraju kako im se naredi,e zato treba privatizacija pod hitno.

mitar markovic

pre 14 godina

Adzicu, Lukicu svaka cast zvezdu vracate gdje joj je i mjesto a to je svima krivo pogotovo Djuricu i njegovim pijunima.Pitam se koje taj Dzuric krojac kako se razumije u fudbal nikako nek se vrati u nazad nek se sjeti ili nega mu kazu sigiurno ne zna ko je zvezda i sta prestavlja u Evropi, Svijetu. To su misevi dzaba im sve ZVEZDA SAMPION

Lignjoslav

pre 14 godina

Tako je Adzicu!
Navikli su u proslih par godina da Zvezdu nema ko da brani, da je zastiti, da nema ko da stane ispred kluba, jer su je vodili "kontroverzni biznismeni" koji imaju svoje firme, a Zvezda im je sluzila za obrtanje para i upravo te "lopovluke".
Navikli su da u FSS nema ni jednog Zvezdasa (Lukiceva izjava da, dok macke nema, misevi kolo vode, je tacna), da Zvezdu moze da blati i pljuje ko stigne.
Svaka cast Jagodincima na prikazanoj igri, dobro su se borili, ali, zasto niko ne spominje ona 3-4 NEPOSTOJECA OFSAJDA (isti linijski sudija ih je svirao) kad su sanse 1 na 1 imali Lekic i Jevtic?
Zasto niko ne spominje DIVLJACKI start igraca Jagodine nad Ninkovim, koji je bio za zatvor, a ne za iskljucenje?
A sto se penala tice, penal je BIO!! Ninkov je okrenuo njihovog igraca, ovaj se nije zaustavio i oborio ga, da ne bi ubacio loptu ispred Lekica i Perovica!!
Po mom misljenju, sudija je vise ostetio Zvezdu nego Jagodinu, bas zbog tih par ofsajda koji su bili smesni!!
A podsecam vas da je sve dizao isti linijski sudija!! I da su sve sanse bili 1 na 1 sa golmanom!!!

Ђорђе

pre 14 godina

Потпуно се слажем са Аџићевом изјавом.
Звезда многима смета и многи је се плаше.
Ово је тек почетак опоравка, опет ће Звезда да влада не само Србијом него и Европом.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ma pusti miseve neka lupaju,njima je cast sto su bili dio spektakla na Marakani.Kao sto rece,nas je vise gledalo na Marakani u subotu nego sto je bilo gledalaca na svim drugim utakmicama zajedno! :)

Ivica

pre 14 godina

Palmini tigrovi u akciji. Pljuvanje po svemu što im se ne sviđa... Jagodini svaka čast, zaista su bili odlični i 1:1 ne bi bilo nezasluženo, ali da je utakmica nameštena, pa zar ne bi sudija priznao Kaduov gol iz penala? Sada svi zaboravljaju da je Kadu pogodio, pa sudija poništio gol!!! Kakv to sudija koji namešta utakmicu poništava gol ekipi kojoj "namešta"???

sasa

pre 14 godina

ja sam samo cuo da je bilo preko 15.000 ljudi na stadionu sto samim tim govori nesto....za one malo starije koji se secaju tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka evrope krenula da se sprema...grobari ne pisite nista jer je uzaludno

jedan komentar

pre 14 godina

Toliko isfrustriran narod, to je sve sto mogu da primetim citajuci komentare. Kakav vi problem imate sa Adzicem ljudi? Mislite da nekom odgovara Zvezda na prvom mestu? Poseta od 20k, pokretanje novih akcija, sjajna atmosfera... Ovaj uzorak komentara treba poslati u neki institut da se utvrdi do koje mere je ovaj narod oboleo na zavis, zlobu, licemerje...

Niksicko pivo

pre 14 godina

Ja sam fudbalski sudija i navijac Zvezde. Iskreno mogu da kazem da penal nije postojao ni u snu, a prekrsaj kod postignutog gola je bio krajnje diskutabilan (mogao je i da ga svira i da ga ne svira). Ono sto 100% znam je da se utakmica npr. igrala u Nemackoj, Engleskoj, Italiji...sudija sigurno ne bi nista svirao u obne situacije a za prvu bi Ninkov dobio zuti karton.
Pocinjem polako da se brinem za mentalno zdravlje rukovodstva Zvezde. Moguca je paranoja.
(bojan_kljajic, 1. mart 2010 15:46)

Vjerovatno sudis pionirsku ligu, i vjerovatno si grobar.

alo breeee

pre 14 godina

Čekaj ja da vam kažem pre nego što nagrnu dokoni grobari sa svojim glupim i zajedljivim komentarima.

Prestanite više sva trojica (Lukić, Pižon i Adžić) da brukate više naš klub sa provaljivanjima i nebuloznim izjavama. To što imate da kažete nekea tim kaže na terenu a ne da krećete sa prozivanjima a da bukvalno nije ni počelo prvenstvo. Lukić najavljuje silnu i moćnu Zvezdu a onda ćorak več na startu. I treba da vas provociraju kad niste upseli da ih ispratite sa 5 komada već se natežete celu utakmicu i ostavljate nas da strepimo od izjednačenja do zadnjeg trenutka. Ovaj mali iz Jagodine je očigledno drčan i bezobrazan ali otkud vama pravo da mu na isti način odgovarate (i Adžić i Pižon) i da se spuštate na njegov nivo. Vama ako je Jagodina nivo meni nije i neću da se moj tim povlači po propucavanjima i raspravama koje priliče razgovoru ispred seoske zadruge. Prekinite više da se brukate i posvetite se poslu, upozoravam vam vas na vreme na katastrofalne posledice koje će uslediti ako Zvezda ne ispuni očekivanja navijača.

Grobarima poručujem da ne gledaju preko tarabe kad je u njihovom dvorištu djubre do guše.

bojan_kljajic

pre 14 godina

Ja sam fudbalski sudija i navijac Zvezde. Iskreno mogu da kazem da penal nije postojao ni u snu, a prekrsaj kod postignutog gola je bio krajnje diskutabilan (mogao je i da ga svira i da ga ne svira). Ono sto 100% znam je da se utakmica npr. igrala u Nemackoj, Engleskoj, Italiji...sudija sigurno ne bi nista svirao u obne situacije a za prvu bi Ninkov dobio zuti karton.
Pocinjem polako da se brinem za mentalno zdravlje rukovodstva Zvezde. Moguca je paranoja.

ALeksandar

pre 14 godina

Ma ADZICU bataljuj sta drugi pricaju,vidis da nisu vredni pomena..Samo nastavite da radite ovako,i sve ce biti OK...DELIJE su uz vas...!!!

mladja

pre 14 godina

Zar je moguce da ovoliko navijaca Partizana ostavlja komentar,na ovu vest?

Mislim...Crvena Zvezda je igrala protiv Jagodine i bilo je 20 hiljada navijaca,ej 20 hiljada,fudbal nije bio kvalitetan,penal,faul,sta vec jos...ali opet su ti fudbaleri na kraju dobili ogroman aplauz,podrsku(oni cak i ne zasluzuju onakve navijace)ali niko od nas nije tamo otisao da gleda fudbal,svi smo mi tamo otisli da gledamo Crvenu Zvezdu!
Sad,je l' to institucija,dragi moji...?
Kad se skupite u tolikom broju,protiv Jagodine,Borca,Javora...javite se,do tada molim,ne prozivajte klub!

sekena

pre 14 godina

Smem da se kladim u zivot da Lukic i Adzic misle da je Zvezda veca i od Reala, Mancestera, Milana, Juventusa, Bajerna ...
Boze pomozi im ... oni izgleda stvarno u to veruju i zive u bajkama ...

Građanin

pre 14 godina

Ne znam ko je Adžić niti Milanović (Milovanović), ali penala nije bilo i faula za slobodni udarac nije bilo. A te glupisti o srpskoj instituciji i pretnje da se pazi kad se o "srpskoj instituciji" govori dokaz su da ti ne znaš šta su srpske institucije. To nije fudbalski klub, u kome se valjaju neki novci bez dokaza o poreklu, a u njemu nisu igrali samo Srbi, bilo je igrača iz svih krajeva Jugoslavije (pola tima iz Barija nisu bili Srbi), a sada ih ima iz celoga sveta. Šta imaš ti od škole, kad naginješ nacionalizmu? Srpski brend, srpska institucija "Red Star" na "Marakani". Mnogo malo znaš.

Free Jagodinac

pre 14 godina

Fudbal i liga su nam dotakli dno dna,g.Goran Milanović komentariše i priča o poštenju,čovek koji nekog novog Insajdera treba da se boji kao đavo krsta,i on i njegov nalogodavac,ovde više nema smisla da postoji fudbal!
Dotočnu osobu lično poznajem....tako da znam o čemu pričam,neka neko proveri ko su *menageri* fudbalera Jagodine,ko gradi stadion,na koji se način klub finansira....ne nasedajte na priču o uspešnoj opštinskoj vlasti....Rudar iz Pljevalja je mala beba za trenutno stanje u Fk Jagodina......nadam se da će se to brzo videti u nekoj novoj akciji snaga reda i zakona...dco tada Milanoviću tišina,zadnji ko može da prigovori nešto si ti i tvoji nalogodavci!

Free Jagodinac
Jagodina cela Crveno I Bela

Topalovic

pre 14 godina

Opet prica o spoljnim neprijateljima i teorija zavere.A to sto Zvezda nema pojma nije vazno.Ovom pricom o izmisljenim neprijateljima se skrece od glavne teme,Zvezda nema igru i igra najlosije u zadnjih 10 godina.To je smisljena politika kluba,jer istu pricu prica i Lukic.Glavno oruzje Zvezde je marketing a ne fudbal.Da su onakav penal svirali za Jagodinu bilo bi drvlja i kamenja.Videcemo kada sudija prvi put osteti Zvezdu(da li ce to biti?).Tada ce Lukic i Adzic pricati drugu pricu.

Zaprepascen sam!

pre 14 godina

Duguju 30 miliona!
Džajić i Cvetković čekaju presude!
Otvoreno prete funkcionerima drugih klubova!
Imaju pola Sps-a i DS-a u vrhu kluba!
Imaju crvenu petokraku kao simbol komunizma na srcu!
Osvajaju titulu sa balvanima (sami to priznaju navijači), i sa sumnjivim pobedama od 1:0!
Ako su Batu Butorovića hapsili zbog nameštanja zbog čega sada ne čine isto sa Lukićem i Babarogićem?!!!
Toliko o poštenju, HOĆEMO PRAVDU...

Filip Kazimirovic

pre 14 godina

Evo šta italijani pišu o početku prolećnog dela lige kod nas i čiju sliku su stavili.

http://www.gexplorer.net/notizie/2010/03/serbia-magazzino-dello-sport/

Sta drugo

pre 14 godina

Ma dajte vise, ukinite tu super boranija ligu i sadite krompir na stadione. Liga je iz dana u dan sve gora, igraci ne talentovani a necete moci ni da ih prodate ni u Juzna Samoa B ligu. Osim toga, ionako imate 1-2000 nekih zgubidana koji kao navijaju za klubove a u slobodno vreme guraju baklje policiji u usta i ubijaju strance.

mille grobar

pre 14 godina

E moj Adzicu...samo nemoj o regularnosti,molim te.Ne vredjaj mene a i sve ostale koji nisu \"slepi kod ociju\".Eto vam titula za oporavak kluba i socijalni mir...al\' ne preterujte sa nadobudnim izjavama u medijima i ti i Lukic,kol\'ka god da ste institucija.Pa i ti jagodinci su ravnopravan ucesnik JSL a vase pobede od 1:0 su u najmanju ruku simptomaticne.U evropi i na pripremama vam jedan klub da golova,koliko svi u JSL ne mogu,ne racunajuci Partizan a vi onda okrenete pricu kako vas u stvari napadaju i da ste vi zrtva svih superligasa.Smanjite malo...

FR

pre 14 godina

Pazi tek ovog! Ovo je odgovor sportskog direktora? Kakva, bre institucija - vi ste, bre, kratkotalasni, ne dobacujete dalje od pedesetog kilometra ibarske magistrale. A ni vasi blizanci iz Humske nisu nista bolji. Jad i beda.

bane sine

pre 14 godina

"Milanović ... da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku"

Nekako mi srpske institucije i lopovluk prosto ne idu jedno bez drugog.

vlada_mauzer

pre 14 godina

Ja jesam Zvezdas al mi Adzic deluje nekako naj_obrazovanije da zna sta radi za razliku od Lukica i Pizona...njih treba malo nauciti manirima ne_mogu da vode najveci klub a da ne znaju da sastave dve recenice...

Dupla kruna opet u Humskoj.

pre 14 godina

A vidjeli mocni PARTIZAN pa se odmah prepali.Pa pokusavaju na sve nacine da van terene nesto dobiju , jer ocigledno na terenu ne mogu bez pomoci sudija.Zato dosta price.Pokrijte se i cutite.

mitar markovic

pre 14 godina

Adzicu, Lukicu svaka cast zvezdu vracate gdje joj je i mjesto a to je svima krivo pogotovo Djuricu i njegovim pijunima.Pitam se koje taj Dzuric krojac kako se razumije u fudbal nikako nek se vrati u nazad nek se sjeti ili nega mu kazu sigiurno ne zna ko je zvezda i sta prestavlja u Evropi, Svijetu. To su misevi dzaba im sve ZVEZDA SAMPION

442km

pre 14 godina

Alibi je uvek isti,veliki klub,institucija.. Da je tako ,tako mali ljudi ne bi bili na čelu kluba! sudeći po rukovodećem kadru Vi ste provinciski klub!!!

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

Sta je bre ovima iz zvezde? Niko ih ne spominje niti sta oni samo se kao brane od nekoga, prozivaju nekoga ni oni sami ne znaju!!! Cutite i radite svoj posao niko vas niti dira niti sta!!

mikis

pre 14 godina

Smatram da je sudija tendenciozno sudio utakmicu.Niti je bio prekrsaj za penal,niti za slobodan udarac.Sramota je da kandfidat za sampionsku titulu pobedjuje na takav nacin,i to vise puta.Verovatno je Babarogic sve to isplanirao.Ova Zvezda nije za titulu i to je jasno svima.Ali,postoji grupa koja je gura videci u tome svoj ,pre svega finansijski interes.Cudi me i pozivanje Lekica u reprezenttaciju.Promenio sam misljenje i o Anticu.Lose nam se pise.Dosta nam je vise tih prevara,jos pred TV auditorijumom.Pa se velica Ignjatijevic,a niko ne pominje da nije bilo prekrsaja.Milanovic je u pravu.Jagodina je zasluzila bar bod,a od Zvezdine titule nece biti nista.

medjutim

pre 14 godina

Milanovic izadje u javnost sa izjavom u kojoj prica konkretne stvari. Moze da bude u pravu ili ne, ali rekao je nesto konkretno.

Adzic nigde ne pomene nista o sumnjivim sudijskim odlukama, optuzi Jagodinu za namestanje, objasni Milanovicu kako je tek 2 godine na celu Superligasa (a Adzic je kao duze od tog u upravi zvezde, nije nego), ponovi opsta mesta o mnogo navijaca i svetskoj zaveri protiv zvezde.. Nikad niko ne odgovori na konkretna pitanja..

Da ne zaboravimo, ovo je cetvrta uzastopna utakmica u kojoj protivnici zvezde imaju ozbiljne primedbe na sudjenje. U derbiju nije sviran penal za Partizan, BSK se zalio ( http://sportal.rs/news.php?id=15760 ), protiv Spartaka komican penal nad Lekicem pri rezultatu 0:1, a sad i ovo. A jedini odgovori iz zvezde su price o velikom klubu, mnogo navijaca i zaveri..

Neki ljudi stvarno zasluze svoj nadimak..

cartmanx

pre 14 godina

Ma Adzicu i Lukicu cilj je destabilizacija Zvezde potpuno ste u pravu! Pa ljudi zar ne vidite sta se radi u Avganistanu,Iraku,kakav je odnos svetske politike teorije zavere upravo zbog czv protiv Avganistana,Kina namerno jaca ekonomiju, dosla svetska ekonomska kriza, Rusi ukinuli gas ovima prosle godine,-pa sta mislite ZBOG CEGA sve to-- sve je to zbog zvezde- najveceg srpskog, evropskog,svetskog pa i univerzumskog brenda a vidovita- "gatara" Milan tarot sve to sredio!!!!Ili da mu se javite, da vam pomogne....al zajedno s Milojkom Panticem da klekne i moli onda mozda uspete da se oduprete velikim gore pomenutim mocnicima kao i veoma "mocnom"coveku iz Jagodine, koji je zajedno sa Putinom, Obamom...sve to organizovao!!

hahaha!

pre 14 godina

1. "destabilizacija CZ" je, lingvisticki gledano, pleanazam.

2. "Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku" - a nas navijace partizana navijaci zvezde nazivaju komunistima.

smesni ste.

DORCOL DOWNTOWN

pre 14 godina

Adžić:"Cilj destabilizacija Zvezde"

Kakav paranoik!
Pa neka destabilizuju Partizan i neka sude jedan penal u derbiju za crno-bele.Zadnjih 35 utakmica nema penala.
Trebalo bi imati obraz kao djon pa dosuditi onakav penal protiv Jagodine,a posebno izjaviti ovako nesto.
Elem,sve je jasno-cestitam vam titulu jer dalje takmicenje nema smisla.Dobro je da su nam to stavili do znanja u prvom kolu da znamo na cemu smo.
Sami igrajte,sami sudite,sami navijajte,pratite,komentarisite,"uzivajte" u pobedama...Sve na silu i bezobrazluk.Neka vam je na cast.

Batke

pre 14 godina

Adzic i Lukic se ponasaju kao politicari. Sve sto se kaze protiv Zvezde predstavlja atak na SD Crvena Zvezda ??? Dobro nisu rekli da je to atak na Beograd i Srbiju ???
Opste je poznato da su Partizan i Zvezda povlasceni kod sudija i kod fudbalskih foruma i ne vidim zasto to pokusavaju da prikriju. Ja jesam partizanovac ali istina je - istina !
Onaj Knezevic, fudbaler Partizana kome je smanjena kazna trebalo je da bude suspendovan bar na 6 meseci, ali nije jer je Partizan stao iza njega. Zvezda dobija vec ko zna koju utakmicu sa 1:0 i daje golove iz , najblaze receno, sumnjivih situacija i posle gresaka sudija - i to je cinjenica.
E sad, za nekoga je to atak na Zvezdu a za nekoga je atak na - nepravdu !
Jagodnci su 100% u pravu !

grobari1967

pre 14 godina

Molim te, ne lupetaj. Vec sada mogu da nam cestitam trecu uzastopnu duplu krunu. A pehar ce nam biti predat kada pocetkom maja budete gostovali u Hramu!!!!

Konjak,vinjak,rakija...

pre 14 godina

Pričate da se vrši destabilizacija zvezde,a u klubu vam babaroga sedi,nemojte reći da tu nema slučajnosti! Da niste možda pretnja Partizanu,ne verujem,sami ste vi sebi pretnja,deremo vas u derbiju,titule nema već dve sezone,a i u trećoj će biti post!

mile

pre 14 godina

Zvezdas sam od rodjenja, al mi je muka danas slusajuci ove spodobe koje vode zvezdu. Nikada u svojoj istoriji zvezda nije bila jadnija. O kakvi uspesima govori ovaj adzic! Zvezdu tuce drugorazredni klub iz Poljske. Halo bre ljudi dozovite se malo.Koju to ligu igraju Zvezda,Vojvodina,Partizan i ajd da navedem Ofk. Sa kojim fudbalerima, kojim celnicima ovih fudbalskih klubova.Kakva je to boranija! U citavoj ligi nemamo 20- fudbalera vrednih pomena. A nije da nema talenata, nego nema ta sirotinja kinte da gurne nekom u djep da bi mogla da se pojavi dal u zvezdi ili partizanu.Bitno je da Savicevog sina prate neki Englezi godinu dana, al kupice ga na kukovo leto.Da skratim pricu, reci cu da me boli dusa sto se po zvezdi vuku likovi poput Lukica,Adjica,Savica, "najveceg SRBINA od svih SRBINA ovoga sveta".

HAHAHAHHA

pre 14 godina

ja sam samo cuo da je bilo preko 15.000 ljudi na stadionu sto samim tim govori nesto....za one malo starije koji se secaju tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka evrope krenula da se sprema...grobari ne pisite nista jer je uzaludno
(sasa, 1. mart 2010 16:52)

hehhe aheheh u ehehe
"tako je zvezda 5 godina pre titule prvaka krenula da se sprema" buhahah'
ajoj zabole me stomak ej...pa sa onakvom igrom iz lige cete da ispadnete bruke jedne hahah

kako cete samo na kraju sezone da se pokrijete usima..ajoj...ma niste ni svesni al ako bice sladje na kraju...

Pedja J7

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu fanatično od svoje četvrte godine! Ali gospodine Adžiću,njenoj destabilizaciji u mnogome doprinose i IGRAČI koji trenutno za nju nastupaju!

Hoćemo u Evropu,Liga Šampiona,a ovamo se sa Jagodinom mučimo ko da su nam igrači izašli sa intenzivne nege!

Nikolić,Blažić,Bogdanović...su igrači koji ubijaju igru Zvezde TOTALNO!Niko od njih nema kreativnost,maštu,loptu u prazno,šut iz igre...svi igraju samo jednom nogom a druga im služi kao pomagalo.Dok god ne date pare za kvalitet na sredini terena nećemo imati igru,taman da nam napad igraju Eto i Runi!

Pižon je posebna priča.Tvrdoglav,staromodan i hirovit trener,koji ne pravi igrače,i ne daje šansu mlađima,već samo gura one koji su klasični MESARI!Neće on da ih baci u vatru???? Koju crnu vatru,trebali bi da deremo sve ekipe sa 5-0,on ko da igramo nokaut fazu LS...

jedem luka i slanine...

pre 14 godina

Molim vas pomozite ovom coveku, potpuno je skrenuo sa puta... Otvorite fondaciju za pomoc FK Babarogic... :-))) Naziv fondacije neka bude "Zvezdanesterac".

bobanmkd

pre 14 godina

Godinama ne pišem komentare o CZ.Sada ne mogu da odolim:ADZZZiCU,da je CZ još uvek institucija kao u Vreme SFRJ ti i Vladan Lukic ne bi mogli ni travu da kosite na stadionu a ne da vodite klub! I pozdravi tasta,Shabana Shaulica! Cecu namerno neću da pomenem ovom prilikom!

pravda

pre 14 godina

U KK zvezdi i" spasioci"traže SRPSKU ligu.Zašto?zato što fk neće jadansku ligu jer u oba slučaja nemogu da rade šta hoće.Zato što tamo neće biti:babarogića,jokića i ostalih likova koji će "suditi"da državna ljubimica bude zadovoljna.Ovako niko nesme da im prigovori,sudije sviraju kako im se naredi,e zato treba privatizacija pod hitno.

Novosadjanin

pre 14 godina

Ovo je prevrsilo svaku meru, pa zar vise ne dosadi "zvanicnim" licima partizana i zvezde da svaki dan, ceo dan daju izjave, pa sta vise imate da izjavljujete svaki dan?! Dosta je vise beogradizacije i fudbala i svih ostalih sportova!

Mare

pre 14 godina

U pravu su i jedan i drugi,obojica su lopovi i tu se valja složiti,a zajedno sa njima i Đurić iz Partizana.Svi oni su se pošteno nameštali mečeva,ali izgleda da im nije dosta.Jadna li nam je takva liga sa takvim ljudima.

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Sta ovaj Adzic zamislja, pa ocigledno je da im je sudija pomogao i da nije postojao ni penal ni prekrsaj koji je prethodio golu i to su svi mogli da vide. sta on zamislja da je Zvezda pa ne sme niko da se drzne da kaze nesto protiv njih i usput jos omalovazava Jagodinu, po tome se vidi da je zvezda mali klub!!!koji zivi u nekim oblacima i od nekih starih zasluga........

Milos

pre 14 godina

Srpski brend ne moze biti nesto sto ne voli cela nacija...Srpski brend moze biti Karadjordjeva snicla,prsut,sir i kajmak sa Zlatibora,sarma...pita...itd...

slobo

pre 14 godina

Institucijo ne dozvoli da te JAGODINCI destabilizuju jadan si ti ADZICU i tvija institucija nateraj one babe od igraca da daju vise golova i nece biti sumnjivo ipak vi imate reprezentativca LEKICA .

JankoL

pre 14 godina

Ne smes da kazes da CZ krade, odmah si svakakav. Ne sme se reci da "institucija" krade. To sto je CZ "institucija", postala je to bas na ovakav nacim kako sada radi, a to je bilo davno, a sad...Zna se dobro kako je dosla do silnih titula ta institucija. Kad se kaze Djajic krao, odmah reakcija: on je legenda, a gledaj sta mu rade, kako ih nije starmota, a nije njega sramota da kao legenda krade pare od svog kluba. Zato je nama ovako kako jeste, legende i institucije kradu, a mi slepci navijamo za njih. Adjicu, otidji u USA, pa da vidis kako legende i institucije prolaze kada kradu. Tamo legenda, ako prevare zenu a to se dozna padaju u zaborav, a ako kradu idu 20 godina u zatvor. Jos nesto Adjicu, ako imas neku funkciju u CZ to ne znaci da si i ti legenda i institucija, a koliko je CZ institucija najbolje pokazuje to da ste ti i Lukic na visokim polozajima . Bruka, pa to ti je.

Mudrac

pre 14 godina

Realno gledano penala nije bilo, ali je bilo faula, koji se desio van kaznenog prostora. Faul je iznudjen, ali sam se nagledao takvih faulova i u Premier ligi i ostalim velikim ligama. Faul je cist. Kod slobodnog udarca je takodje bio faul, a jedini razlozi sto se dize tolika buka jeste sto je pre toga sudjen nepostojeci penal i to sto je dat gol iz te situacije. Ipak, realno gledano, bio je faul u oba slucaja. Voleo bih da Vojvodina ove godine uzme titulu, ali od toga nema posla... Tako da kao neko nepristrasan mogu da komentarisem... A Adzic je sarlatan i prica besmislice...

Palilulac

pre 14 godina

Pa šta ako je dve godine u fudbalu?.......Zar treba 10 godina biti i videti krađu?...aj Adžiću budi malo kulturniji i neomalovažavaj Jagodinu.....

p.s.ti si mi kao neki vajni fudbalski radnik,a?...Da nisi imao znamo koga ne bi ni za Palilulac igrao....

jagodinac

pre 14 godina

ti si igrao canso i pošteno?zamenjuješ teze prijatelju,ne možeš nikog da ubediš da niste namestili barem 80% utakmica u prvenstvu,prošlogodišnja ekipa sa koromanom i milijašem koja je bila za klasu bolja od ove je kiksirala veliki broj puta a sad odjednom ova limitirana ekipa koja gubi od dinamo tbilisija 2-0 pobedjuje sve redom i kuci i u gostima.videli smo protiv jagodine taj mocni tim samo puka sreca i sudija vas je sprecio da ne izgubite.milovanovic je sve u pravu,naše prvenstvo je lakrdija.

DRZ'TE LOPOVA!

pre 14 godina

Adzic i Lukic-koji elokventni,obrazovani i posteni dvojac na celu stuba srpstva!Prosto se ne zna koji je vispreniji i pametniji,a mrtva trka je i kada ih vidis na slici.Primetio sam da svoj klub koji bi u svakoj pravnoj drzavi bio premesten u 3.ligu zbog dugovanja,non-stop nazivaju nekakvom institucijom,snaznim gigantom,velikanom itd.Samo da im porucim da visestrukim ponavljanjem hvalospeva o sebi, nece uciniti da to i postanu.Da bi to postali,mora neko i osim njih tako da misli,a takvih(osim onih najostrascenijih koji i ne razmisljaju svojom glavom) gotovo i da nema.Sto se tice "istorijskog uspeha" ove uprave koji oni uporno potenciraju(hvale sebe na sva usta),dovoljno je videti sta im pise na dresu,i grohotom se nasmejati.Oni cinjenicu da nisu jos uvek nasli sponzora(sto se nijednoj upravi nije desilo),i sto na dres samo sto nisu stavili broj ziro racuna,sto sebe kao giganta i instituciju stavljaju u isti kos sa bolesnim ljudima koji isto mole za pomoc i kojima je ta pomoc zaista neophodna(za operaciju,za lekove...),predstavljaju kao uspeh.I jos to predstavljaju kao brilijantnu,unikatnu ideju koje se niko na svetu nije setio osim njih.Tu su u pravu,ne verujem da postoji jos jedan klub koji se tako finansira.A sto se tice lopovluka,samo cu reci Branimir Babarogic.Odgovorite mi zasto je on u upravi:ima novac,strucnjak je za sportska pitanja,bivsi zvezdin as,politicar,ili je u pitanju nesto peto?

Zar je moguce?

pre 14 godina

Ma prica svasta taj lik iz Jagodine,penal je bio za zatvor,a prekrsaj kod gola je bio cak jos ostriji,treba sve ove iz Jagodine uhapsiti jer su se drznuli da spomenu veliki stub srpstva,umesto sudija da im svira jos deset penala on dosudio samo jedan,treba Adzicu dati orden za postenje i meteorsko uzdizanje zvezde,njene igre,njenog finansijskog stanja,i koja je ostavila svih 200000000 gledalaca sirom sveta i univerzuma bez teksta....
P.S.Sada se Tole ne mesa nigde,jer je sve posteno,samo da je zvezda prva i svi mirni.

Belgrade Boys

pre 14 godina

Adžiću nemoj da nas brukaš ovakvim izjavama, jer ispadamo smešni kao klub! Penal nije bio i to je jasno kao dan! Igramo očajno, niste vratili dugove, očajno smo se pojačali, prestanite po novinama da se igrate Svetinjom!

djomla

pre 14 godina

Amandzari bre, askamuja tonone :)))
To verovatno razume Adzic... a u lopovluk se doticni ne razume...on je, zaboga, vec decenijama funkcioner FK SS...

Novica mkd

pre 14 godina

I ja imam komsinicu koja je nekad bila brend i institucija u nasem kraju. Ali sada je prilicno potrosena, pa niko vise ne pita za nju niti dolazi da je potrazi.
A udruzenje gradjana moze da skuplja potpise i da podnese inicijativu u Parlamentu za donosenje zakona kojim se ponovo uvodi verbalni delikt, te ce u lepoj buducnosti biti onemoguceno da se komentarise posteni rad ovog sportskog kolektiva (CZ).

Realno

pre 14 godina

Nikako ne dirati "instituciju", pohapsiti sve barabe koje uzimaju Zvezdino ime u negativnoj konotaciji, ugasiti sve klubove u Srbiji i proglasiti Zvezdu za doživotnog prvaka. Živela demokratija!

Van Der Berg

pre 14 godina

Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu

ma ja sam prosto siguran da je to u pitanju...a clue : NO

grk

pre 14 godina

Zna se zasto je Lukic izdao saopstenje pred sam pocetak prvenstva u stilu drz te.....Kako ovaj fudbalski akademik na svako pitanje odgovara da ali nas gleda dosta publike,pa po tom rezonu kk Partizan treba da bude prvak Evrope.Cinjenica je da se desavaju cudne stvari na zvezdinim utakmicama ajde jedna dve ali citav prvi deo prvenstva akoliko vidimo nastavlja se postena prica ovog kluba koji je po najavi predsednika za tri meseca vec poceo da posluje pozitivno .Kako pravdate to sto na terenu pokazujete.Sila i politika i u pravu je covek iz Jagodine samo da Beograd prezivi i osvoji sve sto moze a vi ostali se samo sagnite.

Mali od palube

pre 14 godina

Xexe
Ala je ovaj lik (Adžić) podigao nos i umislio nesto.
Sto ne kaze ljudima da je celo leto proveo u Pljevljima sa zna se kim pre nego sto dodje na ovu poziciju.

zok

pre 14 godina

"
"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", rekao je Adžić. "Verujem da će Milojević dobro razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz Zvezdino ime, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je on.
"

Ovo je cista pretnja!
A i sta bi trebalo da znaci?
"Srpska institucija" i kad krade ne krade, tj. o tome ne sme da se prica.

brance

pre 14 godina

Kada bi bio sms za vasu glupost razni Adzici i Lukici ne bih zalio da UPLATIM. Vi ste taoci one grupe sa severa i mislite da se fudbal igra zbog njh,OD KOJIH POLA NE ZNA NI KOLIKO IGRACA IGRA, a ne zbog nas kojih je mnogo,mnogo vise koji vise ne dolazimo na stadion jer znamo da ako ne krene ,tu je sudija da pomogne.I za komsije vazi isto,sramota. Rasformirati i jedne i druge,pa neka se zovu,KOSMAJ I AVALA,pa ispocetka. Iovako je blizu kraj. Manji a sredjeniji stadioni,bolji rad sa decom,pa za 10 godina da bude nesto od fudbala.Sramota je i slaviti onako pobedu protiv jedne Jagodine,pa to je strah od istih tih navijaca.

rasa

pre 14 godina

A tek Pizonova izjava:zimske pripreme su bile izuzetno uspesne jer nije bilo fizickih i verbalnih sukoba medju igracima i na relaciji igraci-strucni stab. covek zadovoljan,niko ga nije od igraca isamarao.

nbp

pre 14 godina

Ivan Adžić je bio rekorder O.Š. "20. oktobar" u bloku 70 u N. Beogradu. U 7. razredu je uspeo da od 13 predmeta izvuče 10 "aseva", kasnije popravljenih na razrednom veću zbog njegovog sportskog doprinosa. Oduvek je bio mnogo pametniji sa loptom.

Boki

pre 14 godina

Jao Bozeee....muka mi je vise od njihove arogancije...M U K A!!! Zvezda institucija, ljudi dolaze da gledaju Zvezdu, regionalna liga zbog Zvezde...a onda na dresu broj telefona ne bi li se od ljudi iscackala neka milostinja, crkavica...jer u suprotnom im ne gine KATANAC!!!

Ni jadnijeg kluba ni nadobudnijih ljudi (od navijaca preko igraca do uprave)

..salefcrs..

pre 14 godina

Ljudi sigurni nisu dosli da gledaju Jagodinu...He he, prava izjava ali Ivane nisu imali da vide nista pametno ni od Zvezde zbog koje su dosli. Ja sam bio na utakmici i dolazicu i dalje, ali posle ove utakmice sam rekao da mi je to najgore potroseno vreme u zivotu. A gledao sam bezbroj meceva....

Kumruzvelt

pre 14 godina

E ja sam zvezdas, ali stvarno mi je muka od ovih izjava lukica i adzica o destabilizaciji zvezde! Bas ljudi nemaju pametnija posla, nego da smisljaju zavere kako da destabilizuju zvezdu...kao da nismo vec dovoljno destabilizovani??

palexa

pre 14 godina

Јадна звевда сви су се на њу окомили. Онај несретни судија је још требало и да да го па да заврши своју мисију!

fe

pre 14 godina

@lignjoslav

ovakvog kompleksasa kjos nisam video.bio je penal ,jel da?podhitno da posetis oftamologa da ti prepiše neku dioptriju.budi samom malo objektivan i nepristrasan pa ćeš videti da je covek startovao 20 cm od noge ninkova.

PPrepot

pre 14 godina

Auuuu, koji stepen nadrkanosti, nevidjeno! Ovi su ocigledno ili gladni ili zedni ili imaju tezak slucaj neuroze....! Po njima niko ne sme progovoriti na racun njih, oni mogu raditi sta hoce i tisina misevi! Ocigledno je da se stari izhrndjali macor pred krepac jos trza i grebe opako sve oko sebe pre nego ode bogu na istinu! U CZ moraju da shvate da mogu igrati u nekom drustvu(Ligi) u kojoj ce imati neko postovanje prema svim ucesnicima i da se liga ne igra zbog njih niti zbog Partizana. FSS mora reagovati na ovakve lagurije i izmisljanje velicina koje imaju za cilj omalovazavanje svih.Ispada da su svi protiv njih bili juce i da su i danas te da su svi nerodjeni Srbi zvezdasi a pokoji rodjeni je pogresno orjentisan...
U ostalom,covek iz Jagodine samo trazi regularnost takmicenja i nista vise. Sta radi disciplinska komisija FSS? Ovo je prevrsilo svaku meru,ta njihova nadrkanost koja vredja sve ligase. Ako su preveliki ili tako misle za ovu ligu neka slobodno idu u neku jacu ako ih neko zeli kao "velikane".Nece Jadransku jer tamo ne bi mogli ovako da se ponasaju. I njihova prica i marketinske lazi ne vrede ni pola centa. Vrlo cudna koincidencija:naduvenost do prskanja i pomoc iz kasica-prasica od dece sirom Srbije.Da li to ide zajedno. A fond za spas nazvali "fondacijom"!?Pa urazumite se i shvatite da svi imaju pravo da kazu istinu a u ravnopravnim uslovima takmicenja svi mogu da dokazu svoj kvalitet. Zasto zla krv?

sinisa

pre 14 godina

jel Zvezda institucija? JESTE
jel bilo 20.000 navijaca? JESTE
jel sudija gresio? JESTE

Navijam za C.Zvezdu od malih nogu,pratim vec 28 godina sve Zvezdine generacije,al cini mi se da ovaj fudbal sto sam gledao u subotu je daleko najnizeg kvaliteta u svih ovih 28 godina mog pracenja C.ZVEZDE..
ILI je mozda Jagodina ojacala,pa mi se samo ucinilo..

nemanja s

pre 14 godina

Razgovaraosam sa nekima koji su bili medju tih "vise publike nego na svim utakmicama Super lige" i svi do jednog su mi rekli da penal nije postojao, kao ni prekrsaj koji je prethodio golu. Mozda Adzic nije bio medju navodnih 20.000 gledalaca.

Kum Djole

pre 14 godina

Ovakvom reakcijom, prepunom prozivki i bahatosti, braniti ugled "institucije"... to priliči možda Ivanu Adžiću, ali ne i instituciji. Ili se varam?

Јокић

pre 14 godina

ЦИА,БИА,УДБА...тражите разлоге за неуспјехе који вам следе!!!

A то је јадно,бедно,очајно али то је све оно што је ганско...

Grobar Ni

pre 14 godina

"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", rekao je Adžić. "Verujem da će Milojević dobro razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz Zvezdino ime, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je on.
"Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu. Miliovanovićeva izjava je samo deo plana da se svaki uspeh Zvezde omalovažava", dodao je sportski direktor Zvezde.

Увек, када се неко из света фудбала усуди да се реално изрази, без увеличавања и коришћења метафора, о ФКЦЗ, нађу се прозваним њени челници, који онда епиком као туком на лук почињу да бране своју „фудбалску институцију“ и не дотичући се онога што је предмет који их је присилио да се лаћу читања лекција о моралу и поштењу. Њихови иступи пуни су претњи и инсинуација о заверама по којима се „велика“ Звезда хоће да уништи, што је смешно. Она је то због великих дуговања и заслужила, тако да су њихова иступања реално велики промашаји, представљају лов у мутном где се они добро сналазе и предузети су са циљем да се додворе својим навијачима. Да није новинарског ћутања у оваквим приликама и нечињења ФСС да због великих дуговања овај клубић коначно буде пребачен у нижи ранг такмичења, не би онда ни челници ФКЦЗ имали храбрости да дају овако бесмислене изјаве, реалније би ценили моћи своје екипе и не би претњама ућуткивали људе да говоре истине о утакмицама које игра „фудбалска институција“. Срамота.

DekiJA

pre 14 godina

Adzicu, sudeci po prethodnim komentarima izgleda treba da se pokrijes usima... Ali po onome sto radis, izgleda da bi ti i slonovske bile male... Bruko jedna, kako te samo nije sramota, zasto javno ne kazes da li je bio penal ili ne!!!!

Abruzzi

pre 14 godina

Cilj je svima da sruse Zvezdu, a nije nasao za shodno da prokomentarise sudijske odluke kod 'penala'i faula koji je prethodio pogotku,sto je u stvari i rekao taj Jagodinac...bitno da je u Krusevcu osvetljenje bilo lose a i sudija nije dao gol!Do vidjenja u sledecoj epizodi vec na Banjici!

bla, bla, bla...

pre 14 godina

Jedne godine destabilizuju Zvezdu, druge godine Partizan, pa opet jedne, pa opet druge, a oni i dalje osvajaju sve trofeje. 'Ajte, manite se praznih prica, vi destabilizovani.

nuk

pre 14 godina

ma o vama niko nesme nista da napise vi ste institucija koju stiti babarogic tesko jagodincima i ostalima koji kritikuju sudjenje ceka ih 2 liga

NAVIJAC, u pravom smislu te reci!

pre 14 godina

Samo vi verujte vasim Lukicima i Adzicima da je Zvezda mocan klub, da svi hoce da je uniste i ostalo... I ovako raspali Partizan je deset puta kvalitetniji od vas. Uostalom videcete vec krajem leta kada krenu opet da vas deru Gruzijci, Azerbejdzanci i ostali Serifi evropskog fudbala! Kada budete prestali da pobedjujete sa 1:0 i to iz vrlo sumnjivih situacija i kada budete poceli da igrate fudbal a ne da se vucete po terenu kao invalidi, onda ce i prestati price da namestate. Mozda i jeste sve to slucajnost, ali mnogo je ima. Krenite da pobedjujete i da igrate kao ljudi, pa onda nece niko vise moci da vas DESTABILIZUJE!
Vas tim je blagi uzas, kako samo ne vidite... ???

Marko

pre 14 godina

Ovaj Adzic je ovako prepotentan jako smesan, posto nista nije uradio u zivotu hajde da se identifikuje sa klubom koji je najvece uspehe postizao sa ljudima koje je ON otearao...

sima

pre 14 godina

Jes,i ja sam prisustvovao sastanku svih klubova iz Srbije kad su se dogovorili da treba da omalovazavaju Zvezdu zato sto je veliki klub i kad su pravili decenijske planove bez nje. I dosli su do zakljucka da ako zvezda lose igra i posluje da ce se zemlja Srbija raspasti. MOBILIZACIJA!!!

Branko

pre 14 godina

Od kad je istina destabilizacija?! Pa zar ces ti da ubedjujes da je cela Srbija slepa?! Ne znamo sta smo videli a?! Pricas nebuloze Adzicu! Celo prvenstvo vam se sude penali i forsiraju vas. Lepo sam rekao na pocetku da NECE DOZVOLITI Partizanu da uzme 3 titulu zaredom jer to niko nije uradio od raspada SFRJ! Zovu se gledaoci da gledaju namesteno prvenstvo! Smesna nam je liga kao i cela drzava uopste...

Drazen, Niksic

pre 14 godina

Adzicu, covjek bi vjerovatno nesto drugo pricao, ali bi prica bila neispricana kad bi lopovluk stavio izvan konteksta "institucije".

Nego, kad vec presudjujes ko bi mogao da prica o bilo cemu, mozda bi i ti mogao da odgovoris na jedno prosto pitanje. Ko je bio vlasnik Rudara iz Pljevalja kad si bio tamo?

Hellas Verona

pre 14 godina

Realno Adzic brani sebe i vodjstvo,a pomalo klub,jer oni su dosli na krilima promena i imaju staklenu podrsku...i cim kola zastanu navijaci ce traziti i njegov i Lukicev odlazak,pa je normalno da on napada druge i sebe predstavlja kao zrtvu...mozete vi pricati da nije bas genije ali realno on i ne moze nesto puno pomoci,pa bar prica da opravda sebe i rukovodstvo za eventualne neuspehe...

ALIBI

pre 14 godina

Jel to onaj lik što se žalio na reflektore i travu u Kruševcu.Tada je to bila najveća zavera u fudbalu.Što se tiče dotičnog prekršaja igrač je pao negde oko peterca,i onda je sam sebe srušio kad je video da ne može da šutne loptu.Tole je sve nameštao dok ste imali Babarogića u u sudjskoj organizaciji kojom i sad rukovodi.
Jasno je injima da će da na kraju ostanu bez obe titule,pa traže

Sirko

pre 14 godina

Molio bih Adzica da pogleda snimak tekme i neka on kao veliki poznavalac fudbala(smatram da nije neki igrac,iz njegove fenracije on je bio samo onaj koji je pritrcavao da se raduje)i da vidi da li jer bio penal ili ne.A to sto prica da je ova Zvezda jaka...kralju pogledaj tim ,kad sve saberes ,podjelis,pomozis i oduzmes,ako izadje sve 5 miliona ubij me...PS:Mjerili je evropa a ne utakmice sa Radom ili Cukarickim(cast tim timovima,bez namjere da ih vrijedjam)...ja jesam zvezdas ,ali objektivni...sve se vidilo u derbiju gdje nas je Partizan na komade rasalovao...

Mi lan

pre 14 godina

Inace je vrlo smesno kada predsednici klubova,treneri i sl. kod nas optuziju jedni druge za neregularnost ili namestanje. :)) A svi muvaju...

dr.Lazarevic

pre 14 godina

Adzicu vidim da ti je citanje slabija strana,jer da si procitao izjavu Van Gala,posle utakmice Bajarn-Fiorentina,gde je glasno i jasno kazao da je sudija pogresio kada je priznao gol,i da je postojao ofsajd.Od tebe se ocekivalo da kazes da li je prekrsaj napravljen faul van sesnajsterca ili nije;Takodje sudija moze da napravi gresku i pred 15.000 i pred 60.000 gledalaca.Tvoja odbrana je skroz bez veze i odvratna.